چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
طرز تهیه ترشی قارچ و بادنجان
جامجمسرا: اگر دنبال یک ترشی متفاوت میگردد، قارچ و بادنجان را امتحان کنید.
مواد لازم:
بادنجان کبابی: چهار عدد
ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده: روی هم نصف پیمانه
قارچ اسلایس و بخارپز شده: دو پیمانه
نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری
سیاهدانه، گلپر و تخم گشنیز :از هر کدام یک قاشق مرباخوری
فلفل تند خرد شده: دو قاشق غذاخوری
سرکه به میزان لازم.
طرز تهیه:
بادمجانها را به صورت نگینی خرد میکنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت میدهیم. قارچها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت میدهیم. سیاهدانه، گلپر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب میکنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ میافزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشهای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه میکنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست