VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ -
2 April 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
میزان پروتئین گوشت
گوشت
مرغ
۱۴۰۴/۰۱/۰۴
/ سایت اندیشه قرن
بهترین زمان مصرف و نکات مهم
بازدید:۳ حلیم به عنوان یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی، جایگاه ویژهای در سفرههای ماه رمضان دارد. این غذا که از ترکیب گندم، گوشت و ادویهجات تهیه میشود، منبع غنی از پروتئین، فیبر، آهن و ویتامینهای گروه B محسوب میشود. به گزارش صدآنلاین، وعده سحری بهترین زمان برای مصرف حلیم است، چرا که به دلیل هضم …
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت خط سلامت
میزان مصرف گوشت قرمز بر اساس سن، جنس و وزن
خط سلامت: گوشت قرمز بهعنوان یک منبع پروتئین مهم در رژیم غذایی بسیاری از افراد قرار دارد، اما مصرف زیاد آن میتواند خطرات جدی برای سلامت جسمی و روانی به همراه داشته باشد. از بیماریهای قلبی و عروقی تا مشکلات گوارشی و روانی، اثرات منفی گوشت قرمز میتواند متنوع باشد. در این مقاله به بررسی بیماریهایی میپردازیم …
گوشت قرمز
سلامت جسمی و روانی
گوشت قرمز
سلامت جسمی و روانی
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ روزنامه صمت
پرورش صدف، ظرفیت مغفولمانده سواحل
گرچه هنوز مصرف صدف در سبد غذایی ایرانیان جای نگرفته است و تماشای مصرف این موجود زیبا همچنان در تصاویر فیلمهای خارجی برای ما ایرانیان جذابیتهای خاص خود را دارد، اما باتوجه به اینکه براساس گفتههای کارشناسان، تغذیه میزان پروتئین گوشت صدف با گوشت مرغ یا گوشت خوک برابری میکند و رشد بیسابقه جمعیت جهان، …
اشتغالزایی
لیلا محمودزاده
اشتغالزایی
لیلا محمودزاده
۱۴۰۳/۱۲/۰۴
/ سایت اقتصاد ۲۴
بهترین قسمت مرغ که مصرف آن در کباب کوبیده ممنوع است | اقتصاد24
به گفته رئیس شورای نظام دامپزشکی مازندران، سنگدان بهترین بخش مرغ و حاوی کمترین میزان باقیمانده داروها و ترکیبات شیمیایی در مقایسه با سایر بخشهای مرغ است. میزان چربی سنگدان از گوشت مرغ کمتر و میزان پروتئین آن بیشتر است، اما استفاده از آن در کباب کوبیده ممنوع است.
۱۴۰۳/۱۲/۰۲
/ سایت عصرایران
در عصارههای آماده، چه میزان از ترکیبات گوشتی به کار رفته؟/ عامل لذیذ بودن عصارهها چیست؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، درصد فوقالعاده کمی از عصارههای آماده را آب گوشت و مرغ تشکیل میدهد و بیشتر حجم این عصارهها حاوی ترکیباتی نظیر نشاسته، روغن هیدروژنه، پروتئین گیاهی و افزودنیهای دیگر است.
عصاره گوشت
عصارههای آماده
عصاره گوشت
عصارههای آماده
۱۴۰۳/۱۲/۰۲
/ سایت فرتاک
در عصارههای آماده، چه میزان از ترکیبات گوشتی به کار رفته؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، درصد فوقالعاده کمی از عصارههای آماده را آب گوشت و مرغ تشکیل میدهد و بیشتر حجم این عصارهها حاوی ترکیباتی نظیر نشاسته، روغن هیدروژنه، پروتئین گیاهی و افزودنیهای دیگر است.
گوشت
عصاره گوشت
گوشت
عصاره گوشت
۱۴۰۳/۱۱/۲۵
/ سایت دیدبان ایران
سنگدان مرغ را در کباب کوبیده بریزیم یا نه؟+ خواص و مضرات سنگدان مرغ
سنگدان بهترین بخش مرغ و حاوی کمترین میزان باقیمانده داروها و ترکیبات شیمیایی در مقایسه با سایر بخشهای مرغ است. میزان چربی سنگدان از گوشت مرغ کمتر و میزان پروتئین آن بیشتر است، اما استفاده از آن در کباب کوبیده ممنوع است.
چای
خانواده
چای
خانواده
سیستم ایمنی بدن
عضو هیات علمی دانشگاه
۱۴۰۳/۱۱/۲۴
/ خبرگزاری ایلنا
سنگدان مرغ را در کباب کوبیده بریزیم یا نه ؟
سنگدان بهترین بخش مرغ و حاوی کمترین میزان باقیمانده داروها و ترکیبات شیمیایی در مقایسه با سایر بخشهای مرغ است. میزان چربی سنگدان از گوشت مرغ کمتر و میزان پروتئین آن بیشتر است، اما استفاده از آن در کباب کوبیده ممنوع است.
انرژی
پرندگان
انرژی
پرندگان
سیستم ایمنی بدن
عضو هیات علمی دانشگاه
۱۴۰۳/۱۱/۲۰
/ سایت نی نی بان
استفاده از سنگدان در کباب کوبیده ممنوع است
میزان چربی سنگدان از گوشت مرغ کمتر و میزان پروتئین آن بیشتر است، اما استفاده از آن در کباب کوبیده ممنوع است.
مرغ
پروتئین
مرغ
پروتئین
کباب کوبیده
سنگدان
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت اقتصادنیوز
چرا گوشت نسبت به سبزیجات پروتئین بیشتری دارد؟
اقتصادنیوز: نیازهای بیولوژیکی گیاهان و حیوانات بر میزان، کیفیت و نوع پروتئین سلولهای آنها تأثیر میگذارد.
سبزیجات
گوشت
سبزیجات
گوشت
۱۴۰۳/۰۵/۳۰
/ سایت عصرایران
گوشتی که مصرف آن به همه توصیه میشود
ماهی و آبزیان منبع خوبی از پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا و حاوی امگا۳، ویتامین D، آهن، ید، فسفر، سلنیوم بوده و در مقابل، از میزان سدیم و چربی اشباع کمی برخوردار است. همین ویژگیها سبب شده است ارزش غذایی ماهی افزایش یابد و در سلامت انسان نقش مهمی داشته باشد.
ماهی
گوشت
ماهی
گوشت
۱۴۰۳/۰۵/۲۹
/ سایت آفتاب نیوز
چرا مصرف گوشت ماهی توصیه میشود؟
ماهی و آبزیان منبع خوبی از پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا و حاوی امگا۳، ویتامین D، آهن، ید، فسفر، سلنیوم بوده و در مقابل، از میزان سدیم و چربی اشباع کمی برخوردار است. همین ویژگیها سبب شده است ارزش غذایی ماهی افزایش یابد و در سلامت انسان نقش مهمی داشته باشد.
گوشت ماهی
ماهی
گوشت ماهی
ماهی
۱۴۰۳/۰۵/۲۰
/ سایت فرادید
معرفی رژیم پروتئین؛ برنامه غذایی ۷ روزه (رایگان)
breadcrumbs menu خانه کالاهای تند مصرف معرفی رژیم پروتئین + برنامه غذایی ۷ روزه (رایگان) معرفی رژیم پروتئین + برنامه غذایی ۷ روزه (رایگان) زهرا ناظریه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه چه اهل ورزشهایی مانند بدنسازی باشید چه نباشید بدن شما به مقدار مشخصی از پروتئین نیاز …
رژیم
رژیم
۱۴۰۳/۰۴/۲۹
/ سایت برترینها
صفر تا صد نیازهای غذایی بدن یک ورزشکار
ورزشکاران به میزان کافی از کربوهیدرات، پروتئین و چربی نیاز دارند و قبل، حین و بعد از تمرین باید یک الگوی مناسب غذایی را رعایت کنند.
تغذیه
قند
تغذیه
قند
کاهش وزن
گوشت قرمز
۱۴۰۳/۰۳/۰۷
/ سایت رکنا
میزان پروتئین حیوانی انواع گوشت ها + اینفوگرافیک
رکنا: میزان پروتئین گوشت قرمز و گوشت سفید را در 100 گرم بشناسید.
میزان پروتئین گوشت
پروتئین گوشت قرمز
میزان پروتئین گوشت
پروتئین گوشت قرمز
پروتئین گوشت گوساله
پروتئین گوشت گاو
۱۴۰۳/۰۱/۲۵
/ سایت اندیشه معاصر
با این کد دستوری یارانه تشویقی فروردین را استعلام کنید - اندیشه معاصر
یارانه نقدی | بنابر اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امکان خرید کالابرگی در قالب مرحله سوم طرح یارانه نقدیفجرانه، برای دهکهای اول تا هفتم درآمدی فراهم شد.یارانه نقدیفروردین ۱۴۰۳ طبق ماه قبل در سال گذشته در همان تاریخ پرداخت میشود و واریز سومین شارژ ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ در تاریخ ۱۷ الی ۱۸ فروردین …
کد استعلام یارانه
کد استعلام یارانه
۱۴۰۳/۰۱/۱۳
/ سایت دیدبان ایران
اختراع یک برنج جدید در کره جنوبی/ برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است و چه طعمی دارد؟
محققان کره جنوبی اخیرا برنجی ترکیبی با سلول های گوشت گاو تولید شده در آزمایشگاه را خلق کرده اند آنان می گویند برنج گوشت گاو می تواند به منبع پایدار پروتئین تبدیل شود.
برنج
کره جنوبی
برنج
کره جنوبی
۱۴۰۳/۰۱/۱۳
/ روزنامه تعادل
مردم این کشورها بیشترین میزان مصرف گوشت را دارند؟ + لیست
مردمشناسان معتقدند که مصرف گوشت با چربی و پروتئین بالا، به افزایش طول عمر و توسعه فکری انسان در دورههای پیشاتاریخ کمک کرده است.
گوشت
گوشت
۱۴۰۲/۱۲/۲۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
از افطار تا سحر چه بخوریم
در هنگام روزهداری باید از تمام گروههای مواد غذایی به صورت متعادل و به میزان موردنیاز روزانه مصرف کنیم تا دچار کمبود پروتئین و ریزمغذیهای دریافتی نظیر املاح و ویتامین نشویم. سیدهزهرا شریعتپناهی، دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان این مطلب و با تاکید بر اینکه فرد روزهدار …
ماه رمضان
روزه داری
ماه رمضان
روزه داری
تغذیه روزه داران
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۲۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی
چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ -
2 April 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی