پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی


مجله اینترنتی ایران‌مطلب: چیکن کوردن بلو از آن دست غذاهایی است که از خوردن آن لذت خواهید برد. پختن این غذا چندان وقت شما را نمی گیرد.
 

مواد لازم :
 
سینه مرغ2 عدد
ژامبون دلخواه4 ورق
پنیر گودا یا پنیر پیتزا ( پنیر تست )200 تا 250 گرم( 4 ورق )
آرد سوخاریبه میزان لازم
نمک و فلفل و پودر سیربه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

سینه مرغ 2 عدد (بی استخوان شده و از عرض دو نیم شده که می شه 4 تکه)
 


طرز تهیه :
وقتی سینه های مرغتان را استخوانش را جدا کردید کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز سینه مرغ را به دو قسمت عرضی تقسیم کنید.

 

 


چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی

 

حالا هر تکه را لای نایلون بگذارید و کمی بکوبید تا پهن تر شود. مواظب باشید پاره نشود. حالا به هر دو طرف هر تکه کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.

 

 


چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی

 

 


روی هر قسمت یک تکه ژامبون قرار بدهید. بهتر است که تکه ژامبونتان کمی کوچکتر از خود سینه مرغ باشد و روی آن یک ورق یا یک تکه پنیر بگذارید 

 


چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی

 

 

هر 4 تا تکه را به همین ترتیب درست کنید و کناری بگذارید.

 

 

 


چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی

 

 

با احتیاط و محکم رولش کنید و با خلال دندان فیکسش کنید.

 


چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی

 

حالا داخل یک کاسه یا بشقاب گود از پودر سوخاری بریزید و با کمی آب مخلوطش کنید تا جایی که به غلظتی مثل سمنو برسد.

 

 


چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی

 

 

کوردن بلو هایتان را داخل این خمیر انداخته و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید تا حسابی کاور بشه و بگذارید کمی بماند تا مواد جذب مرغ ها بشود.

 

 


چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی

 

 

 


در دستور اصلی این عذا کوردن بلو های آماده شده را داخل آرد سفید معمولی زده و سپس در دو عدد تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری . شما به هر شکلی که دوست دارید بپزید .

 


چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی

 

 

 

روش سروش هم این است که یا به شکل درسته یا یک برش در وسط و یا حتی به شکل رول رول برش داده با دورچینهای مختلف سرو می شود.

 


چیکن کوردن بلو؛ غذایی آمریکایی

 

 

نکاتی برای پخت چیکن کوردن بلو :

 

.در این غذا برای سوخاری کردن از تخم مرغ هم می توانید استفاده کنید  .

 پیشنهاد می کنم اگر توانستید با ترکیب بلو چیز و گودا پنیر داخلش را تشکیل بدهید تا لذتتان چند برابر شود .

 .اگر با خلال دندان فیکسشان کردید یادتان باشد قبل از سرو خلالها را خارج کنید.

 این غذا را هم در فر و هم در تابه می توانید سرخ کنید . شما هر کدام را که دوست داشتید انجام بدهید.

 

 

 

برای پخت این غذا در فر :

 

.فر را از قبل داغ کرده 180 درجه سانتی گراد در حالی که روی چیکن ها را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کردید به مدت 20 تا 25 دقیقه یا زمانی که طلایی شود قرار بدهید.

.البته روش فر اگر که زیاد چرب نکنید سالمتر است .