VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
مزه دار کردن
۱۷ ساعت قبل / سایت دلگرم
جوجه کباب فوری ، راز مزه دار کردن جوجه کباب فقط با ۲ قلم مواد!
در این مطلب قراره طرز تهیه جوجه کباب فوری را یاد بگیریم با ما همراه باشید.
جوجه کباب
غذای ایرانی
جوجه کباب
غذای ایرانی
مزه دار کردن
آشپزی سریع
۳ روز قبل / ۱۴۰۴/۰۷/۰۲ / سایت آخرین خبر
این کباب ترکیبی مزه بهشت میده
آخرین خبر/ مواد لازم:__برای مزه دار کردن فیله مرغ:__زعفرون__روغن زیتون__پیاز__فلفل دلمه__نمک__فلفل سیاه__آبلیمو__مایه کوبیده:__گوشت چرخکرده__پیاز رنده شد__نمک،فلفل سیاه __برای تهدیگ: __نان تافتون،زردچوبه،روغن 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله بازار
مرغ
کباب
مرغ
کباب
۱۴۰۴/۰۶/۳۱
/ سایت عصرایران
پول بیبر چیست و برای چه غذایی مناسب است؟
برای طعم دار کردن غذاها از چاشنی های مختلفی استفاده می شود. یکی از این چاشنی های خوش مزه پول بیبر می باشد. پول بیبر نوعی فلفل قرمز پرک شده نیمه خشک است که به عنوان ادویه ترکی در دنیا شناخته می شود ، از این ادویه می توانید به جای فلفل قرمز یا به عنوان تزئین روی انواع غذا استفاده کنید.
پول بیبر
چاشنی
پول بیبر
چاشنی
فلفل قرمز
فلفل پول بیبر
۱۴۰۴/۰۶/۳۰
/ سایت آخرین خبر
از شما/رب فلفل دلمه ای
عکاس خونه/ ارسالی از دختر مهربان از این رب برای مزه دار کردن جوجه ،استانبولی،ماکارونی و ...میشه استفاده کرد مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید.
۱۴۰۴/۰۶/۲۶
/ سایت رکنا
۴ روش خوشمزه مزهدار کردن جوجه + فیلم
۴ روش مزه دار کردن جوجه، مجموعه ای از تکنیک ها و چاشنی های خوش طعم است که با ترکیب ادویه ها، سس ها و مواد طبیعی،
جوجه
جوجه کباب
جوجه
جوجه کباب
جوجه طعم دار
۱۴۰۴/۰۶/۲۶
/ سایت آخرین خبر
آموزش سبزی پلو با ماهی خوشمزه
آخرین خبر/ برای مزهدار کردن ماهی: زردچوبه ۱ق.چ/پودرسیر ۱ق.چ/پاپریکا ۱ ق.چ/نمک و فلفل سیاه به میزان لازم سرکه سیب ۲ ق.غ/زعفران دمکرده ۲ ق.غ برای سبزیپلو: جعفر،تره،گشنیز و شوید خشک از هر کدام ۱ ق.غ شنبلیله خشک نوک ق.غ بازار سیر هم به سلیقه خودتون میتونید اضافه کنید روی پلو 🔹 آخرین خبر در روبیکا
ماهی
سبزی پلو
ماهی
سبزی پلو
۱۴۰۴/۰۶/۱۸
/ خبرگزاری ایسکانیوز
بهترین ترکیب ادویه برای پخت و مزهدار کردن مرغ + راز خوشمزه شدن مرغ
با بهترین ترکیب ادویه برای مرغ، طعم و بوی غذایتان را متحول کنید. این مقاله رازهای پخت یک مرغ را به زبان ساده آموزش میدهد.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۴/۰۶/۱۱
/ سایت برترینها
پودر سیر به تقویت سیستم ایمنی و هضم غذا کمک می کند
پودر سیر سلنیوم هم دارد؛یک ماده معدنی ضروری که از سلامتی تیروئید و تولیدمثل پشتیبانی میکند و ممکن است به افراد مبتلا به آسم مزمن کمک کند،حتی برخی پژوهشها نشان دادهاند که سلنیوم ممکن است در برابر سرطان محافظت ایجاد کند. پودر سیر که معمولا روی پیتزا پاشیده میشود یا برای مزهدار کردن مرغ بریان
۱۴۰۴/۰۶/۱۱
/ سایت مجله آلامتو
بهترین روش طعم دار و مزه دار کردن ماهی + چگونه ماهی را سرخ کنیم که نچسبد و له نشود؟
بهترین روش طعم دار و مزه دار کردن ماهی + چگونه ماهی را سرخ کنیم که نچسبد و له نشود؟:روش طعم دار ماهی ماهی یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین منابع پروتئینی است، اما بسیاری از افراد در طعم دار کردن و سرخ کردن آن دچار مشکل میشوند. طعم ماهی باید
۱۴۰۴/۰۶/۰۸
/ سایت آخرین خبر
جوجه کباب؛ طعمی خوشمزه و لذیذ برای هر سلیقه
آخرین خبر/مواد لازم: سینه مرغ ۱ کیلو،آبلیمو شرکتی نصف لیوان،نمک وفلفل سیاه ۱ ق چ،زردچوبه نصف ق غ ماست ۱ ق غ،فلفل دلمه نصف نگینی شده،فلفل سبز تند ۴ عدد،پیاز متوسط ۱ عدد خلالی شده،لیموناد زمزم ۱/۳ لیوان رومال: زعفران ۲ ق غ، کره ۲ ق غ، آبلیمو ۱ ق غ نکته: این مدل مزه دار کردن مرغ برای هر مدلی چه رون
جوجه کباب
لذیذ
جوجه کباب
لذیذ
۱۴۰۴/۰۶/۰۷
/ سایت شادمگ
خوشمزه ترین دستورها برای پخت ماهی در فر ؛ مخصوص کودکان ، رژیمی ها و بدغذاها
برای پخت ماهی در فر شما می توانید از روش های مختلفی برای مزه دار کردن استفاده کنید ولی در همه موارد باید فوت وفن هایی را خوب بلد باشید.
۱۴۰۴/۰۶/۰۵
/ سایت آخرین خبر
مزه دار کردن مرغ برای ناهار فردا، جوجه کباب
عکاس خونه/ ارسالی از jsm626490 مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید.
۱۴۰۴/۰۶/۰۴
/ سایت عصرایران
طرز تهیه کمپوت خربزه برای نگهداری طولانی مدت
درست کردن کمپوت خربزه، یک راهکار ساده برای افزایش ماندگاری این میوه پرخاصیت است. با این روش میتوانید در تمام فصول سال از طعم خربزه لذت ببرید و از آن برای مزه دار کردن دسر یا به عنوان میان وعده استفاده کنید.
طرز تهیه
کمپوت خربزه
طرز تهیه
کمپوت خربزه
نگهداری طولانی
۱۴۰۴/۰۵/۲۹
/ سایت انصاف نیوز
طرز تهیه رب خوشمزه با لیمو عمانی | انصاف نیوز
عصر ترکیه: رب لیمو عمانی یک نوع رب معطر و ترش مزه است که برخلاف سایر ربها که از میوه تازه درست میشوند، برای درست کردن آن از لیموها عمانی خشک شده استفاده میشود. این رب یک چاشنی فوق العاده برای مزه دار کردن انواع غذای ایرانی است و عطر فوقالعادهای دارد.
رب لیمو عمانی
طرز تهیه رب
رب لیمو عمانی
طرز تهیه رب
۱۴۰۴/۰۵/۲۹
/ سایت عصرایران
طرز تهیه رب لیمو عمانی
رب لیمو عمانی یک نوع رب معطر و ترش مزه است که برخلاف سایر ربها که از میوه تازه درست میشوند، برای درست کردن آن از لیموها عمانی خشک شده استفاده میشود. این رب یک چاشنی فوق العاده برای مزه دار کردن انواع غذای ایرانی است و عطر فوقالعادهای دارد.
طرز تهیه
رب لیمو عمانی
طرز تهیه
رب لیمو عمانی
چاشنی
۱۴۰۴/۰۵/۲۸
/ سایت آخرین خبر
اردک لونگی آستارا؛ یک غذای ایرانی جدید
آخرین خبر/ اردک رو قبل از خواب با نمک و فلفل و رب الوچه مزه دار کردم و قبل از سرخ کردن و زیبایی ظاهر غذا گردن اردک رو از پشت چرخوندم و توی پوست گردنش جا دادم، و بالهاشو هم از پشت پیچوندم و روی کمرش گذاشتم و بعد سرخش کردم، شکمشو پر لونگی کردم. بعد یه لیوان آب و دو قاشق از لونگی که کنار گذاشته بودم ر
غذا
اردک
غذا
اردک
۱۴۰۴/۰۵/۲۸
/ سایت دلگرم
بهترین روش پاک کردن سیرابی / روش طبیعی و ساده برای نرم و مزه دار کردن سیرابی
این غذا مثل داروست! دستور پخت از یک سرآشپز آلمانی!
سیرابی
سیرابی
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ سایت خبرفوری
مزه دار کردن فیله مرغ/ ویدئو
برای مزه دار کردن فیله مرغ، میتوانید از ترکیبهای مختلفی از ادویهها، آبلیمو، ماست، و سبزیجات معطر استفاده کنید.
مزه دار کردن غذا
فیله مرغ
مزه دار کردن غذا
فیله مرغ
۱۴۰۴/۰۵/۲۱
/ سایت آخرین خبر
خوشمزه ترین نوع مزه دار کردن مرغ
آخرین خبر/ مواد لازم : ماست ۲ ق روغن زیتون ۳ ق مغز ران مرغ ۸ عدد زنجبیل تازه نوک ق چ نمک، ادویه تندوری بازار سیر حدود ۱ حبه پودر پیاز ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
مرغ
خوشمزه
مرغ
خوشمزه
۱۴۰۴/۰۵/۱۵
/ سایت دلگرم
دیگه ماهی را سرخ نکنید / دستور مزه دار کردن و فوق العاده خوشمزه ماهی
من دیگر سرخ نمیکنم! این ترفند را از یک ماهیگیر پیر یاد گرفتم!
ماهی
ماهی
۱۴۰۴/۰۵/۱۴
/ سایت رکنا
واکنش باحال و خندهدار مریم امیرجلالی به جوک بی مزه بهاره رهنما در خانه خانم بازیگر/ چه دورهمی شد!
با ویدیویی که از جوک تعریف کردن بهاره رهنما در فضای مجازی منتشر شده است همراه ما باشید.
بهاره رهنما
مریم امیرجلالی
بهاره رهنما
مریم امیرجلالی
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت عصرایران
طرز تهیه ۴ مدل جوجه کباب خوشمزه و متفاوت با فوت و فن رستورانی (فیلم)
در این ویدئو با چهار مدل جوجه کباب خوشمزه و رازهای مزهدار کردن هرکدام آشنا میشوید؛ از جوجه ترش تا جوجه مکزیکی، کرهای و تندوری، همه با مواد اولیه ساده و در دسترس. اگر به دنبال طعمهای متفاوت و دستورپختهای ساده هستید، تماشای این ویدئو را از دست ندهید.
جوجه کباب
آشپز
جوجه کباب
آشپز
رستورانی
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت اکالا
طرز تهیه مرغ لیمویی؛ خوراک آبدار و خوشمزه
مرغ لیمویی ترکیبی بینظیر از مرغ مزه دار شده با لیمو ترش تازه است که معمولا به سبکهای مختلفی طبخ میشود. برای درست کردن این غذا باید...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت اکالا
طرز تهیه برگه زردآلو(قیسی) به روش بازاری با فوتوفن ها
برگه زردآلو یا همان قیسی یکی از محبوبترین تنقلات ایرانی است که معمولا از آن به عنوان یک میان وعده سالم و برای مزه دار کردن انواع خورش...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت دلگرم
تمیز کردن ماهی با پلاستیک / نحوه پاک کردن پولک ماهی و مزه دار کردن آن با پلاستیک
طرز تهیه خورش شکم ماهی و سیب زمینی خوشمزه! چگونه با کیسه پلاستیکی ماهی را فلس دار کنیم
ماهی
ماهی
۱۴۰۴/۰۵/۱۲
/ سایت تابناک
طرز تهیه سیر کبابی در فر
سیر کبابی در فر، یک غذای ساده ولی فوقالعاده خوش طعم است که میتوانید آن را در کنار انواع غذاهای دیگر مثل پوره سیب زمینی یا برای مزه دار کردن انواع سالاد و سس استفاده کنید.
سیر کبابی
آشپزی
سیر کبابی
آشپزی
تابناک باتو
فویل
۱۴۰۴/۰۵/۱۱
/ سایت شادمگ
مزه دار کردن بال مرغ با سس مایونز به روش رستورانی
مزه دار کردن بال مرغ با سس مایونز یا سایر روش ها می تواند گزینه ای عالی برای تهیه غذایی خوشمزه و متفاوت باشد.
۱۴۰۴/۰۵/۱۱
/ سایت آخرین خبر
مرغ ترش؛ یک سفر به خطه شمال
آخرین خبر/ مواد لازم: مرغ ۶ تکه سبزی مرغ ترش شامل: ۲۰۰ گرم گشنیز ۱۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم اسفناج بازار ۳۰ گرم نعن ۳۰ گرم چوچاق ۳۰ گرم خالواش پیاز: دو عدد سیر ۸ حبه رب آلوچه: یک قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده: ۶ قاشق غذاخوری پر نمک، فلفل سیاه و زردچوبه یک قاشق چایخوری زعفران برای مزه دار کردن مرغ (اختیاری
غذای شمالی
مرغ ترش
غذای شمالی
مرغ ترش
۱۴۰۴/۰۵/۰۴
/ سایت آخرین خبر
طرز تهیه نان و پنیر و گوجه؛ یک میانوعده خلاقانه و خوشمزه
برترین ها/ برای این که بتوانیم یک نون پنیر گوجه ساده را به روشی متفاوت تهیه کنیم یا مثلا با مواد غذایی مختلفی چند مدل املت درست کنیم، یا روشهای پخت و سرو کردن و مزهدار کردن غذاها را تغییر بدهیم، نیازی به مطالعه کتابهای آشپزی یا شرکت کردن در کلاسهای آشپزی ندارید. کافی است یک روز که کمی حوصلهتان
گوجه
گوجه
۱۴۰۴/۰۵/۰۲
/ سایت آخرین خبر
طعمدار کردن مرغ به یک روش متفاوت و لذیذ
برترین ها/ مرغ تنوری نوعی روش پخت مرغ داخل فر است که با موادی مانند سیر، کره و رزماری مزه دار میشود. مرغ در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، سوپها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده
مرغ
مرغ
۱۴۰۴/۰۵/۰۱
/ سایت عصرایران
طرز تهیه یک میان وعده خوشمزه با نان و پنیر و گوجه
برای این که بتوانیم یک نون پنیر گوجه ساده را به روشی متفاوت تهیه کنیم یا مثلا با مواد غذایی مختلفی چند مدل املت درست کنیم، یا روشهای پخت و سرو کردن و مزهدار کردن غذاها را تغییر بدهیم، نیازی به مطالعه کتابهای آشپزی یا شرکت کردن در کلاسهای آشپزی ندارید.
میان وعده
نان و پنیر
میان وعده
نان و پنیر
طرز تهیه
۱۴۰۴/۰۴/۳۰
/ سایت فرتاک
بجای نمک با چه غذا را مزه دار کنیم؟
با توجه به مضراتی که مصرف زیاد نمک به ویژه برای بیماران خاص دارد، میتوان از جایگزینهای دیگری برای مزه دار کردن غذا استفاده کرد.
ید
نمک
ید
نمک
۱۴۰۴/۰۴/۲۸
/ سایت رکنا
خلاقیت خنده دار پدر ایرانی برای ضد سرقت کردن خانه اش حماسه ساز شد+عکس/ هنر نزد ایرانیان است و بس
در این عکس ابتکار با مزه یک صاحب خانه را مشاهده میفرمایید.
خلاقیت
ضد سرقت
خلاقیت
ضد سرقت
۱۴۰۴/۰۴/۲۸
/ سایت سرگرمی روز
۱۳ روش طعم دار کردن جوجه/ از مزه سنتی تا بین المللی برای هر ذائقه
با فرا رسیدن روز سیزدهبدر، یکی از محبوبترین غذاهایی که خانوادههای ایرانی برای پخت در دل طبیعت انتخاب میکنند، جوجهکباب است.
غذا چی بپزم
غذا چی بپزم
۱۴۰۴/۰۴/۲۶
/ سایت سرگرمی روز
روش مزهدار کردن جوجه/ چگونه جوجه را طعم دار کنیم؟
جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها و همچنین در سر تا سر دنیا است.در این مطلب قصد داریم طرز تهیه “جوجه کباب” خوشمزه در خانه را آموزش دهیم.
جوجه
جوجه
۱۴۰۴/۰۴/۲۴
/ سایت شادمگ
مزه دار کردن فیله مرغ با ماست ؛ ترکیبی از طعمهای بینظیر و رژیمی
مزه دار کردن فیله مرغ با ماست یکی از بهترین و سالم ترین روش ها برای طعم دار کردن مرغ مخصوص ورزشکاران و طرفداران غذای رژیمی است.
۱۴۰۴/۰۴/۲۳
/ سایت عصرایران
کیوسکی مرغ؛ غذای اروپای شرقی اما محبوب در سراسر دنیا
مرغ کیویسکی یا کیوسکی، روش تهیه منحصر به فردی برای سوخاری کردن مرغ است که در آن گوشت مرغ مزه دار شده را دور ترکیب کره و سبزی میپیچند و سپس در آرد سوخاری گردانده و سرخ میکنند.
کیوسکی مرغ
غذای اروپای
کیوسکی مرغ
غذای اروپای
سوخاری کردن مرغ
۱۴۰۴/۰۴/۲۲
/ سایت شادمگ
روش مزه دار کردن فیله گوشت گوساله به سبک شمالی ها
مزه دار کردن فیله گوشت گوساله با میوههای طبیعی مثل انجیر کال و کیوی را بلدید ؟ این روش در استانهای شمالی طرفداران بسیاری دارد.
۱۴۰۴/۰۴/۱۷
/ سایت خبر روز
طرز تهیه مرغ تنوری با فر؛ روش مزهدار کردن مرغ با سیر و کره
برای تهیه مرغ تنوری باید آن را با مواد مختلف مزهدار کرد تا مرغ بعد از پخته شدن داخل فر خشک نشود.
طرز تهیه مرغ تنوری
مرغ تنوری
طرز تهیه مرغ تنوری
مرغ تنوری
۱۴۰۴/۰۴/۱۷
/ سایت دلگرم
۴ روش طلایی برای مزه دار کردن قارچ کبابی / از طعم معمولی تا شاهکار کبابی!
طرز مزه دار کردن قارچ برای کباب کردن
قارچ کبابی
طرز تهیه
قارچ کبابی
طرز تهیه
مزه دار کردن
۱۴۰۴/۰۴/۱۷
/ سایت فرتاک
دیگر طعم بینمک را تجربه نکنید/ دنیایی از ادویهها و چاشنیهای جایگزین نمک!
با توجه به مضراتی که مصرف زیاد نمک به ویژه برای بیماران خاص دارد، میتوان از جایگزینهای دیگری برای مزه دار کردن غذا استفاده کرد.
فشار خون
غذا
فشار خون
غذا
نمک
ادویهها
۱۴۰۴/۰۴/۱۶
/ سایت آخرین خبر
این پنیر خوشمزه رو در خونه درست کن!
آخرین خبر/ ماست ۳٪ چربی نمک زیره و پیازچه برای مزه دار کردن بازار حتماً شیشهها رو قبل از استفاده خوب استریل کنید تا طعم پنیرتون خراب نشه هر چی چربی ماست بیشتر باشه، پنیر نرمتر و خوشخوراکتری میگیرید. حتماً اجازه بدید ۴۰ دقیقه کامل بجوشه تا بافت پنیر خوب شکل بگیره برای گرفتن آب اضافی، بعد از ری
پنیر
خونه
پنیر
خونه
۱۴۰۴/۰۴/۱۶
/ سایت جهان نیوز
جایگزینهای نمک در رژیم غذایی | جهان نیوز
با توجه به مضراتی که مصرف زیاد نمک به ویژه برای بیماران خاص دارد، میتوان از جایگزینهای دیگری برای مزه دار کردن غذا استفاده کرد.
۱۴۰۴/۰۴/۱۴
/ سایت فرتاک
طرز تهیه خوشمزه ترین سس کباب !
دستور پختی که امروز برای شما در نظر گرفته ام به طرز تهیه سس کباب اختصاص پیدا می کند، این سس خوشمزه که طعمی شیرین و تند دارد به عنوان چاشنی برای مزه دار کردن کباب و استیک استفاده می شود.
کباب
سس کباب
کباب
سس کباب
۱۴۰۴/۰۴/۱۰
/ سایت آخرین خبر
بشقاب سوخاری خوشمزه
آخرین خبر/مواد لازم: قارچ۱بسته ۵۰۰گرمی پیاز۲عدد بزرگ کوکتل پنیری۷الی ۹عدد شیر و ادویه اورگانو برای مزه دار کردن اول مواد لازم برای خمیر بنیه: دلستر تلخ ۱عدد آرد سفید ۶۰۰تا ۷۰۰ گرم نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پول بیبر،پودر سیر،پودر پیاز،آویشن،جوز هندی،پاپریکا از هرکدام نصف ق چ بازار 🔹 آخرین خبر در رو
سوخاری
بشقاب
سوخاری
بشقاب
۱۴۰۴/۰۴/۰۹
/ سایت اندیشه قرن
راز عمر طولانی و ذهن تیز در بشقاب شماست!
بازدید:۴۸۹ ماهی فقط یک وعده غذایی نیست، یک سرمایهگذاری برای سلامتی شماست. اگر تا امروز آن را جدی نگرفتهاید، زمان آن رسیده است که با این نعمت دریایی آشتی کنید و هفتهای دو بار از مزایای شگفتانگیزش بهره ببرید. به گزارش صد آنلاین، در دنیایی که بیماریهای قلبی، افسردگی و آلزایمر در حال افزایش هستند، شاید …
۱۴۰۴/۰۴/۰۴
/ سایت اکالا
طرز تهیه ترشی بامیه+ نکات کپک نزدن
ترشی بامیه یکی از خاصترین چاشنیهای ایرانی است که در کنار ظاهر زیبا، طعم متفاوتی دارد و برای مزه دار کردن آن معمولا از مقداری سیر و...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۳/۲۸
/ سایت عصرایران
طرز تهیه روغن سیر خانگی برای پخت و پز و انواع سالادها
روغن سیر خانگی، ترکیبی جادویی از عطر سیر و روغن زیتون برای طعم بخشیدن به غذاهای مختلف است که میتوانید از آن برای مزه دار کردن سس و همچنین درست کردن نان سیر استفاده کنید.
طرز تهیه
روغن سیر
طرز تهیه
روغن سیر
انواع سالادها
۱۴۰۴/۰۳/۲۷
/ سایت عصرایران
طرز تهیه شوری موسیر
شوری موسیر یا همان ترشی موسیر، یک چاشنی خوشمزه برای مزه دار کردن ساندویچ، غذاهای گوشتی و انواع سالاد است. این شوری خاصیت ضد التهابی دارد و سرشار از آنتی اکسیدان است و برای تقویت سیستم گوارش نیز فواید زیادی دارد.
طرز تهیه .
شوری موسیر
طرز تهیه .
شوری موسیر
ترشی
۱۴۰۴/۰۳/۲۷
/ سایت اکالا
طرز تهیه شوری موسیر؛ چاشنی خوشمزه برای هر سفره
شوری موسیر یا همان ترشی موسیر، یک چاشنی خوشمزه برای مزه دار کردن ساندویچ، غذاهای گوشتی و انواع سالاد است. در رسپی این شوری حتما باید...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت دلگرم
بهترین روش سرخ کردن و مزه دار کردن ماهی
آموزش بهترین روش سرخ کردن و مزه دار کردن ماهی ، بسیار آسان و خوشمزه !!
ماهی
ماهی
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت عصرایران
طرز تهیه پودر موسیر طبیعی و ارگانیک
پودر موسیر یکی از ادویههای محبوب و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که به خاطر عطر و طعم خاصی که دارد از آن برای مزه دار کردن غذا، ماست، ترشی و انواع سس استفاده میشود.
طرز تهیه
پودر موسیر
طرز تهیه
پودر موسیر
طبیعی و ارگانیک
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت اکالا
طرز تهیه پودر موسیر طبیعی و ارگانیک در چند مرحله ساده
پودر موسیر یکی از ادویههای محبوب و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که از آن برای مزه دار کردن غذا، ماست، ترشی و... استفاده میشود. برای این...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۳/۱۴
/ سایت دلگرم
طرز تهیه خمیر پیتزا فوری + مزه دار کردن و ترد شدن خمیر پیتزا
راز خمیر پیتزا تو پیتزا فروشی های معروف!!از مزه دار کردن آرد تا ....حتما ببین
خمیر پیتزا
پنیر پیتزا
خمیر پیتزا
پنیر پیتزا
۱۴۰۴/۰۳/۱۲
/ سایت عصرایران
طرز تهیه سالاد بادمجان رژیمی؛ با سس مخصوص
سالاد بادمجان رژیمی یکی از خوشمزهترین انواع سالادهای بین المللی است که برای درست کردن آن از ترکیب سبزیجات و چاشنیهای مختلف استفاده میشود. برای مزه دار کردن این سالاد از سس مخصوص استفاده میشود و از همین رو طعم آن بسیار متفاوت و خوشمزه است.
طرز تهیه
سالاد بادمجان
طرز تهیه
سالاد بادمجان
سس مخصوص
۱۴۰۴/۰۳/۰۵
/ سایت آخرین خبر
ترکیب طلایی برای مزهدار کردن ماهی
خراسان/ مزه دار کردن ماهی، از آن دسته کارهایی است که اگر بهدرستی و با صبر و حوصله انجامش دهید میتوانید از نتیجه کار غرق لذت شوید و به قولی انگشتهای خودتان را هم با ماهیها بخورید. البته که طعم دار کردن ماهی فقط به یک روش خلاصه نمیشود و برای هر ماهی یک روش بهتر جواب میدهد. دو روش آسان مزهدار کر
غذای دریایی
ماهی
غذای دریایی
ماهی
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت دلگرم
آموزش فرم دادن خامه به سبک قنادی / رنگ آمیزی خامه، تفاوت خامه ها و مزه دار کردن
آموزش فرم دادن خامه به سبک قنادی به همراه نکات و جزئیات
خامه قنادی
فرم دادن خامه
خامه قنادی
فرم دادن خامه
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت عصرایران
خشک کردن موسیر؛ نگهداری طولانی مدت
موسیر (Allium hirtifolium) یکی از چاشنیهای محبوب و پرخاصیت است که به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد، از آن برای مزه دار کردن ماست، ترشی و انواع غذا استفاده میشود. خشک کردن موسیر بهترین روش نگهداری آن برای مدت زمان طولانی است.
خشک کردن
موسیر
خشک کردن
موسیر
نگهداری
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت اکالا
خشک کردن موسیر؛ راهنمای قدم به قدم برای نگهداری طولانی مدت
موسیر یکی از چاشنیهای محبوب است که از آن برای مزه دار کردن ماست، ترشی و انواع غذا استفاده میشود. برای خشک کردن موسیر بهترین روش این است...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت اندیشه قرن
در داخل مغز جمع کننده: چگونه خلاقیت آرزو می کند
اگر تا به حال به یک کابینت کوریو پر از بطری های عتیقه عتی بله ، این زیبایی شناسی من است ، شما موتور خلاقیت مغز را در محل کار تجربه کرده اید. این که آیا شما یک جمع کننده نفیس هستید یا عجیب و غریب و یا چیز رایج تر ، جرقه روانی در مورد این که چرا این اشیاء را معنی دار می دانید با طراحی ساختاری مغز برای …
۱۴۰۴/۰۲/۲۹
/ سایت آخرین خبر
مرغ زعفرانی مجلسی؛ ناهاری مهمان پسند
آخرین خبر/ مواد لازم: ۲ عدد رون مرغ کامل ۱ دونه پیاز خلالی روغن واسه سرخ کردن نمک،فلفل سیاه وزردچوبه واسه مزه دار کردن مرغ ادویه اصلی این مرغ دارچینه بازار زعفرون غلیظ دم شده این مرغ رو با شعله خیلی کم بپزید که کامل به روغن بیوفته و ابش خیلی خشک نشه. به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید insta
مرغ
ناهار
مرغ
ناهار
۱۴۰۴/۰۲/۲۲
/ سایت تابناک
راز طعم دلپذیر جوجه کباب به ۲ روش
روشهای مختلفی برای مرینیت کردن جوجه وجود دارد که گاها نیاز به زمان زیادی دارد تا آماده سیخ کشیدن شود اما دو روش زیر را میتوانید تا دم کشیدن برنج در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
تهیه جوجه کباب
جوجه کباب
تهیه جوجه کباب
جوجه کباب
طعم دار کردن غذا
کباب
۱۴۰۴/۰۲/۱۵
/ سایت عصرایران
طرز تهیه رب گوجه سبز
رب گوجه سبز که به عنوان رب آلوچه نیز شناخته میشود، یکی از چاشنیهای ترش و خوشمزه ایرانی است که میتوانید از آن برای مزه دار کردن انواع خورش، آش و غذاهای مختلف استفاده کنید. این رب با طعم خاص و عطر طبیعیاش، جایگاه ویژهای در آشپزخانههای ایرانی دارد.
طرز تهیه
رب
طرز تهیه
رب
گوجه سبز
۱۴۰۴/۰۲/۱۳
/ سایت پول نیوز
۲ روش طعم دار کردن جوجه که طعم کباب را بی نظیر می کند(+عکس)
روش های مختلفی برای مرینیت کردن جوجه وجود دارد که گاها نیاز به زمان زیادی دارد تا آماده سیخ کشیدن شود اما دو روش زیر را می توانید تا دم کشیدن برنج در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. برای اینکه تکه های جوجه خوب مرینیت شوند دقت کنید که زیاد بزرگ یا خیلی کوچک [ ]
جوجه کباب
طعم دار کردن
جوجه کباب
طعم دار کردن
فصل بهار
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۱۳ - ۰۰:۰۸:۳۶
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی