چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ترشی قارچ و بادنجان


جام‌جم‌سرا: اگر دنبال یک ترشی متفاوت می‌گردد، قارچ و بادنجان را امتحان کنید. 

 

 

مواد لازم:

 

بادنجان کبابی: چهار عدد

ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده: روی هم نصف پیمانه

قارچ اسلایس و بخارپز شده: دو پیمانه

نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق مرباخوری

روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری

سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز :از هر کدام یک قاشق مرباخوری

فلفل تند خرد شده: دو قاشق غذاخوری

سرکه به میزان لازم.

 

 

طرز تهیه:

 

بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم. سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب می‌کنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ می‌افزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشه‌ای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه می‌کنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود.