دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خورش دال عدس | طرز تهیه خورش دال عدس با مرغ خوزستانی


مواد لازم خورش دال عدس با مرغ خوزستانی



    پیاز یک عدد بزرگ
    سیر 4 یا 5 حبه
    فیله مرغ 4 عدد
    دال عدس یک پیمانه
    سیب زمینی بزرگ یک عدد
    رب یک قاشق غذاخوری
    نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو به میزان لازم

طرز تهیه خورش دال عدس با مرغ خوزستانی



    پیاز را خلال کنید و سرخ کنید در اواخر سرخ شدن سیرهای له شده را اضافه کنید و همراه با کمی زردچوبه تفت بدین. مرغ های تکه شده را اضافه کنید و تفت بدین. یک نوک قاشق چایخوری دارچین و مقداری فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و با هم تفت بدین.
    بهش 3 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین مرغ بپزه .
    بعد از نیم ساعت سیب زمینی مکعب شده را بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی ها بپزن.


خورش دال عدس | طرز تهیه خورش دال عدس با مرغ خوزستانی


    دال عدس را هم بشورید و کنار بذارین. 10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزن دال عدس را به مواد اضافه کنید. دقت کنید که دال عدس آب زیادی به خودش میکشه و نذارین خورشتتون کم آب بشه. اگه خورشت آب لازم داشت بهش مقداری آب جوش اضافه کنید. زمان پخت دال کوتاهه . حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافیه .
    نمک خورش را بزنید و بهش کمی آبلیمو اضافه کنید و خورش خوشمزه شما آماده است.


خورش دال عدس | طرز تهیه خورش دال عدس با مرغ خوزستانی

نکات تکمیلی در مورد خورش دال عدس

خورش دال عدس جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش دال عدس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش دال عدس ، طرز تهیه خورش دال عدس با مرغ خوزستانی