محمدعلی حاجیزاده، مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت، در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اجرای ماده 11 قانون ساماندهی صنعت خودرو، اظهار کرد: روند واردات خودروهای کارکرده در حال انجام است و در شرایط فعلی، ثبت سفارش حدود هزار دستگاه خودرو با ارزشی نزدیک به 10 میلیون دلار انجام شده است.
وی افزود: سقف ارزش تعیینشده برای خودروهای کارکرده وارداتی، 13 هزار یورو است و خودروها باید در بازه سنی3 تا 5 سال قرار داشته باشند. واردات خودروهای کارکرده آزاد شد ابهامات واردات خودروی کارکرده توسط اشخاص؛ منشأ ارزش مشخص نیست واردات خودرو کارکرده؛ ابزار تنظیم بازار یا امتیاز جدید برای گروه خاص
حاجیزاده هدفگذاری وزارت صمت برای سال جاری را واردات 20 هزار دستگاه خودروی کارکرده اعلام کرد و گفت: در زمینه برند خودرو محدودیتی وجود ندارد، اما واردات خودرو منوط به فراهم بودن زیرساخت و امکان ارائه خدمات پس از فروش آن در کشور است.
به گفته وی، شماری از خودروهای ثبت سفارششده در حال حمل به کشور هستند و تعدادی نیز به گمرکات رسیدهاند؛ مجموع این خودروها حدود 700 دستگاه برآورد میشود.
انتهای پیام/




















































































































