جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
گوجه سبز در بارداری، چه میزان؟
استفاده از گوجه سبز برای خانمهای باردار به چه صورت است؟
ابتدا باید توجه داشته باشید گوجه سبز خواص گوناگونی دارد. این میوه سرشار از فیبر است و به همین دلیل در عملکرد دستگاه گوارش تاثیر خوبی به جا میگذارد. همچنین این میوه ادرارآور است و عملکرد کلیهها را بهبود میبخشد. از خواص دیگر میتوان به پایین آمدن فشار خون و همچنین چربی خون اشاره کرد که حتی رسوبات موجود در خون را دفع میکنند. به همین دلیل از تصلب شرایین جلوگیری میکند. ویژگی بسیار مهم بعدی گوجه سبز ویتامین ث موجود در آن است. این میوه سرشار از ویتامین ث است که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و یکی از مواد مورد نیاز بدن مادران باردار است. همچنین این میوه خاصیت اسیدی دارد که از جهتی خوب و از جهتی بد است. خوب است چون میزان اسید خون را متعادل میکند و بد است از این جهت که در افرادی که دچار مشکلات معده مانند اسید بالای معده و رفلکس معده هستند ایجاد مشکل میکند. گوجه سبز میتواند باعث نفخ، سوزش معده و رفلکس شود که این موضوع مخصوصا در خانمهای باردار که مستعد رفلکس معده هستند حائز اهمیت است و باید به آن توجه داشته باشند. گوجه سبز به دلیل طبع سردی که دارد میتواند باعث دل درد، تهوع یا دلپیچه و نفخ و در کل مشکلات گوارشی شود. علاوه بر این به دلیل وجود خاصیت اسیدی در این میوه، میتواند به معده آسیب رساند. . از طرف دیگر حالت اسیدی این میوه میتواند آثار سویی روی دندانها داشته باشد و در بعضی موارد منجر به دنداندرد شود که در دوران بارداری با توجه به محدودیت درمانهای دندانپزشکی، این مساله قابل توجه است. با توجه به این نکات حتی با وجود خواص متعدد این میوه بهتر است مصرف آن در دوران بارداری همراه با احتیاط باشد. البته برای مادران شیرده نیازی به نگرانی در میزان مصرف وجود ندارند.این کارشناس تغذیه همچنین درباره نحوه تهیه و مصرف این میوه چند نکته را به صورت موردی مطرح میکند و میگوید: در هر حال موقع مصرف گوجه سبز باید به چند نکته توجه داشته باشید:
1. حدالامکان از تهیه این میوه از دستفروشان خیابانی خودداری کنید چون ممکن است آنها برای تازه نگهداشتن گوجه سبز آن را با آب آلوده مرطوب کرده باشند.
2. بیماریهای جدی و خطرناکی مانند حصبه از راه آب آلوده به بدن وارد میشود، پس در صورت تهیه گوجه سبز از دستفروشان هرگز آن را نخورید و حتما قبل از مصرف میوه را خوب شسته و ضدعفونی کنید.
3. در مورد میزان نمک مصرفی که به همراه این میوه استفاده میکنید توجه داشته باشید. میوههای ترش باعث میشود شما متوجه میزان بالای نمکی که به آنها میزنید نباشید و دچار مشکلات بعدی مانند بالارفتن فشارخون شوید.
1. حدالامکان از تهیه این میوه از دستفروشان خیابانی خودداری کنید چون ممکن است آنها برای تازه نگهداشتن گوجه سبز آن را با آب آلوده مرطوب کرده باشند.
2. بیماریهای جدی و خطرناکی مانند حصبه از راه آب آلوده به بدن وارد میشود، پس در صورت تهیه گوجه سبز از دستفروشان هرگز آن را نخورید و حتما قبل از مصرف میوه را خوب شسته و ضدعفونی کنید.
3. در مورد میزان نمک مصرفی که به همراه این میوه استفاده میکنید توجه داشته باشید. میوههای ترش باعث میشود شما متوجه میزان بالای نمکی که به آنها میزنید نباشید و دچار مشکلات بعدی مانند بالارفتن فشارخون شوید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست