یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
سوپ کدو
مواد لازم:
کدو=۳ عدد
برنج=۴/۱ پیمانه
کشک پاستوریزه=بمقدار لازم
زردچوبه=کمی
نخود آبپز=به مقدار لازم
نعناع=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا کدو ها را پوست کنده و رنده می کنیم و در روغن کمی سرخ می کنیم.زردچوبه را به آن اضافه کرده و برنجی که از قبل خیس کرده را نرم کرده و به کدو اضافه کرده و بعد به اندازه ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ۲ ساعت با شعله ملایم بپزد.سپس کشک و نعناع به آن اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حسین امیرعبداللهیان حجاب سازمان همکاری اسلامی انتخابات جنگ امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی افغانستان
هواشناسی زاهدان سیل تهران شهرداری تهران فضای مجازی باران یسنا سامانه بارشی آتش سوزی سازمان هواشناسی هلال احمر
قیمت خودرو مالیات ارز خودرو قیمت دلار بانک مرکزی تورم مسکن دلار قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان
تلویزیون جهان دفاع مقدس صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر بارسلونا باشگاه پرسپولیس بازی باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل مایکروسافت
توت فرنگی کبد چرب