یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

نان تُست با گوجه فرنگی


مادر بانو: برای تهیه این ساندویچ های خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:

 

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

۴ عدد گوجه فرنگی حلقه حلقه شده

۳ قاشق غذاخوری سس مایونز

نصف قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

۱/۴ قاشق چای خوری پودر نعنا و یا آویشن

۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان

۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه

۴ تکه نان تست

نمک به میزان دلخواه

 

 


نان تُست با گوجه فرنگی

 

 

روش تهیه ساندویچ

 

قبل از هر کاری فر و یا آون رو روشن کنید تا در حین تهیه و تدارک غذا گرم شود. در یک کاسه سرکه بالزامیک و روغن زیتون رو با هم مخلوط کنید. حلقه های گوجه فرنگی رو در این مخلوط بخوابونید. در یک کاسه ی دیگه سس مایونز، جعفری، پودر نعنا (و یا آویشن)، نمک و فلفل و مقداری پنیر پارمسان رو با هم مخلوط کنید و روی هر نان تست پخش کنید. در مرحله ی بعد روی هر نان تست ۲ حلقه ی گوجه فرنگی قرار بدید و روی گوجه فرنگی ها کمی از پنیر پارمسان بریزید. نان های تست رو در فر و یا آون قرار بدید و بگذارید تا زمانی که پنیر آب بشه و رنگی کمی طلایی بشه در داخل فر و یا آون بمانند.