VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ -
18 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
نفخ لوبیا
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت پارسینه
فواید خیس کردن حبوبات قبل از پخت
لوبیا حاوی الیگوساکارید است، دسته ای از کربوهیدرات هایی که هضم آن برای بدن شما چالش برانگیز است. این خاصیت به طور بالقوه می تواند منجر به ناراحتی گوارشی مانند گاز، نفخ، درد شکم، اتساع و اسهال شود. خیساندن لوبیا می تواند با ترشح برخی الیگوساکاریدها در آب به کاهش این عوارض کمک کند.
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
/ سایت خط سلامت
فواید خیس کردن حبوبات قبل از پخت + مدت زمان مناسب برای خیساندن لوبیا
خط سلامت: لوبیا دارای الیگوساکاریدهایی است که گروهی از کربوهیدراتها را تشکیل میدهند و هضم آنها برای بدن دشوار است. این ویژگی ممکن است باعث بروز مشکلات گوارشی مانند گاز، نفخ، درد شکم، اتساع و اسهال گردد. خیساندن لوبیا میتواند با آزادسازی برخی از این الیگوساکاریدها در آب، به کاهش این مشکلات یاری رساند.
لوبیا
حبوبات
لوبیا
حبوبات
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ سایت فرتاک
آیا باید حبوبات را قبل از پختن خیس کنید؟
لوبیا حاوی الیگوساکارید است، دسته ای از کربوهیدرات هایی که هضم آن برای بدن شما چالش برانگیز است. این خاصیت به طور بالقوه می تواند منجر به ناراحتی گوارشی مانند گاز، نفخ، درد شکم، اتساع و اسهال شود. خیساندن لوبیا می تواند با ترشح برخی الیگوساکاریدها در آب به کاهش این عوارض کمک کند.
حبوبات
پختن حبوبات
حبوبات
پختن حبوبات
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت افکارنیوز
بهترین روشهای خیساندن لوبیا و فواید آن
بدون شک خیساندن لوبیا فوایدی دارد، اما دردسرهای خودش را هم دارد. در این مطلب نظر کارشناسان را درباره این پرسش میخوانید که آیا لوبیا قبل از پخت واقعاً باید خیس بخورد؟
غذای گیاهی
خیساندن لوبیا
غذای گیاهی
خیساندن لوبیا
پختن لوبیا
لوبیای پخته
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
/ سایت پارسینه
ترفند فوری گرفتن نفخ حبوبات
برای گرفتن نفخ نخود، لوبیا، عدس و… میتوان حبوبات را در آب جوش جوشاند یا درون زودپز قرار داد، همچنین میتوان آنها را چند ساعت قبل مصرف خیساند.
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت قلقلی | خورشت قورمه سبزی رو اینبار با موادی متفاوت درست کن
برای پخت قورمه سبزی با گوشت قلقلی می توانید از لوبیا قرمز، لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی استفاده کنید. تنها باید از شب قبل حبوبات را در آب بخیسانید تا نفخ شان گ
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
سجاد مالمیر
طرز تهیه قورمه سبزی
۱۴۰۳/۰۴/۲۵
/ سایت پاتوق آنلاین
چطوری نفخ لپه رو بگیرم؟ | با این 4 روشی که یادت میدم نفخ تمام حبوبات (لپه ، نخود ، لوبیا ) رو کامل بگیر
روش های مختلفی برای گرفتن کامل نفخ حبوبات وجود دارد که ما در این مطلب 3 روش قطعی که نفخ حبوبات رو به طور کامل می گیرد را برای شما عزیزان آورده ایم امیدواریم که موثر واقع شود.
گرفتن نفخ لپه
گرفتن نفخ حبوبات
گرفتن نفخ لپه
گرفتن نفخ حبوبات
۱۴۰۳/۰۴/۰۹
/ سایت برترینها
لذت خوردن این پلوی خوشمزه را از دست ندهید!
پلوی مخلوط با لوبیا چیتی یکی ازا نواع پلوهای مخلوط خوشمزه است که به دلیل داشتن مرغ و لوبیا در ترکیباتش بسیار مقوی و سرشار از پروتئین است.
چای
زعفران
چای
زعفران
شعله
گاز
۱۴۰۳/۰۲/۲۸
/ سایت فرتاک
نفخ لوبیا را این گونه بگیرید
یکی از عادات غذایی ناسالم که بدل به بخشی از سبک زندگی امروزی شده عادت به خوردن غذاهای آماده و کنسروی است که خوراک لوبیا یکی از آنها است. اما غذای کنسروی به بدن آسیبهایی میرساند که یکی از خطرناکترین آنها بوتولیسم است. اگر میخواهید از این بیماری پیشگیری کنید خوراک لوبیا را در منزل بپزید.
خوراک لوبیا
خوراک لوبیا
۱۴۰۳/۰۲/۲۲
/ سایت پارسینه
نفخ لوبیاها را چطور بگیریم؟
به گزارش پارسینه پلاس ، خوراک لوبیا یکی از بهترین جایگزینها برای افرادی است که از رژیم غذایی سالم پیروی میکنند و در صدد کاهش مصرف گوشت به دلایل سلامتی هستند. از آنجا که حبوبات یکی از مهمترین منابع تامین پروتئین، فیبر، آهن، منگنز، فولات، منیزیم و آنتی اکسیدان است افراد میتوانند برای تامین پروتئین
۱۴۰۳/۰۲/۲۰
/ سایت سرگرمی روز
ترفند پخت حبوباتو گرفتن نفخ تو یک ساعت بدون زود پز | بیا اینجا تا راه و روشش رو یاد بگیری + فیلم
پخت حبوبات، مخصوصاً لوبیا و نخود، میتواند زمانبر باشد. به همین دلیل، بسیاری از افراد از خیساندن و پخت طولانی آنها طفره میروند. اما خبر خوب این است که روشهایی برای پخت سریع حبوبات وجود دارد که بدون افت کیفیت و طعم، زمان پخت را به طور قابلتوجهی کاهش میدهد
نکات خانه داری
نکات خانه داری و نظافت منزل
نکات خانه داری
نکات خانه داری و نظافت منزل
نکات خانه داری و آشپزی
۱۴۰۳/۰۲/۱۹
/ سایت شایا نیوز
گرفتن نفخ حبوبات / قورمه سبزی همونقدر که خوشمزست دل دردم داره که چارهاش اینجاست
نفخ حبوبات داخل غذا واقعا اذیت کنندست اما هر مشکلی یه راه حل داره و این موضع نیز با ترفن هیا مختلف به راحتی قابل کنترل هستش.
آشپزی
قورمه سبزی
آشپزی
قورمه سبزی
گرفتن نفخ حبوبات
نفخ لوبیا
۱۴۰۳/۰۲/۱۸
/ سایت انتخاب
نفخ لوبیاها را چطور بگیریم؟ این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است
یکی از عادات غذایی ناسالم که بدل به بخشی از سبک زندگی امروزی شده، عادت به خوردن غذاهای آماده و کنسروی است که خوراک لوبیا یکی از آنها است. اما غذای کنسروی به بدن آسیبهایی میرساند که یکی از خطرناکترین آنها بوتولیسم است. اگر میخواهید از این بیماری پیشگیری کنید، خوراک لوبیا را در منزل بپزید
۱۴۰۳/۰۲/۱۸
/ سایت فرتاک
خداحافظی با نفخ لوبیا: فوت و فنهایی برای پخت لوبیای خوشمزه و پرخاصیت
یکی از عادات غذایی ناسالم که بدل به بخشی از سبک زندگی امروزی شده، عادت به خوردن غذاهای آماده و کنسروی است که خوراک لوبیا یکی از آنها است. اما غذای کنسروی به بدن آسیبهایی میرساند که یکی از خطرناکترین آنها بوتولیسم است. اگر میخواهید از این بیماری پیشگیری کنید، خوراک لوبیا را در منزل بپزید.
خوراک لوبیا
خوراک لوبیا
۱۴۰۳/۰۲/۱۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
نفخ لوبیاها را چطور بگیریم؟/ طرز تهیه خوراک لوبیا
یکی از عادات غذایی ناسالم که بدل به بخشی از سبک زندگی امروزی شده عادت به خوردن غذاهای آماده و کنسروی است که خوراک لوبیا یکی از آنها است.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۰۲/۱۴
/ سایت فرتاک
فوت و فن گرفتن نفخ لوبیا و پخت خوراک لوبیا
یکی از عادات غذایی ناسالم که بدل به بخشی از سبک زندگی امروزی شده عادت به خوردن غذاهای آماده و کنسروی است که خوراک لوبیا یکی از آنها است. اما غذای کنسروی به بدن آسیبهایی میرساند که یکی از خطرناکترین آنها بوتولیسم است. اگر میخواهید از این بیماری پیشگیری کنید خوراک لوبیا را در منزل بپزید.
خوراک لوبیا
خوراک لوبیا
۱۴۰۳/۰۲/۱۳
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نفخ لوبیاها را چطور بگیریم ؟ ؛ طرز تهیه خوراک لوبیا | این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است | فوت و فن خوشمزهتر شدن این غذای سالم و خانگی
یکی از عادات غذایی ناسالم که بدل به بخشی از سبک زندگی امروزی شده عادت به خوردن غذاهای آماده و کنسروی است که خوراک لوبیا یکی از آنها است. اما غذای کنسروی به بدن آسیبهایی میرساند که یکی از خطرناکترین آنها بوتولیسم است. اگر میخواهید از این بیماری پیشگیری کنید خوراک لوبیا را در منزل بپزید.
مواد غذایی
رژیم غذایی
مواد غذایی
رژیم غذایی
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۱۳:۲۹:۰۰
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ -
18 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک