جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا

خوراک مرغ و آویشن، یک جشن بیکران


راسخون:بجای آن‌که مدام زرشک پلو با مرغ به خورد خانواده بدهید ابتکار جدید به خرج دهید و غذاهای تازه‌ای را به سفره‌یتان دعوت کنید. می‌توانید برای امشب مرغ و آویشن را امتحان کنید.

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

ران مرغ         6 عدد

روغن مایع     1 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده 1عدد

آرد سفید گندم 2 قاشق غذاخوری

آب مرغ          5/1 پیمانه

پودر آویشن     یک دوم قاشق چای‌خوری

 

 

مواد لازم برای سرو:

 سیب ‌زمینی        350 گرم

هویج                  1عدد

نخود سبز            1 لیوان

سس خردل          یک دوم قاشق‌ چای‌خوری

آب پرتقال             یک دوم پیمانه

پوست پرتقال رنده شده 5/1قاشق چای‌‌خوری

ماست چکیده       4 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به‌ میزان لازم

 

 

روش تهیه:

از قبل فر را با حرارت 350 درجه فار نهایت (177درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. ران‌های مرغ را بشویید. در تابه مقدار کمی روغن ریخته و آن‌ها کمی تفت دهید. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید. آنگاه آرد را افزوده و بعد از آن آب مرغ و آویشن را اضافه کنید و بگذارید یک ساعت در فر بپزد.

سیب‌زمینی را پوست گرفته و دو قسمت کنید و در آب جوش و کمی نمک بپزید. هویج‌ها را از طول برش دهید و همراه نخود فرنگی بپزید.

 

 

نحوه سرو غذا برای کودکان:

1. یک عدد از ران‌ها را بردارید، استخوان آن را جدا کنید و همراه سیب ‌زمینی، هویج و نخود فرنگی در مخلوط کن به صورت پوره در آورید و سپس به کودک بدهید. (کودک 12- 9ماهه)

2. یک ران دیگر را بدون استخوان کرده و به دلخواه قطعه قطعه کرده و همراه کمی از آب مرغ و سبزیجات پخته داخل بشقاب کودک نو پا بچینید. (کودک 18- 12 ماهه)

3. دو قطعه دیگر مرغ را در ظرف سرو غذای کودک قرار دهید و سس خردل، آب و پوست رنده شده پرتقال، ماست چکیده و ادویه را با هم مخلوط کرده و مانند سس روی مرغ‌ها بریزید. سپس همراه سبزیجات سرو کنید و با کمی جعفری آن را تزئین کنید.