VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ -
10 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
ضایعات غذایی
مواد غذایی
کشاورزی
امنیت غذایی
محصولات کشاورزی
ضایعات مواد غذایی
ضایعات
ضایعات غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت پول نیوز
ضایعات حداقل ۳۰ درصد برنج در الگوی بدمصرفی کشور
به گزارش پول نیوز، رئیس پیشین سازمان تات با اشاره به ضایعات حداقل ۳۰ درصد برنج هنگام مصرف، گفت: در اجرای سند امنیت غذایی کنار اصلاح الگوی تولید باید الگوی مصرف نیز اصلاح شود. در ادامه برگزاری همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، امسال یازدهمین همایش با موضوع «امنیت غذایی، کشاورزی بهرهور و تجارت تحریم پذیر» …
برنج
ضایعات
برنج
ضایعات
مصرف
۱۴۰۳/۱۰/۰۹
/ سایت تابناک
کاهش ضایعات مواد غذایی با این راهکار
اقلام منجمد دور ریخته شده میزان اندکی از مواد غذایی هدر رفته را تشکیل میدهند و راهکاری در کاهش اتلاف مواد غذایی در جهانی با ناامنی غذایی محسوب میشود.
ضایعات غذایی
مواد غذایی
ضایعات غذایی
مواد غذایی
گازهای گلخانه ای
مواد غذایی منجمد
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت خط سلامت
خواص شگفتانگیز تفاله پرتقال
خط سلامت: آیا میدانستید تفاله پرتقال باقیمانده از آبگیری میتواند فواید بینظیری برای سلامت بدن شما داشته باشد؟ این تفالهها منبعی غنی از فیبر غذایی و آنتیاکسیدانها هستند که به بهبود عملکرد گوارش، کاهش کلسترول خون و تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند. استفاده از تفاله پرتقال نه تنها به کاهش ضایعات غذایی …
سرطان
پرتقال
سرطان
پرتقال
ویتامین C
فلاونوئیدها
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ خبرگزاری ایرنا
ربیس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری: به دنبال کاهش ضایعات در محصولات کشاورزی هستیم
شهرکرد - ایرنا - رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ارتقای امنیت غذایی، بهرهوری، سلامت محصولات، ارزش افزوده محصولات و کاهش ضایعات از رسالتهای اصلی بخش کشاورزی در برنامه هفتم توسعه است که باید با تحقیق و پژوهش و اجرای نتایج به این رسالتها دست پیدا کنیم.
چهارمحال وبختیاری
شهرکرد
چهارمحال وبختیاری
شهرکرد
پژوهش
وزارت جهاد کشاورزی
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ خبرگزاری مهر
۱۵۰ هزار کامیون سیبزمینی و پیاز سالانه در کشور معدوم میشود
یک کارشناس حوزه امنیت غذایی گفت: سالانه ۵ میلیون تن سیبزمینی و ۳۰۰ هزار تن پیاز در کشور تولید میشود که ۱۵۰ هزار کامیون از آنها معدوم میشود.
سیب زمینی
پیاز
سیب زمینی
پیاز
صادرات غیرنفتی
ضایعات محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت خبرفوری
حسگری که غذای فاسد را بو میکشد
پژوهشگران چینی یک حسگر جدید ابداع کردهاند که یخچال را بررسی میکند و با تلفن همراه همگامسازی میشود تا بهروزرسانیهای فوری را برای کمک به کاهش ضایعات مواد غذایی ارائه دهد.
حسگر
غذای فاسد
حسگر
غذای فاسد
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت تحلیل بازار
شماره ضایعاتی در تهران
خریدار ضایعات در تهران یکی از نیازهای اصلی افراد، کارخانه ها و شرکت هایی است که با انباشت انواع ضایعات روبه رو هستند.
ضایعات
ضایعات مواد غذایی
ضایعات
ضایعات مواد غذایی
ضایعات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوریهای موجود در مراکز و مؤسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذرماه با حمایت ستاد آب، انرژی و محیط زیست معاونت علمی ریاستجمهوری در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار میشود.
محصولات کشاورزی
محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ خبرگزاری ایرنا
تامین امنیت غذایی در گرو استفاده از روشهای نوین است
شهرکرد- ایرنا – رییس پژوهشکده هستهای سازمان انرژی اتمی گفت: با توجه به شرایط خاص تغییرات اقلیمی امروز با پدیدههای مختلفی از جمله خشکی، شوری، سرمازدگی، فرسایش خاک، ضایعات محصولات کشاورزی، آفات، بیماریهای گیاهی، دامی، کود و سم، آلودگیهای زیستمحیطی مواجه هستیم و چارهای جز استفاده از روشهای نوین …
چهارمحال وبختیاری
شهرکرد
چهارمحال وبختیاری
شهرکرد
دانشگاه شهرکرد
سازمان انرژی اتمی ایران
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ خبرگزاری ایسکانیوز
تولید ماده اولیه بستنی با استفاده از ضایعات گیاهی در دانشگاه آزاد اردبیل
عضو هیئت مدیره شرکت پویش شیمی آزاد سبلان گفت: ماده اصلی ضایعات کشاورزی سلولز است. در این تغییرات شیمیایی سلولز تبدیل به مادهای میشود که متیله شده تا بتوان از آن به عنوان غلیظکننده و حجمدهنده موادغذایی ازجمله بستنی و شیرینیجات استفاده کرد.
امنیت غذایی
امنیت غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت انصاف نیوز
هر آنچه باید در خصوص پیاز جوانهزده بدانید | انصاف نیوز
جوانه زدن پیاز پس از برداشت میتواند محتوای غذایی آن را افزایش دهد و نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا کند. ایسنا: دکتر الهه عسکری اعلام کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود. وی ادامه داد: بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در
جوانه زدن پیاز
پیاز
جوانه زدن پیاز
پیاز
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت خبرفوری
تبدیل پوست موز و نارگیل به انرژی پاک
پژوهشگران هندی یک مفهوم جدید را برای ساخت دستگاهی ارائه دادهاند که با استفاده از پوست موز و نارگیل، انرژی پاک را از ضایعات مواد غذایی تولید میکند تا به تامین پایدار انرژی مورد نیاز جوامع بپردازد.
انرژی پاک
موز
انرژی پاک
موز
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت اقتصاد ایران
تولید انرژی پاک با کمک پوست موز و نارگیل
پژوهشگران هندی یک مفهوم جدید را برای ساخت دستگاهی ارائه دادهاند که با استفاده از پوست موز و نارگیل، انرژی پاک را از ضایعات مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
/ سایت اقتصادآنلاین
تولید انرژی پاک از ضایعات مواد غذایی با استفاده از پوست موز و نارگیل
پژوهشگران هندی یک مفهوم جدید را برای ساخت دستگاهی ارائه دادهاند که با استفاده از پوست موز و نارگیل، انرژی پاک را از ضایعات مواد غذایی تولید میکند تا به تامین پایدار انرژی مورد نیاز جوامع بپردازد.
موز
موز
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک میشود!
پژوهشگران هندی یک مفهوم جدید را برای ساخت دستگاهی ارائه دادهاند که با استفاده از پوست موز و نارگیل، انرژی پاک را از ضایعات مواد غذایی تولید میکند تا به تامین پایدار انرژی مورد نیاز جوامع بپردازد.
میوه و تره بار
انرژی نو
میوه و تره بار
انرژی نو
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت اقتصاد ۱۰۰
سود میلیونی از دورریز غذا / اپلیکیشنی که غوغا کرد
اقتصاد100- یک اپلیکیشن دانمارکی با فروش هدررفت مواد غذایی با تخفیفهای بزرگ با ضایعات غذا مبارزه میکند و در عین به خریداران دچار مضیقه مالی کمک میکند غذای خود را با قیمتهای بسیار پایینتر تهیه کنند.
زندگی شهری
زندگی شهری
۱۴۰۳/۰۹/۰۱
/ سایت اقتصادنیوز
ایده متفاوت یک اپلیکیشن درباره دورریز غذا به سود میلیون دلاری رسید
اقتصادنیوز: یک اپلیکیشن دانمارکی با فروش هدررفت مواد غذایی با تخفیفهای بزرگ با ضایعات غذا مبارزه میکند و در عین به خریداران دچار مضیقه مالی کمک میکند غذای خود را با قیمتهای بسیار پایینتر تهیه کنند.
کسب و کارهای اینترنتی
ایده کسب و کار
کسب و کارهای اینترنتی
ایده کسب و کار
۱۴۰۳/۰۹/۰۱
/ روزنامه دنیای اقتصاد
ابتکار تازه یک اپلیکیشن با استفاده از دورریز غذا سود میلیون دلاری در پی داشت
یک اپلیکیشن دانمارکی با فروش هدررفت مواد غذایی با تخفیفهای بزرگ با ضایعات غذا مبارزه میکند و در عین به خریداران دچار مضیقه مالی کمک میکند غذای خود را با قیمتهای بسیار پایینتر تهیه کنند.
کسب و کارهای اینترنتی
دورریز غذا
کسب و کارهای اینترنتی
دورریز غذا
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ خبرگزاری ایسنا
صنایع غذایی ظرفیتی مغقول مانده در زنجان
صنایع غذایی نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشاورزی دارند، زیرا این صنایع محصولات کشاورزی را پردازش و بستهبندی کرده و به صورت ارزشافزودهتر به بازار عرضه میکند. این عمل باعث افزایش ارزش محصولات کشاورزی، اشتغالزایی در مناطق روستایی و کاهش ضایعات و هدررفت مواد غذایی میشود.
زنجان
صنایع غذایی
زنجان
صنایع غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
کاهش عملکرد حافظه و مغز با مصرف بیش از اندازه پنیر
پنیرهای فرآوریشده یا پروسس از ترکیب ضایعات پنیرهای معمولی تهیه میشود و افزودنیهایی نظیر ادویه، روغن و نمک به آن اضافه میشود. این نوع از پنیر در مقایسه با سایر پنیرها از نظر میزان کلسیم و خواص تغذیهای، ارزش غذایی کمتر و مواد نگهدارنده بیشتری دارند.
سلامت
تغذیه
سلامت
تغذیه
مغز
حافظه
۱۴۰۳/۰۸/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
۲۵ درصد سیب آذربایجان شرقی زیردرختی است/ واحدهای فراوری افزایش می یابد
تبریز - ایرنا - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با اعلام اینکه بین ۲۰ تا ۲۵ درصد از سیب تولید استان معادل ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن، به عنوان سیب زیر درختی و بادریز به عنوان سیب صنعتی است از افزایش واحدهای فراوری و کاهش ضایعات این محصول در استان خبر داد.
تولید داخلی
کشاورزی
تولید داخلی
کشاورزی
صنایع تبدیلی
آذربایجان شرقی
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ روزنامه دنیای اقتصاد
صنایع تبدیلی؛ شاهکلید امنیت غذایی
به نظر میرسد متولیان بخش کشاورزی برای دو سوال مهم پاسخ روشنی ندارند؛ اینکه «چرا تولید میکنیم و چگونه از تولیداتمان بهره ببریم؟» این در حالی است که در سال ۱۹۸۶ ماساکی ایمای ژاپنی نظریه چرخه کایزن را وارد فرهنگ کسبوکار کرد. کایزن ترکیبی دوکلمهای از یک مفهوم ژاپنی است که به معنای بهبود مستمر …
کشاورزی
امنیت غذایی
کشاورزی
امنیت غذایی
ضایعات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
/ سایت اقتصادآنلاین
چگونه با رعایت نکات ایمنی از بیماریهای ناشی از غذا جلوگیری کنیم؟
رعایت راهکارهای حفظ ایمنی مواد غذایی، از جمله راهکارهای ارتقای سلامت در جامعه محسوب می شود که همه ما لازم است برای سلامت خود و اطرافیان، به کار گیریم. در ادامه با پنج گام اساسی در این زمینه آشنا می شویم.
پخت غذا
ضایعات غذا
پخت غذا
ضایعات غذا
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
/ روزنامه صمت
غلات آلوده؛ هدررفت نان و جان
آمار بالای ضایعات کشاورزی در کشور امروزه به یکی از مهمترین دغدغهها و نگرانیهای فعالان این حوزه تبدیل شده است. میزانی که هرچه اندازه آن بزرگتر باشد، بهنوعی بزرگی از بین رفتن منابع مختلف کشور اعم از آب و خاک و... را نشان میدهد؛ درصدهای بالایی که میتوانستهاند بهجای دور ریخته شدن و امحا، در سبد …
۱۴۰۳/۰۸/۰۶
/ سایت نورنیوز
نور ویدئو | ضایعات غذایی ایران، 4 برابر کل اروپا +فیلم
اخبار روز ایران و خاورمیانه در نورنیوز
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
/ سایت نورنیوز
15 میلیارد دلار، دورریز سالانه غذا در ایران
ضایعات سالانه مواد غذایی در 27 کشور اتحادیه اروپا 9 ملیون تن و در ایران، 35 میلیون تن با ارزش تقریبی 15 میلیارد دلار است. حجم مواد غذایی هدررفته در ایران به اندازهای است که با آن میتوان غذای 15 میلیون نفر را در سال تأمین کرد.
ایران
دورریز غذا
ایران
دورریز غذا
ضایعات موادغذایی
هدررفت غذا
۱۴۰۳/۰۸/۰۱
/ خبرگزاری ایسنا
اولین رویداد استانی «صنعتیاران» در کرمانشاه برگزار شد
اولین رویداد استانی«صنعتیاران» به منظور ارائه ایدههای مرتبط با ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی، به همت معاونت پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.
رویداد علمی
رویداد علمی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ روزنامه توسعه ایرانی
معاون وزیر جهاد خبر داد: تبدیل ۳۰ درصدی تولیدات کشاورزی به ضایعات
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و ترویج کشاورزی با تاکید بر بکارگیری هوش مصنوعی در حوزه امنیت غذایی اظهار کرد: به طور متوسط ۲۵ تا ۳۰ درصد از تولیدات
بخش کشاورزی
برنج
بخش کشاورزی
برنج
کشاورزی
معاون وزیر
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت اکونگار
آمار تکاندهنده از میزان مصرف روغن و شکر در کشور
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ضایعات یک سوم محصولات کشاورزی در کشور گفت: بررسی الگوی مصرف دو کالای شکر و روغن نشان میدهد میزان مصرف آنها ۱.۵ برابر سند ملی امنیت غذایی بوده و از استاندارد جهانی بیشتر است.
استاندارد
جهاد کشاورزی
استاندارد
جهاد کشاورزی
خاک
شکر
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت جوان آنلاین
ضایعات یکسوم محصولات کشاورزی/ مصرف شکر و روغن ۱.۵ برابر استاندارد جهانی
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ضایعات یک سوم محصولات کشاورزی در کشور گفت: بررسی الگوی مصرف دو کالای شکر و روغن نشان میدهد میزان مصرف آنها ۱.۵ برابر سند ملی امنیت غذایی بوده و از استاندارد جهانی بیشتر است.
وزارت جهادکشاورزی
ضایعات کشاورزی
وزارت جهادکشاورزی
ضایعات کشاورزی
محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت صدای بورس
یک سوم محصولات کشاورزی به دست مصرف کننده نمیرسد
وزیر جهاد کشاورزی گفت: حدود یک سوم محصولات کشاورزی به سبب دورریز و ضایعات بدست مصرف کننده نهایی نمیرسد، درحالیکه با رعایت اخلاق درست میشود.
امنیت غذایی
محصولات کشاورزی
امنیت غذایی
محصولات کشاورزی
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت انتخاب
وزیر کشاورزی: حدود یک سوم محصولات کشاورزی به هدر میرود/ مصرف شکر و روغن ۱/۵ برابر استاندارد
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ضایعات یک سوم محصولات کشاورزی در کشور گفت: بررسی الگوی مصرف دو کالای شکر و روغن نشان میدهد میزان مصرف آنها ۱.۵ برابر سند ملی امنیت غذایی بوده و از استاندارد جهانی بیشتر است.
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ خبرگزاری ایسنا
تبدیل ۳۰ درصدی تولیدات کشاورزی به ضایعات
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و ترویج کشاورزی با تاکید بر بکارگیری هوش مصنوعی در حوزه امنیت غذایی اظهار کرد: به طور متوسط ۲۵ تا ۳۰ درصد از تولیدات ۱۳۳ میلیونی بخش کشاورزی به اصراف و ضایعات تبدیل میشود.
امنیت غذایی
کشاورزی
امنیت غذایی
کشاورزی
ضایعات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ خبرگزاری مهر
اخلاق ضرورت فرهنگ سازی زنجیره تولید است
وزیر جهاد کشاورزی گفت: فرهنگ مصرف بر پایه اخلاق منجر به استفاده درست از مواد غذایی در کشور میشود.
امنیت غذایی
ضایعات محصولات کشاورزی
امنیت غذایی
ضایعات محصولات کشاورزی
سند ملی
غلامرضا نوری قزلجه
۱۴۰۳/۰۷/۲۷
/ خبرگزاری ایسنا
ضایعات نان در نانواییها و راهکارهای جلوگیری از آن /۲/
امنیت غذایی و دسترسی به رژیم غذایی سالم برای تمامی افراد ضروری است اما هدر رفتن مواد غذایی، بهویژه غلات و سبزیجات، به عنوان عامل اصلی گرسنگی در جهان شناخته میشود. برای حل این مشکل باید به افزایش تولید، بهبود تکنولوژی کشاورزی در کشورهای در حال توسعه، کاهش هدررفت مواد غذایی و افزایش آگاهی عمومی در این …
ضایعات مواد غذایی
ضایعات نان
ضایعات مواد غذایی
ضایعات نان
جهاد کشاورزی استان
نانوایان
۱۴۰۳/۰۷/۲۷
/ خبرگزاری مهر
کنسروها مواد نگهدارنده ندارند/صادرات در گرو نرخ دلار
دبیر سندیکای صنایع کنسرو درباره سلامت مواد غذایی این بخش گفت: صنایع کنسرو هیچگونه مواد نگهدارندهای ندارند و در شرایط استریلیزاسیون و با حرارت ۱۲۰ درجه و تحت فشار معین تولید میشوند.
صنایع غذایی
کنسرو
صنایع غذایی
کنسرو
ضایعات محصولات کشاورزی
صنایع تبدیلی
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ خبرگزاری تسنیم
ثروتآفرینی در بخش کشاورزی خوزستان با تجاریسازی ممکن است - تسنیم
رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: کشاورزی نقش ویژهای در تامین امنیت غذایی دارد و تجاریسازی کشاورزی فرصتی برای افزایش بهره وری و کاهش ضایعات کشاورزی است.
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت تحلیل بازار
ضایعات کشاورزی یکی از تهدیدات امنیت غذایی است
وزیر جهاد گفت: امروز در مسیر تهیه امنیت غذایی چالشهایی وجود دارد که از آن جمله تغییر اقلیم، فرسودگی منابع تولیدی، ناامنی منطقهای و ضایعات کشاورزی است که زنان در کاهش آن نقشآفرین هستند.
تامین امنیت غذایی
ضایعات کشاورزی
تامین امنیت غذایی
ضایعات کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی
غلامرضا نوری قزلجه
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ روزنامه صمت
با رعایت اخلاق در زندگی می توان ۲۵ میلیون نفر را سیر کند
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: اگر از دورریزی و ضایعات غذا در کشور جلوگیری شود میتواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ خبرگزاری ایرنا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با کاربرد فناوری هستهای
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی از توسعه بهره برداری از انرژی هستهای در بخش کشاورزی با رویکرد ارتقای کیفیت، افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی خبر داد.
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
امنیت غذایی
کالای اساسی
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ خبرگزاری ایسنا
ضایعات نان و ضرورت بازبینی در سیاستهای موجود تولید و عرضه آن /۱/
تامین امنیت غذایی و برخورداری از رژیم غذایی سالم برای همه از ضروریات است و حفظ امنیت غذایی در جهان موضوعی پیچیده محسوب میشود، ولی برخی کارشناسان معتقدند مشکل قابل حل است و پاسخ به گرسنگی در جهان بسیار ساده است. آنها معتقدند کلید پایان دادن به گرسنگی در جهان، جلوگیری از هدر رفت غذا است. مواد غذایی با …
خرید گندم
برداشت گندم
خرید گندم
برداشت گندم
ضایعات نان
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت تحلیل بازار
دورریز غذای کشور ۲۵ میلیون نفر را سیر میکند
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور میتواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
مواد غذایی
گرانی مواد غذایی
مواد غذایی
گرانی مواد غذایی
گرسنگی جهانی
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت تجارت نیوز
جلوگیری از دورریز ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر می کند
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور میتواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
سوءتغذیه
محصولات کشاورزی
سوءتغذیه
محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۲۱
/ روزنامه صمت
حجم باورنکردنی ضایعات مواد غذایی در جهان
طراح: سیمین عابدی
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ سایت هم میهن
ضایعات محصولات غذایی به حداقل میرسد
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود بختیاری، رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات غذایی و کشاورزی کشور هدر میرود که با حمایت از صنعت کنسروسازی این ضایعات به حداقل میرسد.
مسعود بختیاری
رئیس سندیکای صنایع کنسرو
مسعود بختیاری
رئیس سندیکای صنایع کنسرو
ضایعات محصولات غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ روزنامه دنیای اقتصاد
راهکار کاهش ضایعات ۲۵درصدی محصولات کشاورزی
دنیایاقتصاد: محصولات کشاورزی همواره در کشورهای مختلف با حساسیت زیادی دنبال میشود چرا که ارتباط مستقیمی با امنیت غذایی کشورها دارد. به این واسطه شاهد هستیم که کشورها همیشه در پی دستیابی به تکنولوژیهای روز دنیا در جهت به حداکثر رساندن بهرهوری و از آن طرف به حداقل رساندن ضایعات و هدررفت محصولات …
اتاق ایران
ضایعات کشاورزی
اتاق ایران
ضایعات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت فرارو
سالانه چه مقدار از محصولات غذایی و کشاورزی در کشور از بین میرود؟
رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران، گفت: صنعت کنسرو تأثیر زیادی در امنیت غذایی دارد و موجب کاهش شدید ضایعات و دورریز مواد غذایی میشود.
صنعت
کنسرو
صنعت
کنسرو
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت تحلیل بازار
نقش بی بدیل کنسروسازی در کاهش ضایعات بخش کشاورزی
در حالی همایش نقش کنسروسازی در تامین امنیت غذایی کشور آبان برگزار میشود که رئیس سندیکای صنایع کنسروی معتقد است با کمک صنعت کنسروسازی میتوان ضایعات بخش کشاورزی به خصوص آبزیان را به طورچشمگیری کاهش داد.
کاهش ضایعات کشاورزی
مسعود بختیاری
کاهش ضایعات کشاورزی
مسعود بختیاری
سندیکای صنایع کنسرو ایران
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت باشگاه خبرنگاران
ضایعات ۳۰ درصدی محصولات غذایی در صنعت کنسرو به حداقل میرسد
رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات غذایی و کشاورزی کشور هدر میرود که با حمایت از صنعت کنسروسازی این ضایعات به حداقل میرسد.
کنسرو ماهی
قیمت کنسرو
کنسرو ماهی
قیمت کنسرو
۱۴۰۳/۰۷/۱۶
/ سایت خط سلامت
راههای جدید برای جلوگیری از فاسد شدن غذا +دانشمندان پاسخی شگفتانگیز پیدا کردند
خط سلامت: دانشمندان راهی جدید برای جلوگیری از فساد غذا پیدا کردند: یک قارچ خوشمزه!
قارچ
ضایعات غذایی
قارچ
ضایعات غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
/ سایت تحلیل بازار
ضایعات ۲۵درصدی محصولات کشاورزی؛ تنها راه شناسنامه دار کردن محصولات است
درحالیکه از ۱۲۰میلیون تن محصولات کشاورزی تولیدی سالانه ۲۵ تا ۳۵درصد تبدیل به ضایعات و دور ریخته میشود، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران معتقد است: شناسنامهدار کردن محصولات راه برون رفت از این معضل است.
ضایعات بخش کشاورزی
قاسم پیشه ور
ضایعات بخش کشاورزی
قاسم پیشه ور
اتاق اصناف کشاورزی ایران
ضایعات غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ سایت اقتصاد ۲۴
اینفوگرافی/ حجم باورنکردنی ضایعات مواد غذایی در جهان | اقتصاد24
ضایعات مواد غذایی در کدام مکان ها در مسیر زنجیره تامین مواد غذایی و در کدام مناطق از جهان بیشتر است و چه باید کرد؟
اینفوگرافی
اینفوگرافی
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ خبرگزاری ایلنا
۲۹ سپتامبر «روز جهانی آگاهی از میزان هدر رفتن مواد غذایی و کاهش ضایعات مواد غذایی» است
این روز با هدف آگاهی از روش های کاهش و توقف هدر دادن مواد غذایی نام گذاری شدن و شعار امسالش این است: برای مردم و سیاره مان از هدر رفتن مواد
سیاره
مواد غذایی
سیاره
مواد غذایی
جهانی
هدر
۱۴۰۳/۰۷/۰۵
/ خبرگزاری ایلنا
۷۵۰ هزارمیلیاردی که دور میریزیم + اینفوگرافیک
بر اساس گزارش سازمان جهانی غذا، هر سال بالغ بر ۱.۳ میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در دنیا ایجاد میشود که این میزان میتواند غذای کافی برای ۲ میلیارد نفر را در سال فراهم کند.
مواد غذایی
میلیارد
مواد غذایی
میلیارد
بالغ
اینفوگرافیک
۱۴۰۳/۰۶/۳۰
/ سایت اکوایران
شارژ پمپ بنزین سوئدیها با زباله
کشور سوئد قانون جدیدی را تصویب کرده که تمام ساکنانش را مجبور به بازیافت دورریز غذای خود میکند.
سوئد
پمپ بنزین
سوئد
پمپ بنزین
بازیافت زباله
ضایعات غذایی
۱۴۰۳/۰۶/۲۹
/ سایت آفتاب نیوز
چه میزان آب برای تولید پرمصرفترین مواد غذایی نیاز است؟+جدول
طبق آمار مؤسسه مهندسان مکانیک (IME)، سالانه تا ۵۰ درصد از کل غذاهای تولید شده در جهان بهعنوان ضایعات دور ریخته میشود.
مصرف آب
محصولات غذایی
مصرف آب
محصولات غذایی
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ سایت فرتاک
با این ترفندها دور ریز مواد غذایی تان کمتر می شود! / تفاله قهوه را با این مواد ترکیب کنید و به پوست بمالید
افزایش ضایعات مواد غذایی، یک مساله اساسی برای اقتصاد ملی و بخش های خاص آن محسوب می شود و به یک چالش جهانی تبدیل شده است.
پسماند
پسماند
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت سلامت نیوز
رتبه اول ایران در جهان در حوزه ضایعات محصولات کشاورزی
ارسلان قاسمی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون، نیز بر این باور است که بنابر آمارهای اعلامی فائو در حوزه ضایعات محصولات کشاورزی رتبه نخست در دنیا را داریم. سهم ایران از کل غذایی که هر سال در جهان به هدر میرود ۲.۷ درصد اعلام شده است. بر همین اساس، ضایعات مواد غذایی در ایران معادل ۳۵ میلیون تن در سال است …
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ خبرگزاری ایرنا
۳۰ درصد از محصولات کشاورزی در ایران ضایع میشود
تهران- ایرنا- رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) با اشاره به اینکه سالیانه بین ۲۵ تا ۳۰ درصد از محصولات کشاورزی در ایران در طول زنجیره تولید و توزیع از بین میرود، گفت: اتلاف ۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در ایران نیاز به فناوری و دادهکاوی برای کاهش ضایعات دارد.
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
امنیت غذایی
کالای اساسی
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
/ سایت نبض بازار
آمار باورنکردنی از میزان هدررفت غذا در ایران / غذاهایی که دور میریزیم، چند نفر را سیر میکند؟
میزان هدررفت مواد غذایی در دنیا به اندازهای است که میتواند غذای کافی برای ۲ میلیارد نفر را در سال فراهم کند. در این بین، ایران هم تقریبا به نسبت میانگین سایر نقاط دنیا، ضایعات مواد غذایی تولید میکند. بر اساس آمار، ۳۰ درصد مواد غذایی تولید شده در ایران در بین راه به ضایعات تبدیل میشود و از بین میرود.
مواد غذایی
گرسنگی
مواد غذایی
گرسنگی
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
/ خبرگزاری مهر
سهم قابلتوجه ایران در هدررفت محصولات غذایی
بنا بر آمار و ارقام سازمان جهانی خواربار و کشاورزی، هر روز بهازای هر نفر ۱۳۴ کیلوگرم کالری غذا در ایران به هدر میرود، یعنی سرانه هدررفت روزانه غذا در کشور ۱۳۴ کیلو گرم کالری است.
ضایعات محصولات کشاورزی
اینترنت اشیا
ضایعات محصولات کشاورزی
اینترنت اشیا
فائو
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت اقتصاد ۱۰۰
غذای این 15 میلیون نفر کجا می رود؟
بنابر آمارهای اعلامی سازمان فائو سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره هدر میرود که با کاهش این حجم از ضایعات میتوان غذای ۹ تا ۱۵ میلیون نفر را تامین کرد.
تصمیم گیری های
جهان
تصمیم گیری های
جهان
صنایع غذایی
محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
/ سایت اکونگار
دور ریز ۲۵درصدی محصولات کشاورزی در کشور
یکی از چالشهای بزرگ جهان امروز، مسئله ضایعات غذایی است. این موضوع نهتنها به هدررفتن منابع ارزشمند مانند آب، خاک و انرژی منجر میشود، بلکه اثرات مخربی نیز بر محیط زیست و اقتصاد دارد.
محصولات کشاورزی
ضایعات مواد غذایی
محصولات کشاورزی
ضایعات مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
/ خبرگزاری مهر
۲۵ درصد محصولات کشاورزی دورریز میشود/ کاهش ضایعات با فناوری
یکی از چالشهای بزرگ جهان امروز، مسئله ضایعات غذایی است. این موضوع نهتنها به هدررفتن منابع ارزشمند مانند آب، خاک و انرژی منجر میشود، بلکه اثرات مخربی نیز بر محیط زیست و اقتصاد دارد.
ضایعات محصولات کشاورزی
صنعت غذا
ضایعات محصولات کشاورزی
صنعت غذا
ایران
اینترنت اشیا
۱۴۰۳/۰۶/۱۷
/ سایت اقتصادآنلاین
عراق مشتری این کالای ایرانی شد
مدیرکل غرب آسیا سازمان توسعه تجارت درباره کالاهای صادراتی ایران به عراق بیان کرد: مهمترین اقلام صادراتی شامل گاز مایع، مقاطع فولادی، انواع کالاهای پتروشیمی، مصالح ساختمانی و مواد غذایی میشود. بیشترین کالاهای وارداتی از عراق نیز ضایعات آهن آلات و آلومینیوم و بعضی از فرآوردههای نفتی است.
صادرات
عراق
صادرات
عراق
۱۴۰۳/۰۶/۱۳
/ خبرگزاری ایلنا
مسیری منحصربهفرد از زباله تا گنج
یک آشپز سرشناس با بهرهگیری از قارچ Neurospora، در حال تحقیق و بررسی برای تبدیل ضایعات غذا به غذاهایی خوشطعم است. این محقق خلاق با تحقیق درباره تفاله جو دو سر و نان کپکزده، به نتایج جالبتوجهی دستیافته است.
تولید زباله
زباله
تولید زباله
زباله
شیمی
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۶/۱۰
/ سایت ایران اکونمیست
زباله های پلاستیکی تبدیل به خوراک می شوند
سازمانی که اقدام به تبدیل کردن ضایعات پلاستیکی به مکمل غذایی کرده است.
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
/ سایت دیجیاتو
چگونه میتوان زبالههای پلاستیکی را به غذای قابل خوردن تبدیل کرد؟
سازمان دارپا بهدنبال سیستمی است که بتواند از ضایعات پلاستیکی سربازان در شرایط سخت، مکمل غذایی با ارزش تغذیهای بالا بهدست آورد.
آمریکا
بازیافت
آمریکا
بازیافت
پلاستیک
دارپا
۱۴۰۳/۰۶/۰۱
/ سایت خبرفوری
۶ مشکل گوارشی که باعث افزایش وزن میشود/ اینفوگرافیک
التهاب و مشکلات مزمن گوارشی به دلیل ناتوانی در عملکرد مناسب در تجزیه غذا باعث جذب ناکافی مواد مغذی و دفع ناقص ضایعات و سموم و در نتیجه نفخ یبوست، چربی اضافی در بدن و عادتهای نادرست غذایی میشود.
افزایش وزن
مشکلات گوارشی
افزایش وزن
مشکلات گوارشی
۱۴۰۳/۰۵/۳۰
/ سایت تحلیل بازار
ضرورت توجه به صنایع تبدیلی و فرآوری در قم| ضایعات محصولات کشاورزی کاهش یابد
قم- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: این استان در زمینه توسعه و حمایت از واحدهای صنایع تبدیلی، غذایی و تسهیل در صدور مجوزها از نظر تحقق اهداف جزو اولینهای کشور است.
حسین طاهری فرد
جهاد کشاورزی قم
حسین طاهری فرد
جهاد کشاورزی قم
هیفاء پردل
صنایع تبدیلی و بسته بندی
۱۴۰۳/۰۵/۲۸
/ سایت باشگاه خبرنگاران
کاهش ضایعات سیب زمینی در همدان با ایجاد سردخانه
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: با احداث سردخانه در استان ضایعات سیب زمینی از ۲۵ درصد به کمتر از سه درصد رسیده است.
جهاد کشاورزی
صنایع تبدیلی
جهاد کشاورزی
صنایع تبدیلی
۱۴۰۳/۰۵/۲۸
/ خبرگزاری ایرنا
احداث سردخانه در همدان ضایعات سیب زمینی را کاهش داد
همدان- ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: با احداث سردخانه در استان ضایعات سیب زمینی از ۲۵ درصد به کمتر از سه درصد رسیده است.
استانداری همدان
وزارت جهاد کشاورزی
استانداری همدان
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۵/۲۱
/ سایت انصاف
یک فاجعه جهانی انسانساخته! | پایگاه خبری تحلیلی انصاف نیوز
مروزه انباشت پسماند موادغذایی یک فاجعه جهانی و ساخته شده دست بشر است، زیرا با افزایش جمعیت جهان و گسترش صنایع، استفاده انسان از مواد مصرفی رو
اصفهان
ضایعات غذایی
اصفهان
ضایعات غذایی
پسماند
پسماند مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۵/۲۰
/ روزنامه عصر اقتصاد
نگاه بدلی به صنایع تبدیلی
در حالی که به گفته کارشناسان، در زنجیره تولید، صنایع تبدیلی و تکمیلی جایگاه ویژه ای دارد و از یکسو موجب کاهش ضایعات می شود و از سوی دیگر موجب افزایش تولید و ایجاد ارزش افزوده می شود، اما اصولا در صنایع غذایی کشور در این حوزه آنطور که شایسته است سرمایه گذاری صورت نگرفته
انجمن خرمای ملی ایران
سرمقاله
انجمن خرمای ملی ایران
سرمقاله
صنایع تبدیلی خرما
صنایع تبدیلی و تکمیلی
۱۴۰۳/۰۵/۱۴
/ خبرگزاری جام جم
کشت سنتی،قاتل محصولات کشاورزی
آمارهای بینالمللی نشان میدهد که میانگین تلفات و ضایعات موادغذایی سالانه در سراسر جهان حدود یکسوم غذای دنیاست که میزان آن از لحاظ وزنی به یک میلیارد و ۳۰۰ هزار تن و از لحاظ ارزش دلاری به یکهزار میلیارد دلار میرسد.
محصولات کشاورزی
مواد غذایی
محصولات کشاورزی
مواد غذایی
ضایعات
۱۴۰۳/۰۵/۱۱
/ سایت آفتاب نیوز
بهترین ملینها و ضد یبوستهای طبیعی از نظر ابوعلی سینا
هنگامی که عضلات دستگاه گوارش خشک میشوند، دفع سموم و ضایعات از بدن را سخت میکند. یبوست میتواند مزمن باشد و از شایعترین علل آن استرس، بارداری، عادات غذایی نامنظم، کم کاری تیروئید، سرطان روده بزرگ، مولتی پل اسکرولوزیس و مصرف بیش از حد داروهای قوی است.
یبوست
یبوست
۱۴۰۳/۰۵/۰۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
تعهد به ایجاد سیستمهای غذایی پایدارتر
در طول چند هفتهای که پاریس میزبان بازیهای المپیک و پارالمپیک است، شرکت «سودکسو» (Sodexo) قرار است بیش از 40هزار وعده غذایی در روز برای 15هزار ورزشکار، طرفدارانشان و کارکنان کمیته برگزاری مسابقات، تهیه کند. آمادهسازی رویدادی در این سطح، بهوضوح یک چالش است. اما چالشی که ما برای خودمان درست …
محیط زیست
مواد غذایی
محیط زیست
مواد غذایی
المپیک 2024
شرکت سود کسو
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت خبرنامه
فروش ضایعات استیل و ورق استیل با مناسب ترین قیمت در مرکز استیل صفری - خبرنامه
ورقهای استیل یکی از مهمترین و پرکاربردترین محصولات فلزی در بازار جهانی هستند. این محصولات به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصربهفردی که دارند، در صنایع مختلفی از جمله ساختمانسازی، خودروسازی، صنایع غذایی و بهداشتی، نفت و گاز، و بسیاری دیگر از صنایع مورد استفاده قرار میگیرند.
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
/ سایت فرارو
خشکاله چیست؟
«بهطور کلی در حالی که بازیافت نقش مهمی در مدیریت پسماند ایفا میکند، اولویتبندی به حداقل رساندن ضایعات مواد غذایی با اهداف پایداری، بیشتر همخوانی دارد و مزایای متعددی برای جامعه، اقتصاد و محیط زیست دارد. طرز فکر تبدیل پسماند غذایی به خشکاله نهتنها منجر به کاهش پسماند نمیشود بلکه در درازمدت میتواند …
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
/ روزنامه دنیای اقتصاد
تهدیدهای اقتصادی تغییرات اقلیمی
افزایش سریع جمعیت همراه با افزایش تقاضای غذا مستلزم گسترش زمینهای کشاورزی یا بالارفتن بهرهوری تولید از منابع فعلی است، با این حال در دنیای متغیر امروزی، کاهش دسترسی به آب ممکن است بهبود در بهرهوری محصول و علوفه را تضعیف کند و بهطور نامتناسبی بر بخشهای مختلف جهان تاثیر بگذارد. در سطح جهانی، …
کشاورزی
تغییرات اقلیمی
کشاورزی
تغییرات اقلیمی
امنیت غذایی
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ خبرگزاری ایسنا
تأثیر کاهش ضایعات محصولات کشاورزی بر امنیت غذایی در ایران
محققان کشور در یک مطالعه پژوهشی، راهکاری برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و بهبود امنیت غذایی ارائه کردهاند که میتواند پیامدهای مثبتی برای جامعه داشته باشد.
امنیت غذایی
محصولات کشاورزی
امنیت غذایی
محصولات کشاورزی
ضایعات کشاورزی
زنجیره عرضه
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۴/۲۷ - ۰۹:۵۴:۳۶
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ -
10 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج