جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

بوفه مدارس، کشمش و خرما به جای پفک


فارس: يك متخصص تغذيه گفت:در بوفه‌هاي مدارس به جاي غذاهاي بي ارزشي مثل چيپس، پفك و نوشابه بايد از تنقلاتي سالمي مانند نخودچي، شاهدانه، كنجد بو داده، برنجك، دوغ، خرما، كشمش و غذاهايي گرم استفاده شود.
سيد ضياءالدين مظهري افزود: نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد اگر در دوران ميانسالي، افراد دچار بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي ‌شوند، اين مسئله ريشه در تغذيه دوران كودكي آنها دارد و حتي كودكاني كه با وزن خيلي كم به دنيا مي‌آيند، مادران آنها در دوران بارداري از سيگار استفاده كرده يا دچار سوءتغذيه بوده‌اند.

بوفه مدارس، کشمش و خرما به جای پفک


وي با بيان اينكه سلامت كودكان از بعد اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بسيار مهم است، اضافه كرد: كودكان سالم بهتر از امكانات موجود در كشور بهره مي‌گيرند و هزينه‌هاي كمتري به دولت تحميل مي‌كنند و بازدهي بيشتري دارند.
مظهري گفت: تلاش بر اين است كه در بوفه‌هاي مدارس به جاي غذاهاي بي ارزشي مثل چيپس، پفك و نوشابه، از تنقلاتي مانند نخودچي، شاهدانه، كنجد بو داده، برنجك، دوغ، خرما، كشمش و غذاهايي گرم استفاده شود.
اين متخصص تغذيه فرهنگ سازي درباره تغذيه اصيل ايراني و رجعت به غذاهاي سنتي را كمك بزرگي به سلامت كودكان دانست و گفت: با يك فرهنگ سازي قوي مي‌توانيم از باورهاي غلط و گرايش‌هاي نابه جا بكاهيم، زيرا اين مواد غذايي فاقد ارزش، نسل را فرسوده، كم توان و كم طاقت مي‌كند.