VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ -
12 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
ضایعات غذایی
مواد غذایی
کشاورزی
امنیت غذایی
محصولات کشاورزی
ضایعات مواد غذایی
ضایعات
ضایعات غذایی
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت خط سلامت
۱۹ خاصیت هسته زیتون که باید بدانید
خط سلامت: هسته زیتون معمولاً به عنوان ضایعات زیتون شناخته میشود، اما در واقع این دانه کوچک سرشار از خواص بیشماری است که میتواند به سلامتی شما کمک کند. از کاهش التهابات تا حمایت از عملکرد قلب و کبد، هسته زیتون میتواند یک افزودنی عالی به رژیم غذایی شما باشد. در این مقاله، ۱۹ خاصیت جالب و مفید هسته …
آنتیاکسیدان
زیتون
آنتیاکسیدان
زیتون
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت الف
غذای ۲۰ میلیون نفر با پرتوهای هستهای تامین میشود
انرژی هستهای با جلوگیری از ضایعات مواد غذایی غذای یک چهارم جمعیت کشور را میتواند تامین کند.
پرتوهای هسته ای
پرتوهای هسته ای
۱۴۰۳/۱۲/۱۰
/ سایت اقتصاد ۲۴
تولید آب از هوا با ضایعات مواد غذایی | اقتصاد24
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مواد غذایی
مواد غذایی
۱۴۰۳/۱۲/۱۰
/ سایت دیدبان ایران
دستاورد جدید محققان: روشی برای تولید روزانه ۱۴ لیتر آب از هوا با ضایعات مواد غذایی
محققان دانشگاه تگزاس روش جدیدی ابداع کردهاند که میتواند روزانه تقریباً ۱۴ لیتر آب آشامیدنی قابل شرب را مستقیماً از هوا و با استفاده از تنها یک کیلوگرم زیستتوده روزانه مانند ضایعات مواد غذایی و صدفهای دریایی استخراج کند. این سیستم قادر است تا زیستتودههای روزانه را به «هیدرژلهای زیستتوده عملکردی …
انرژی
پتروشیمی
انرژی
پتروشیمی
سلولز
طبیعت
۱۴۰۳/۱۲/۰۹
/ خبرگزاری دانشجو
استخراج روزانه ۱۴ لیتر آب آشامیدنی از هوا با یک روش جدید
محققان دانشگاه تگزاس در آستین روش جدیدی ابداع کردهاند که بوسیله آن میتوان تقریبا چهار گالن آب آشامیدنی تمیز را مستقیما از هوا با استفاده از تنها یک کیلوگرم زیست توده مانند ضایعات مواد غذایی و صدفهای دریایی استخراج کرد.
آب آشامیدنی
استخراج
آب آشامیدنی
استخراج
محققین
۱۴۰۳/۱۲/۰۸
/ سایت تکناک
روش جدید استخراج آب از هوا با استفاده از مواد طبیعی
یک روش نوآورانه میتواند با استفاده از مواد طبیعی مانند ضایعات غذایی و صدفها، آب شرب تمیز را به صورت مستقیم از هوا استخراج کند.
۱۴۰۳/۱۲/۰۵
/ سایت روزنامه آگاه
دور ریز ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی
بنابر آمارهای اعلامی سازمان فائو، سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره هدر میرود، یعنی هر سال ۱.۳ میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در دنیا ایجاد میشود که این ضایعات معادل یکسوم کل مواد غذایی تولیدشده برای مصرف انسانهاست و میتواند غذای کافی برای ۲ میلیارد نفر را در سال فراهم کند.
روسیه
ایران
روسیه
ایران
افغانستان
دامپزشکی
۱۴۰۳/۱۲/۰۴
/ خبرگزاری مهر
سالانه ۱۳۰ میلیون تن از تولیدات کشاورزی ضایع میشود
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در ایران، برآوردها نشان میدهد که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از کل تولیدات کشاورزی معادل ۱۳۰ میلیون تن دچار ضایعات میشود.
ضایعات محصولات کشاورزی
برنج
ضایعات محصولات کشاورزی
برنج
گندم
غلامرضا گل محمدی
۱۴۰۳/۱۲/۰۴
/ خبرگزاری ایسنا
دیپلماسی غذایی، کلید تأمین امنیت غذایی و کاهش ضایعات در کشاورزی
استاد دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه توجه به دیپلماسی غذایی و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی میتواند به بهبود وضعیت امنیت غذایی کشور کمک کند، گفت: با بهرهگیری از فناوریهای نوین و طراحی زنجیره ارزش محصولات میتوانیم به سمت آیندهای پایدار و امن در حوزه غذا …
امنیت غذایی
آبیاری نوین
امنیت غذایی
آبیاری نوین
مدیریت منابع آب
تولید محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۱۲/۰۴
/ سایت خط سلامت
چاپ سهبعدی و آینده تغذیه؛ آماده تغییر در رژیم غذایی خود هستید؟
خط سلامت: چاپ سهبعدی غذا با امکان تولید غذاهای سفارشی و کاهش ضایعات، انقلابی در صنعت تغذیه ایجاد کرده است. آیا آمادهاید منوی غذایی خود را با این فناوری نوآورانه تغییر دهید؟
تغذیه
رژیم غذایی
تغذیه
رژیم غذایی
صنعت
فناوری
۱۴۰۳/۱۲/۰۲
/ سایت اتاق ایران
تحول در کاهش ضایعات کشاورزی نیازمند همکاری دولت و بخش خصوصی است
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع تبدیلی اتاق کرج در رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی بر ضرورت همگرایی دولت و بخش خصوصی در این حوزه تأکید کرد.
اتاق کرج
اتاق کرج
۱۴۰۳/۱۲/۰۲
/ خبرگزاری دانشجو
ایران به دنبال افزایش امنیت غذایی و کاهش ضایعات کشاورزی بادانش هستهای
رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: کشورمان ایران به دنبال افزایش امنیت غذایی و کاهش ضایعات کشاورزی از طریق پرتو دهی با دانش هستهای است.
رئیس سازمان انرژی اتمی
محمد اسلامی
رئیس سازمان انرژی اتمی
محمد اسلامی
۱۴۰۳/۱۲/۰۲
/ خبرگزاری ایرنا
کاهش ۴۰ میلیون تن ضایعات محصولات کشاورزی از طریق پرتودهی
اهواز - ایرنا - رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: پرتودهی محصولات کشاورزی موجب کاهش ۴۰ میلیون تن ضایعات میشود که در امنیت غذایی کشور نقش مهمی دارد.
خوزستان
اهواز
خوزستان
اهواز
سازمان انرژی اتمی ایران
۱۴۰۳/۱۲/۰۱
/ خبرگزاری دانشجو
تاکید معاون وزیر جهاد کشاورزی بر اهمیت فناوری در کاهش ضایعات کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی کشور
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی بر اهمیت استفاده از فناوریهای نوین در کاهش ضایعات و افزایش بهرهوری تأکید کرد و از تلاشهای کشاورزان و محققان در تحقق این هدف قدردانی کرد.
البرز
کشاورزی
البرز
کشاورزی
امنیت غذایی
۱۴۰۳/۱۲/۰۱
/ خبرگزاری دانشجو
کمبود شرکتهای مدیریت پسماند کشاورزی زنگ خطری برای امنیت غذایی
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به نقش حیاتی مدیریت پسماندهای کشاورزی، نسبت به کمبود شرکتهای فعال در این حوزه ابراز نگراعضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعینی کرد و خواستار حمایت جدی از نوآوریهای مرتبط با کاهش ضایعات کشاورزی شد.
البرز
پسماند
البرز
پسماند
کشاورزی
۱۴۰۳/۱۱/۲۸
/ سایت پارسینه
چاپ سهبعدی غذا و تحول عظیم در صنعت تغذیه؛ آیا آماده تغییر منوی غذایی هستید؟
چاپ سهبعدی غذا به عنوان یک فناوری نوین، تحولی عظیم در صنعت تغذیه ایجاد میکند. با این فناوری، غذاهای سفارشی بر اساس نیازهای شخصی تولید میشوند و ضایعات کمتری در فرآیند تولید ایجاد میشود. آیا آمادهاید که این تغییر را در منوی غذایی خود تجربه کنید؟
چاپ سه بعدی
صنعت تغذیه
چاپ سه بعدی
صنعت تغذیه
تغییر منوی غذایی
۱۴۰۳/۱۱/۲۸
/ سایت جهان صنعت نیوز
انجماد نان؛ راهکاری برای کاهش قند خون و ضایعات غذایی
دهههاست که منجمد کردن مواد غذایی رایج شده است و بسیاری از خانوادهها برای تازه نگهداشتن مواد غذایی برای مدت طولانیتر به دمای سرد متکی هستند و غذاهایی مثل ماهی و سبزی را منجمد میکنند.
ضایعات مواد غذایی
نان تازه
ضایعات مواد غذایی
نان تازه
نان منجمد
۱۴۰۳/۱۱/۲۵
/ سایت خبرآنلاین
ضایعات بالای گندم، تهدیدی برای امنیت غذایی کشور است
اسماعیل اسفندیاریپور، مشاور وزیر و مجری طرح گندم کشور، با تأکید بر ضرورت بهینهسازی فرآیند تولید و برداشت گندم اظهار داشت: یکی از چالشهای اساسی که کمتر به آن پرداخته شده، ضایعات بالای محصولات استراتژیک مانند گندم، جو و کلزا در سطح ملی است. اگر تنها ۶ درصد از این محصولات در فرآیند برداشت و نگهداری از …
استان گلستان
توسعه پایدار
استان گلستان
توسعه پایدار
کشاورزی
محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۱۱/۱۱
/ سایت تحلیل بازار
یک تن مواد غذایی فاسد در زابل کشف شد
سرپرست مرکز بهداشت زابل در شمال سیستان و بلوچستان گفت: یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف انسانی و تاریخ گذشته در این شهرستان جمعآوری شد.
مواد غذایی
گوشت فاسد
مواد غذایی
گوشت فاسد
ضایعات مواد غذایی
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ خبرگزاری ایسنا
توسعه صنایع تبدیلی گوجه فرنگی در استان بوشهر
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی استان بوشهر گفت:با عنایت به سطح گسترده کشت محصول گوجه فرنگی در شهرستانهای جنوبی استان وجود صنایع تبدیلی مرتبط می تواند کمک شایانی در راستای تکمیل زنجیره تولید، ایجاد اشتغال، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده نماید.
توسعه صنایع تبدیلی
رب گوجه فرنگی
توسعه صنایع تبدیلی
رب گوجه فرنگی
استان بوشهر
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت اقتصاد معاصر
اسلامی: پرتودهی، ۴۰ میلیون تن ضایعات بخش کشاورزی را کاهش می دهد
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: پرتودهی در بخش کشاورزی می تواند سبب کاهش ۴۰ میلیون تنی ضایعات شود که تامین کننده امنیت غذایی خواهد بود.
ضایعات بخش کشاورزی
پرتو دهی
ضایعات بخش کشاورزی
پرتو دهی
سازمان انرژی اتمی
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ روزنامه دنیای اقتصاد
ضایعات محصولات کشاورزی چقدر است؟/ هشدارها بالا گرفت
وزیر کشاورزی اعلام کرد که به علت نداشتن زنجیره تولید، تبدیل، حمل و توزیع صحیح مواد غذایی از 28 تا 30 میلیارد دلار محصولات کشاورزی تولید داخلی و وارداتی، سالانه حدود 5 تا 7 میلیارد دلار از دست میرود.
محصولات کشاورزی
وزیر کشاورزی
محصولات کشاورزی
وزیر کشاورزی
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ سایت عرشه آنلاین
چرا نوشیدن آب کافی برای سلامتی ضروری است؟
آب عنصری اساسی و ضروری برای زندگی است که تقریباً ۷۰ درصد از وزن بدن انسان را تشکیل میدهد. این ماده بیرنگ و بیبو به عنوان حلال اصلی، نقش مهمی در انتقال مواد غذایی و اکسیژن به سلولها، حذف ضایعات متابولیک و حفظ تعادل دمایی بدن ایفا میکند. عملکرد طبیعی کلیهها، پوست، مغز و سایر اندامها به میزان کافی …
نوشیدن آب
نوشیدن آب
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ سایت روزنامه آگاه
اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرآیند کشت، داشت و برداشت
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اتلاف ٣٣درصد مواد غذایی در فرآیند کشت، داشت و برداشت، بر مدیریت این روند بهمنظور کاهش میزان ضایعات مواد غذایی تاکید کرد.
وزارت بهداشت
احمد اسماعیلزاده
وزارت بهداشت
احمد اسماعیلزاده
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت رکنا
یک سوم از مواد غذایی در فرایند کشت، داشت و برداشت به ضایعات تبدیل می شود !
رکنا: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در همایش مدیریت اتلاف غذایی (از مزرعه تا سفره) با اشاره به اتلاف ۳۳ درصد مواد غذایی در فرایند کشت داشت و برداشت، بر مدیریت این روند به منظور کاهش میزان ضایعات مواد غذایی تاکید کرد.
مشهد
وزارت بهداشت
مشهد
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت سلامت نیوز
اتلاف ۳۳ درصد مواد غذایی در ایران؛ راهکارهایی برای مقابله با بحران ضایعات غذایی
در همایش مدیریت اتلاف غذایی که در مشهد برگزار شد، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از اتلاف ۳۳ درصدی مواد غذایی در فرآیند کشت، داشت و برداشت در کشور خبر داد و بر لزوم اتخاذ راهکارهای عملی و هماهنگی بین بخشی برای کاهش این ضایعات تاکید کرد.
مواد غذایی
مواد غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ خبرگزاری ایسنا
لزوم راهکارهای عملی برای کاهش ضایعات غذایی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اتلاف ٣٣ درصد مواد غذایی در فرایند کشت داشت و برداشت، بر مدیریت این روند به منظور کاهش میزان ضایعات مواد غذایی تاکید کرد.
مواد غذایی
سازمان غذا و دارو
مواد غذایی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ خبرگزاری تسنیم
33 درصد از مواد غذایی مصرفی کشور به ضایعات تبدیل میشود - تسنیم
رئیس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اتلاف 33درصد مواد غذایی در فرایند کشت داشت و برداشت، بر مدیریت این روند به منظور کاهش میزان ضایعات مواد غذایی تاکید کرد.
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت اکونگار
افزایش ضایعات صنایع غذایی بل قطعی برق
امیر یوسفی، رئیس اتاق گرگان با انتقاد از قطعی بیبرنامه برق صنایع غذایی و افزایش ضایعات در تولید، گفت: دولت بهجای برنامهریزی برای افزایش تعرفه برق و تهدید روزانه تولیدکنندگان به خاموشی، به فکر جبران خسارات صنایع باشد.
قطعی برق
امیر یوسفی
قطعی برق
امیر یوسفی
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ سایت اتاق ایران
قطعی برق، میزان ضایعات را در صنایع غذایی افزایش داد
امیر یوسفی، رئیس اتاق گرگان با انتقاد از قطعی بیبرنامه برق صنایع غذایی و افزایش ضایعات در تولید، گفت: دولت بهجای برنامهریزی برای افزایش تعرفه برق و تهدید روزانه تولیدکنندگان به خاموشی، به فکر جبران خسارات صنایع باشد.
صنایع
معادن و کشاورزی ایران
صنایع
معادن و کشاورزی ایران
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ خبرگزاری مهر
تبدیل زباله و پسماند به مواد با ارزش با کمک نانوکاتالیستها
محققان در روشی جدید ضایعات مواد غذایی، میکروپلاستیکها و لاستیکهای قدیمی را بهطور موثر به مولکولهای ارزشمند مورد استفاده در داروها، کودها و بستهبندیهای زیست تخریبپذیر تبدیل میکنند.
ضایعات محصولات کشاورزی
تحقیقات علمی
ضایعات محصولات کشاورزی
تحقیقات علمی
کاتالیست
نانو ذرات
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت پول نیوز
ضایعات حداقل ۳۰ درصد برنج در الگوی بدمصرفی کشور
به گزارش پول نیوز، رئیس پیشین سازمان تات با اشاره به ضایعات حداقل ۳۰ درصد برنج هنگام مصرف، گفت: در اجرای سند امنیت غذایی کنار اصلاح الگوی تولید باید الگوی مصرف نیز اصلاح شود. در ادامه برگزاری همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، امسال یازدهمین همایش با موضوع «امنیت غذایی، کشاورزی بهرهور و تجارت تحریم پذیر» …
برنج
ضایعات
برنج
ضایعات
مصرف
۱۴۰۳/۱۰/۰۹
/ سایت تابناک
کاهش ضایعات مواد غذایی با این راهکار
اقلام منجمد دور ریخته شده میزان اندکی از مواد غذایی هدر رفته را تشکیل میدهند و راهکاری در کاهش اتلاف مواد غذایی در جهانی با ناامنی غذایی محسوب میشود.
ضایعات غذایی
مواد غذایی
ضایعات غذایی
مواد غذایی
گازهای گلخانه ای
مواد غذایی منجمد
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت خط سلامت
خواص شگفتانگیز تفاله پرتقال
خط سلامت: آیا میدانستید تفاله پرتقال باقیمانده از آبگیری میتواند فواید بینظیری برای سلامت بدن شما داشته باشد؟ این تفالهها منبعی غنی از فیبر غذایی و آنتیاکسیدانها هستند که به بهبود عملکرد گوارش، کاهش کلسترول خون و تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند. استفاده از تفاله پرتقال نه تنها به کاهش ضایعات غذایی …
سرطان
پرتقال
سرطان
پرتقال
ویتامین C
فلاونوئیدها
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ خبرگزاری ایرنا
ربیس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری: به دنبال کاهش ضایعات در محصولات کشاورزی هستیم
شهرکرد - ایرنا - رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ارتقای امنیت غذایی، بهرهوری، سلامت محصولات، ارزش افزوده محصولات و کاهش ضایعات از رسالتهای اصلی بخش کشاورزی در برنامه هفتم توسعه است که باید با تحقیق و پژوهش و اجرای نتایج به این رسالتها دست پیدا کنیم.
چهارمحال وبختیاری
شهرکرد
چهارمحال وبختیاری
شهرکرد
پژوهش
وزارت جهاد کشاورزی
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ خبرگزاری مهر
۱۵۰ هزار کامیون سیبزمینی و پیاز سالانه در کشور معدوم میشود
یک کارشناس حوزه امنیت غذایی گفت: سالانه ۵ میلیون تن سیبزمینی و ۳۰۰ هزار تن پیاز در کشور تولید میشود که ۱۵۰ هزار کامیون از آنها معدوم میشود.
سیب زمینی
پیاز
سیب زمینی
پیاز
صادرات غیرنفتی
ضایعات محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت خبرفوری
حسگری که غذای فاسد را بو میکشد
پژوهشگران چینی یک حسگر جدید ابداع کردهاند که یخچال را بررسی میکند و با تلفن همراه همگامسازی میشود تا بهروزرسانیهای فوری را برای کمک به کاهش ضایعات مواد غذایی ارائه دهد.
حسگر
غذای فاسد
حسگر
غذای فاسد
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت تحلیل بازار
شماره ضایعاتی در تهران
خریدار ضایعات در تهران یکی از نیازهای اصلی افراد، کارخانه ها و شرکت هایی است که با انباشت انواع ضایعات روبه رو هستند.
ضایعات
ضایعات مواد غذایی
ضایعات
ضایعات مواد غذایی
ضایعات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوریهای موجود در مراکز و مؤسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذرماه با حمایت ستاد آب، انرژی و محیط زیست معاونت علمی ریاستجمهوری در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار میشود.
محصولات کشاورزی
محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ خبرگزاری ایرنا
تامین امنیت غذایی در گرو استفاده از روشهای نوین است
شهرکرد- ایرنا – رییس پژوهشکده هستهای سازمان انرژی اتمی گفت: با توجه به شرایط خاص تغییرات اقلیمی امروز با پدیدههای مختلفی از جمله خشکی، شوری، سرمازدگی، فرسایش خاک، ضایعات محصولات کشاورزی، آفات، بیماریهای گیاهی، دامی، کود و سم، آلودگیهای زیستمحیطی مواجه هستیم و چارهای جز استفاده از روشهای نوین …
چهارمحال وبختیاری
شهرکرد
چهارمحال وبختیاری
شهرکرد
دانشگاه شهرکرد
سازمان انرژی اتمی ایران
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ خبرگزاری ایسکانیوز
تولید ماده اولیه بستنی با استفاده از ضایعات گیاهی در دانشگاه آزاد اردبیل
عضو هیئت مدیره شرکت پویش شیمی آزاد سبلان گفت: ماده اصلی ضایعات کشاورزی سلولز است. در این تغییرات شیمیایی سلولز تبدیل به مادهای میشود که متیله شده تا بتوان از آن به عنوان غلیظکننده و حجمدهنده موادغذایی ازجمله بستنی و شیرینیجات استفاده کرد.
امنیت غذایی
امنیت غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت انصاف نیوز
هر آنچه باید در خصوص پیاز جوانهزده بدانید | انصاف نیوز
جوانه زدن پیاز پس از برداشت میتواند محتوای غذایی آن را افزایش دهد و نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا کند. ایسنا: دکتر الهه عسکری اعلام کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود. وی ادامه داد: بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در
جوانه زدن پیاز
پیاز
جوانه زدن پیاز
پیاز
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت خبرفوری
تبدیل پوست موز و نارگیل به انرژی پاک
پژوهشگران هندی یک مفهوم جدید را برای ساخت دستگاهی ارائه دادهاند که با استفاده از پوست موز و نارگیل، انرژی پاک را از ضایعات مواد غذایی تولید میکند تا به تامین پایدار انرژی مورد نیاز جوامع بپردازد.
انرژی پاک
موز
انرژی پاک
موز
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت اقتصاد ایران
تولید انرژی پاک با کمک پوست موز و نارگیل
پژوهشگران هندی یک مفهوم جدید را برای ساخت دستگاهی ارائه دادهاند که با استفاده از پوست موز و نارگیل، انرژی پاک را از ضایعات مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
/ سایت اقتصادآنلاین
تولید انرژی پاک از ضایعات مواد غذایی با استفاده از پوست موز و نارگیل
پژوهشگران هندی یک مفهوم جدید را برای ساخت دستگاهی ارائه دادهاند که با استفاده از پوست موز و نارگیل، انرژی پاک را از ضایعات مواد غذایی تولید میکند تا به تامین پایدار انرژی مورد نیاز جوامع بپردازد.
موز
موز
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک میشود!
پژوهشگران هندی یک مفهوم جدید را برای ساخت دستگاهی ارائه دادهاند که با استفاده از پوست موز و نارگیل، انرژی پاک را از ضایعات مواد غذایی تولید میکند تا به تامین پایدار انرژی مورد نیاز جوامع بپردازد.
میوه و تره بار
انرژی نو
میوه و تره بار
انرژی نو
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت اقتصاد ۱۰۰
سود میلیونی از دورریز غذا / اپلیکیشنی که غوغا کرد
اقتصاد100- یک اپلیکیشن دانمارکی با فروش هدررفت مواد غذایی با تخفیفهای بزرگ با ضایعات غذا مبارزه میکند و در عین به خریداران دچار مضیقه مالی کمک میکند غذای خود را با قیمتهای بسیار پایینتر تهیه کنند.
زندگی شهری
زندگی شهری
۱۴۰۳/۰۹/۰۱
/ سایت اقتصادنیوز
ایده متفاوت یک اپلیکیشن درباره دورریز غذا به سود میلیون دلاری رسید
اقتصادنیوز: یک اپلیکیشن دانمارکی با فروش هدررفت مواد غذایی با تخفیفهای بزرگ با ضایعات غذا مبارزه میکند و در عین به خریداران دچار مضیقه مالی کمک میکند غذای خود را با قیمتهای بسیار پایینتر تهیه کنند.
کسب و کارهای اینترنتی
ایده کسب و کار
کسب و کارهای اینترنتی
ایده کسب و کار
۱۴۰۳/۰۹/۰۱
/ روزنامه دنیای اقتصاد
ابتکار تازه یک اپلیکیشن با استفاده از دورریز غذا سود میلیون دلاری در پی داشت
یک اپلیکیشن دانمارکی با فروش هدررفت مواد غذایی با تخفیفهای بزرگ با ضایعات غذا مبارزه میکند و در عین به خریداران دچار مضیقه مالی کمک میکند غذای خود را با قیمتهای بسیار پایینتر تهیه کنند.
کسب و کارهای اینترنتی
دورریز غذا
کسب و کارهای اینترنتی
دورریز غذا
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ خبرگزاری ایسنا
صنایع غذایی ظرفیتی مغقول مانده در زنجان
صنایع غذایی نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشاورزی دارند، زیرا این صنایع محصولات کشاورزی را پردازش و بستهبندی کرده و به صورت ارزشافزودهتر به بازار عرضه میکند. این عمل باعث افزایش ارزش محصولات کشاورزی، اشتغالزایی در مناطق روستایی و کاهش ضایعات و هدررفت مواد غذایی میشود.
زنجان
صنایع غذایی
زنجان
صنایع غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
کاهش عملکرد حافظه و مغز با مصرف بیش از اندازه پنیر
پنیرهای فرآوریشده یا پروسس از ترکیب ضایعات پنیرهای معمولی تهیه میشود و افزودنیهایی نظیر ادویه، روغن و نمک به آن اضافه میشود. این نوع از پنیر در مقایسه با سایر پنیرها از نظر میزان کلسیم و خواص تغذیهای، ارزش غذایی کمتر و مواد نگهدارنده بیشتری دارند.
سلامت
تغذیه
سلامت
تغذیه
مغز
حافظه
۱۴۰۳/۰۸/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
۲۵ درصد سیب آذربایجان شرقی زیردرختی است/ واحدهای فراوری افزایش می یابد
تبریز - ایرنا - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با اعلام اینکه بین ۲۰ تا ۲۵ درصد از سیب تولید استان معادل ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن، به عنوان سیب زیر درختی و بادریز به عنوان سیب صنعتی است از افزایش واحدهای فراوری و کاهش ضایعات این محصول در استان خبر داد.
تولید داخلی
کشاورزی
تولید داخلی
کشاورزی
صنایع تبدیلی
آذربایجان شرقی
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ روزنامه دنیای اقتصاد
صنایع تبدیلی؛ شاهکلید امنیت غذایی
به نظر میرسد متولیان بخش کشاورزی برای دو سوال مهم پاسخ روشنی ندارند؛ اینکه «چرا تولید میکنیم و چگونه از تولیداتمان بهره ببریم؟» این در حالی است که در سال ۱۹۸۶ ماساکی ایمای ژاپنی نظریه چرخه کایزن را وارد فرهنگ کسبوکار کرد. کایزن ترکیبی دوکلمهای از یک مفهوم ژاپنی است که به معنای بهبود مستمر …
کشاورزی
امنیت غذایی
کشاورزی
امنیت غذایی
ضایعات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
/ سایت اقتصادآنلاین
چگونه با رعایت نکات ایمنی از بیماریهای ناشی از غذا جلوگیری کنیم؟
رعایت راهکارهای حفظ ایمنی مواد غذایی، از جمله راهکارهای ارتقای سلامت در جامعه محسوب می شود که همه ما لازم است برای سلامت خود و اطرافیان، به کار گیریم. در ادامه با پنج گام اساسی در این زمینه آشنا می شویم.
پخت غذا
ضایعات غذا
پخت غذا
ضایعات غذا
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
/ روزنامه صمت
غلات آلوده؛ هدررفت نان و جان
آمار بالای ضایعات کشاورزی در کشور امروزه به یکی از مهمترین دغدغهها و نگرانیهای فعالان این حوزه تبدیل شده است. میزانی که هرچه اندازه آن بزرگتر باشد، بهنوعی بزرگی از بین رفتن منابع مختلف کشور اعم از آب و خاک و... را نشان میدهد؛ درصدهای بالایی که میتوانستهاند بهجای دور ریخته شدن و امحا، در سبد …
۱۴۰۳/۰۸/۰۶
/ سایت نورنیوز
نور ویدئو | ضایعات غذایی ایران، 4 برابر کل اروپا +فیلم
اخبار روز ایران و خاورمیانه در نورنیوز
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
/ سایت نورنیوز
15 میلیارد دلار، دورریز سالانه غذا در ایران
ضایعات سالانه مواد غذایی در 27 کشور اتحادیه اروپا 9 ملیون تن و در ایران، 35 میلیون تن با ارزش تقریبی 15 میلیارد دلار است. حجم مواد غذایی هدررفته در ایران به اندازهای است که با آن میتوان غذای 15 میلیون نفر را در سال تأمین کرد.
ایران
دورریز غذا
ایران
دورریز غذا
ضایعات موادغذایی
هدررفت غذا
۱۴۰۳/۰۸/۰۱
/ خبرگزاری ایسنا
اولین رویداد استانی «صنعتیاران» در کرمانشاه برگزار شد
اولین رویداد استانی«صنعتیاران» به منظور ارائه ایدههای مرتبط با ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی، به همت معاونت پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.
رویداد علمی
رویداد علمی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ روزنامه توسعه ایرانی
معاون وزیر جهاد خبر داد: تبدیل ۳۰ درصدی تولیدات کشاورزی به ضایعات
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و ترویج کشاورزی با تاکید بر بکارگیری هوش مصنوعی در حوزه امنیت غذایی اظهار کرد: به طور متوسط ۲۵ تا ۳۰ درصد از تولیدات
بخش کشاورزی
برنج
بخش کشاورزی
برنج
کشاورزی
معاون وزیر
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت اکونگار
آمار تکاندهنده از میزان مصرف روغن و شکر در کشور
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ضایعات یک سوم محصولات کشاورزی در کشور گفت: بررسی الگوی مصرف دو کالای شکر و روغن نشان میدهد میزان مصرف آنها ۱.۵ برابر سند ملی امنیت غذایی بوده و از استاندارد جهانی بیشتر است.
استاندارد
جهاد کشاورزی
استاندارد
جهاد کشاورزی
خاک
شکر
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت جوان آنلاین
ضایعات یکسوم محصولات کشاورزی/ مصرف شکر و روغن ۱.۵ برابر استاندارد جهانی
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ضایعات یک سوم محصولات کشاورزی در کشور گفت: بررسی الگوی مصرف دو کالای شکر و روغن نشان میدهد میزان مصرف آنها ۱.۵ برابر سند ملی امنیت غذایی بوده و از استاندارد جهانی بیشتر است.
وزارت جهادکشاورزی
ضایعات کشاورزی
وزارت جهادکشاورزی
ضایعات کشاورزی
محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت صدای بورس
یک سوم محصولات کشاورزی به دست مصرف کننده نمیرسد
وزیر جهاد کشاورزی گفت: حدود یک سوم محصولات کشاورزی به سبب دورریز و ضایعات بدست مصرف کننده نهایی نمیرسد، درحالیکه با رعایت اخلاق درست میشود.
امنیت غذایی
محصولات کشاورزی
امنیت غذایی
محصولات کشاورزی
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت انتخاب
وزیر کشاورزی: حدود یک سوم محصولات کشاورزی به هدر میرود/ مصرف شکر و روغن ۱/۵ برابر استاندارد
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ضایعات یک سوم محصولات کشاورزی در کشور گفت: بررسی الگوی مصرف دو کالای شکر و روغن نشان میدهد میزان مصرف آنها ۱.۵ برابر سند ملی امنیت غذایی بوده و از استاندارد جهانی بیشتر است.
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ خبرگزاری ایسنا
تبدیل ۳۰ درصدی تولیدات کشاورزی به ضایعات
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و ترویج کشاورزی با تاکید بر بکارگیری هوش مصنوعی در حوزه امنیت غذایی اظهار کرد: به طور متوسط ۲۵ تا ۳۰ درصد از تولیدات ۱۳۳ میلیونی بخش کشاورزی به اصراف و ضایعات تبدیل میشود.
امنیت غذایی
کشاورزی
امنیت غذایی
کشاورزی
ضایعات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ خبرگزاری مهر
اخلاق ضرورت فرهنگ سازی زنجیره تولید است
وزیر جهاد کشاورزی گفت: فرهنگ مصرف بر پایه اخلاق منجر به استفاده درست از مواد غذایی در کشور میشود.
امنیت غذایی
ضایعات محصولات کشاورزی
امنیت غذایی
ضایعات محصولات کشاورزی
سند ملی
غلامرضا نوری قزلجه
۱۴۰۳/۰۷/۲۷
/ خبرگزاری ایسنا
ضایعات نان در نانواییها و راهکارهای جلوگیری از آن /۲/
امنیت غذایی و دسترسی به رژیم غذایی سالم برای تمامی افراد ضروری است اما هدر رفتن مواد غذایی، بهویژه غلات و سبزیجات، به عنوان عامل اصلی گرسنگی در جهان شناخته میشود. برای حل این مشکل باید به افزایش تولید، بهبود تکنولوژی کشاورزی در کشورهای در حال توسعه، کاهش هدررفت مواد غذایی و افزایش آگاهی عمومی در این …
ضایعات مواد غذایی
ضایعات نان
ضایعات مواد غذایی
ضایعات نان
جهاد کشاورزی استان
نانوایان
۱۴۰۳/۰۷/۲۷
/ خبرگزاری مهر
کنسروها مواد نگهدارنده ندارند/صادرات در گرو نرخ دلار
دبیر سندیکای صنایع کنسرو درباره سلامت مواد غذایی این بخش گفت: صنایع کنسرو هیچگونه مواد نگهدارندهای ندارند و در شرایط استریلیزاسیون و با حرارت ۱۲۰ درجه و تحت فشار معین تولید میشوند.
صنایع غذایی
کنسرو
صنایع غذایی
کنسرو
ضایعات محصولات کشاورزی
صنایع تبدیلی
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ خبرگزاری تسنیم
ثروتآفرینی در بخش کشاورزی خوزستان با تجاریسازی ممکن است - تسنیم
رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: کشاورزی نقش ویژهای در تامین امنیت غذایی دارد و تجاریسازی کشاورزی فرصتی برای افزایش بهره وری و کاهش ضایعات کشاورزی است.
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت تحلیل بازار
ضایعات کشاورزی یکی از تهدیدات امنیت غذایی است
وزیر جهاد گفت: امروز در مسیر تهیه امنیت غذایی چالشهایی وجود دارد که از آن جمله تغییر اقلیم، فرسودگی منابع تولیدی، ناامنی منطقهای و ضایعات کشاورزی است که زنان در کاهش آن نقشآفرین هستند.
تامین امنیت غذایی
ضایعات کشاورزی
تامین امنیت غذایی
ضایعات کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی
غلامرضا نوری قزلجه
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ روزنامه صمت
با رعایت اخلاق در زندگی می توان ۲۵ میلیون نفر را سیر کند
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: اگر از دورریزی و ضایعات غذا در کشور جلوگیری شود میتواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ خبرگزاری ایرنا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با کاربرد فناوری هستهای
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی از توسعه بهره برداری از انرژی هستهای در بخش کشاورزی با رویکرد ارتقای کیفیت، افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی خبر داد.
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
امنیت غذایی
کالای اساسی
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ خبرگزاری ایسنا
ضایعات نان و ضرورت بازبینی در سیاستهای موجود تولید و عرضه آن /۱/
تامین امنیت غذایی و برخورداری از رژیم غذایی سالم برای همه از ضروریات است و حفظ امنیت غذایی در جهان موضوعی پیچیده محسوب میشود، ولی برخی کارشناسان معتقدند مشکل قابل حل است و پاسخ به گرسنگی در جهان بسیار ساده است. آنها معتقدند کلید پایان دادن به گرسنگی در جهان، جلوگیری از هدر رفت غذا است. مواد غذایی با …
خرید گندم
برداشت گندم
خرید گندم
برداشت گندم
ضایعات نان
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت تحلیل بازار
دورریز غذای کشور ۲۵ میلیون نفر را سیر میکند
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور میتواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
مواد غذایی
گرانی مواد غذایی
مواد غذایی
گرانی مواد غذایی
گرسنگی جهانی
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت تجارت نیوز
جلوگیری از دورریز ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر می کند
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور میتواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
سوءتغذیه
محصولات کشاورزی
سوءتغذیه
محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۲۱
/ روزنامه صمت
حجم باورنکردنی ضایعات مواد غذایی در جهان
طراح: سیمین عابدی
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ سایت هم میهن
ضایعات محصولات غذایی به حداقل میرسد
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود بختیاری، رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات غذایی و کشاورزی کشور هدر میرود که با حمایت از صنعت کنسروسازی این ضایعات به حداقل میرسد.
مسعود بختیاری
رئیس سندیکای صنایع کنسرو
مسعود بختیاری
رئیس سندیکای صنایع کنسرو
ضایعات محصولات غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ روزنامه دنیای اقتصاد
راهکار کاهش ضایعات ۲۵درصدی محصولات کشاورزی
دنیایاقتصاد: محصولات کشاورزی همواره در کشورهای مختلف با حساسیت زیادی دنبال میشود چرا که ارتباط مستقیمی با امنیت غذایی کشورها دارد. به این واسطه شاهد هستیم که کشورها همیشه در پی دستیابی به تکنولوژیهای روز دنیا در جهت به حداکثر رساندن بهرهوری و از آن طرف به حداقل رساندن ضایعات و هدررفت محصولات …
اتاق ایران
ضایعات کشاورزی
اتاق ایران
ضایعات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت فرارو
سالانه چه مقدار از محصولات غذایی و کشاورزی در کشور از بین میرود؟
رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران، گفت: صنعت کنسرو تأثیر زیادی در امنیت غذایی دارد و موجب کاهش شدید ضایعات و دورریز مواد غذایی میشود.
صنعت
کنسرو
صنعت
کنسرو
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت تحلیل بازار
نقش بی بدیل کنسروسازی در کاهش ضایعات بخش کشاورزی
در حالی همایش نقش کنسروسازی در تامین امنیت غذایی کشور آبان برگزار میشود که رئیس سندیکای صنایع کنسروی معتقد است با کمک صنعت کنسروسازی میتوان ضایعات بخش کشاورزی به خصوص آبزیان را به طورچشمگیری کاهش داد.
کاهش ضایعات کشاورزی
مسعود بختیاری
کاهش ضایعات کشاورزی
مسعود بختیاری
سندیکای صنایع کنسرو ایران
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت باشگاه خبرنگاران
ضایعات ۳۰ درصدی محصولات غذایی در صنعت کنسرو به حداقل میرسد
رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات غذایی و کشاورزی کشور هدر میرود که با حمایت از صنعت کنسروسازی این ضایعات به حداقل میرسد.
کنسرو ماهی
قیمت کنسرو
کنسرو ماهی
قیمت کنسرو
۱۴۰۳/۰۷/۱۶
/ سایت خط سلامت
راههای جدید برای جلوگیری از فاسد شدن غذا +دانشمندان پاسخی شگفتانگیز پیدا کردند
خط سلامت: دانشمندان راهی جدید برای جلوگیری از فساد غذا پیدا کردند: یک قارچ خوشمزه!
قارچ
ضایعات غذایی
قارچ
ضایعات غذایی
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۷/۱۶ - ۲۲:۲۲:۰۰
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ -
12 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی