VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ -
25 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
کپک خوراکی
کپک
۱۴۰۳/۱۰/۰۶
/ سایت فردا نیوز
چطور از کپک زدن خوراکیها جلوگیری کنیم؟
ممکن است شما نیز این تصور را داشته باشید که مواد غذایی در دمای اتاق زودتر کپک می زنند، اما دمای محفظه یخچال بسیار کمتر از اتاق است و غذا باید برای مدت طولانی داخل آن تازه بماند. اما بهتر بدانید که قرار دادن مواد غذایی در یخچال باید به درستی انجام شود تا از تشکیل کپک در داخل آن جلوگیری شود./تبیان
کپک زدن خوراکیها
کپک زدن خوراکیها
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت اقتصاد ۲۴
اینفوگرافی/ چگونه از کپک زدن خوراکیها جلوگیری کنیم؟ | اقتصاد24
کپک زدن مواد غذایی یک اتفاق رایج است که اکثر ما آن را از نزدیک مشاهده کرده ایم. زمانی که مقداری توت فرنگی تازه می خرید و چند روز بعد متوجه می شوید که کپک هایی سفید رنگ زشتی روی آن ایجاد شده است. برخی از میوه ها و غذاها بیشتر در معرض کپک زدن قرار دارند و اگر به روش درستی از آن ها نگهداری نکنید، خیلی زود …
اینفوگرافی
اینفوگرافی
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ خبرگزاری ایرنا
چگونه شیره خرما (سیلون خرما) با ماندگاری بالا درست کنیم
شیره خرما یا به قول جنوبیها سیلون خرما یکی چاشنی محبوب ایرانی است که هم یک خوراکی مقوی برای صبحانه است و هم در تهیه برخی غذاها، دسرها و شیرینیها به کار میروند.
خرما
قابلمه
خرما
قابلمه
بوشهر
کپک
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
/ سایت عصرایران
این خوراکیها را در یخچال نگهداری نکنید چون...
این گیاه می تواند رطوبت را جذب کند و در یخچال نرم شده یا کپک بزند. سرما همچنین میتواند طعم پیاز را تغییر دهد و آن را بدمزه کند. این گیاه را در جای خنک، تاریک و خشک در ظرفی با تهویه مناسب نگهداری کنید. آنها را از سیب زمینی و سایر غذاهای حساس به رطوبت دور نگه دارید.
خوراکی
یخچال
خوراکی
یخچال
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
/ سایت اکالا
چگونه خیار شور را تازه نگه داریم؟؛ 13 روش + نکات مهم
خیار شور از آن خوراکیهایی است که اگر آن را به روش نادرست و در شرایط نامناسب نگهداری کنید، خیلی زود کپک میزند و بافت خود را از دست میدهد. اما چگونه خیار شور را تازه نگه داریم؟
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۲۰
/ سایت نی نی بان
روش هایی برای جلوگیری از خراب شدن و کپک زدن خیارشور!
خیارشور یکی از خوراکیهای پرطرفدار در میان بسیاری از مردم است که به عنوان یک چاشنی خوشمزه در کنار غذاها مصرف میشود. اما یکی از مشکلات رایج در نگهداری خیارشور، خراب شدن آن پس از مدتی است.
نگهداری از خیارشور
کپک خیارشور
نگهداری از خیارشور
کپک خیارشور
۱۴۰۳/۰۱/۱۵
/ سایت نمناک
نکات مهم خرید و نگهداری آجیل در خانه
نگهداری غیراصولی آجیل شب عید و مغزهای خوراکی، روند کپک زدگی آن را تسریع می کند. بنابراین با روش درست در محل و دمای مناسب آجیل ها را نگهداری کنید.
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
/ سایت آفتاب نیوز
فیلم| آیا خوراکی کپک زده را باید کاملا دور بریزیم؟
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه اغلب کپکهایی که روی مواد غذایی مشاهده میکنیم خطر چندانی ندارند، اما دستهای از کپکها سم
خوراکی کپک زده
خوراکی کپک زده
۱۴۰۲/۱۱/۲۵
/ سایت جماران
مهمترین نکته در مورد کپک مواد غذایی که باید بدانید!
هاشمی دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی میگوید: «وقتی یک خوراکی دچار کپک شد بایستی که آن را عاری از آلودگی کرد، خوراکیهای نرم مانند غذای پخته شده، لبنیات، نان و سبزیحات، بهخاطر اینکه ریشههای کپک داخل آن ماده غذایی نفوذ کرده بایستی کل خوراکی را دور بیندازیم، اما اگر خوراکی جامدی مانند گوشتهای …
کپک مواد غذایی
کپک مواد خوراکی
کپک مواد غذایی
کپک مواد خوراکی
کپک خوراکی
۱۴۰۲/۱۱/۲۵
/ خبرگزاری ایلنا
با آجیلهای کپک زده چه کنیم؟
آیا ماده خوراکی کپک زده را میشود مصرف کرد؟
مسمومیت
کپک
مسمومیت
کپک
نان کپک زده
جدا کردن کپک
۱۴۰۲/۱۱/۲۴
/ روزنامه تعادل
با کپک روی غذا چه کنیم؟
ممکن است این سوال در ذهن همه ما باشد که آیا ماده خوراکی کپک زده را میشود مصرف کرد، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی درباره آن توضیحاتی ارائه میدهد.
غذا
تغذیه
غذا
تغذیه
سلامت
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت انتخاب
از مصرف غذای کپک زده به شدت بپرهیزید
ممکن است این سوال در ذهن همه ما باشد که آیا ماده خوراکی کپک زده را میشود مصرف کرد، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی درباره آن توضیحاتی ارائه میدهد. خبرآنلاین، محمد هاشمی میگوید: «کپکها از دسته قارچها هستند که در شرایط خاص میتوانند مواد غذایی را آلوده کنند، اغلب کپکهایی که روی مواد غذایی رشد …
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت پارسینه
این خوراکی ها در یخچال تبدیل به سم می شوند
هر غذایی را نمیتوان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها کپک میزنند یا سمی میشوند یا باکتری جذب خود میکنند. در این مطلب به موادغذایی که در یخچال میتوانند سمی شوند، اشاره کردهایم.
سرطان
طب سنتی
سرطان
طب سنتی
فلفل
گاز
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت اقتصادنیوز
هشدار؛ این خوراکی ها در یخچال سمی میشوند!
اقتصادنیوز: هر غذایی را نمیتوان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها کپک میزنند یا سمی میشوند یا باکتری جذب خود میکنند. در این مطلب به موادغذایی که در یخچال میتوانند سمی شوند، اشاره کردهایم.
سلامت بدن
سلامت بدن
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت عصرایران
کپک روی مواد غذایی؛ کاملا دور بیاندازیم یا فقط کپک را جدا کنیم؟
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی بیان میکند: «برای اینکه ما از مصرف غذای کپک زده پرهیز کنیم، نحوه انتخاب، خرید و نگهداری مواد غذایی بسیار مهم هستند، خوراکیهایی که تغییر رنگ دادند، مرطوب هستند، بستهبندیهای کثیف و بازشده دارند خریداری نکنیم.
کپک
مواد غذایی
کپک
مواد غذایی
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت سلام نو
کل خوراکی کپک زده را دور بریزیم یا صرفا کپک را جدا کنیم؟
وقتی یک خوراکی دچار کپک شد بایستی که آن را آری از آلودگی کرد، خوراکیهای نرم مانند غذای پخته شده، لبنیات، نان و سبزیحات، بهخاطر اینکه ریشههای کپک داخل آن ماده غذایی نفوذ کرده بایستی کل خوراکی را دور بیندازیم.
تغذیه
مسمومیت
تغذیه
مسمومیت
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۰۷ - ۱۹:۰۰:۰۰
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ -
25 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی