قیمت طلا امروز




 امنیت غذایی در کشور

 سایت جهان صنعت نیوز / ۳۷ ساعت قبل

وزیر کشاورزی: وضعیت ذخایر کالاهای استراتژیک از زمان جنگ افزایشی است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حوزه امنیت غذایی هیچ مشکلی وجود ندارد و ذخایر استراتژیک کشور نیز از زمان شروع جنگ نه تنها کم نشده بلکه روند افزایشی داشته است.
 وزیر کشاورزی: وضعیت ذخایر کالاهای استراتژیک از زمان جنگ افزایشی است
جهان صنعت نیوز ، غلامرضا نوری قزلجه، در جلسه علنی امروز سه‌شنبه (۲۷ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی تشکیل شد، در پاسخ به سوال عباس بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، ضمن ارائه گزارش مختصری از وضعیت تولید و تأمین امنیت غذایی در ۱۴ و نیم ماه گذشته در کشور، گفت: در این مدت کشور در حوزه امنیت غذایی با چالش‌های مهمی مواجه شد، دو جنگ پیچیده، دو دوره محاصره دریایی و فعال شدن مکانیزم ماشه از جمله این موارد بود.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: قرار گرفتن در وضعیت نه جنگ و نه صلح، خشکسالی که در چند دهه اخیر بی سابقه بود و همچنین اصلاح اقتصادی در حوزه ارز از موارد دیگری بود که در طول ۱۴ ماه گذشته به عنوان یک چالش اساسی برای امنیت غذایی تلقی می‌شود. هر کدام از این موارد می‌توانست امنیت غذایی را دچار مشکل جدی کند. اما با هدایت و رهبری رهبر شهید انقلاب و همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی و با تعامل خوب و بی‌نظیری که بین قوا شکل گرفت، امروز شاهد هستیم که در بحث امنیت غذایی مشکل خاصی وجود ندارد.

نوری قزلجه با اشاره به آرامش در بازار و تنظیم بازار که در کشور وجود دارد، تصریح کرد: در حالی که در سایر کشورها شاهد غارت فروشگاه‌ها در چنین شرایطی بودیم. اما مدیریت دولت و حضور مردم در صحنه و این تاب آوری و دوام اقتصادی دشمنان ملت ایران را به حیرت واداشته است و امروز ما هیچ کمبودی در بازار نداریم. در حوزه امنیت غذایی هیچ مشکلی وجود ندارد

وی با بیان اینکه به دلیل وجود این تعاملات شکل گرفته، شاهد مدیریت بازار و تامین امنیت غذایی کشور هستیم، تصریح کرد: صراحتاً اعلام می‌کنم که در حوزه امنیت غذایی هیچ مشکلی وجود ندارد. ذخایر استراتژیک کشور نیز از زمان شروع جنگ نه تنها کم نشده بلکه روند افزایشی داشته است.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به افزایش قیمت تمام شده برخی از محصولات بیان کرد: با تدبیر و تعامل خوبی که بین قوا شکل گرفته است در تلاش هستیم تا قدرت خرید مردم را بالا ببریم.

نوری قزلجه درباره آمار و ارقام موجود در شماره گذاری دام‌ها عنوان کرد: یکی از وعده‌هایی که بنده در آغاز به کار خود به مجلس دادم، به روز رسانی آمار و اطلاعات و دسترسی به آمار دقیق بود و از همان ابتدا به دنبال به روز رسانی و تکمیل سامانه‌ها در وزارت جهاد کشاورزی بودیم. سامانه‌های متعددی در وزارت جهاد کشاورزی تکمیل یا تاسیس شده است

وی افزود: برای این کار سامانه‌های متعددی از جمله سامانه جامع هویت دام کشور، سامانه جامع شناسایی و ردیابی دام و فرآورده‌های خام دامی، سامانه جامع صندوق بیمه کشاورزی، سامانه بازارگاه نهاده‌های دامی، سامانه پنجره واحد خدمات کشاورزی، سامانه جامع پهنه‌بندی مدیریت داده‌های کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی تکمیل یا تاسیس شده است که در ماه های گذشته مورد بازدید اغلب کمیسیون های مجلس قرار گرفته است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در نتیجه در بحث شماره‌گذاری دام‌ها که پایه اصلی این سوال است، عملکرد به این صورت است که در بحث گاو اعم از اصیل، دورگ و بومی ۹ میلیون و ۵۷۸ هزار رأس، در بحث گاومیش ۲۸۲ هزار رأس، در بحث شتر ۱۶۶ هزار نفر، در بحث گوسفند ۶۹ میلیون رأس، در بحث بز ۱۶ میلیون و ۸۲۸ هزار رأس و در بحث اسب و استر ۲۶ هزار و ۶۲۶ رأس و در مجموع قریب به یکصد میلیون رأس از دام‌ها شماره گذاری شده است.

نوری قزلجه خاطرنشان کرد: رسیدن به یک نقطه حدود ۷۰ درصدی در این حوزه را می‌توانیم عملیات صد درصدی تلقی کنیم، زیرا در یک روز دهها هزار رأس بز و بزغاله و گوساله در کشور متولد می‌شوند و همینطور دهها هزار رأس هم به کشتار می روند، لذا تغییر و تحولات از نظر عددی بسیار بالا است؛ بنابراین باید یک درصدی برای این کار در نظر بگیریم که در حال حاضر به نظر میرسد به درصد مطلوبی نزدیک شدیم، اما جا برای پیشرفت وجود دارد.

منبع: ایرنا کشاورزی برچسب هاغلامرضا نوری قزلجه کالاهای استراتژیک

شناسه : 606268

لینک کوتاه : لینک کپی شد







پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.