چهارشنبه, ۱۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 5 June, 2024
مجله ویستا

شیر خوردن در بارداری، سبب نفخ می شود؟


 از مواد غذایی این گروه در دوران بارداری مصرف حداقل 3 تا 4 سهم در روز توصیه می شود. هر سهم معادل یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، 45 تا 60 گرم پنیر کم چرب معادل دو قوطی کبریت، یک لیوان کشک و یا 1.5 لیوان بستنی می باشد.
لبنیات از منابع کلسیم، فسفر، پروتئین و ویتامین های A و B بوده و شامل شیر، پنیر، ماست، کشک و بستنی می باشد. اگر مصرف شیر سبب ایجاد نفخ و مشکلات گوارشی در شما می گردد پیشنهاد می شود معادل مقدار توصیه شده از ماست و پنیر استفاده شود. در صورت تجویز پزشک در این موارد می توان از قرص های کلسیم استفاده کرد. در مورد این گروه غذایی توصیه می شود:
  •     پنیر علاوه بر صبحانه به همراه سبزیجات و یا در سالاد مصرف شود.
  •     از شیر کم چربی و پنیر کم نمک استفاده کنید.
  •     داخل فرنی و یا شیربرنج به عنوان دسر یا میان وعده میل کنید.
  •     از کشک در انواع آش ها و یا غذاهایی مانند کدو و یا بادمجان استفاده کنید.
حتما کشک پاستوریزه استفاده کنید و یا قبل از مصرف کشک مایع حداقل 5 تا 10 دقیقه آن را بجوشانید.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.