شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا
مکمل لازم در بارداری، پیشگیری از آسم بچه
طبق بررسی های جدید دانشمندان دانشگاه دانمارک بر روی اثرات مصرف مکملهی روغن ماهی طی دوران بارداری متوجه شدهاند احتمال ابتلای کودک به آسم در زنانی که سه ماهه آخر حاملگی از این ماده غذایی استفاده میکردند تا حد زیادی کاهش یافته است.
تاثیر مستقیم مصرف روغن ماهی و کاهش خطر ابتلا به آسم در کودکان
طی این تحقیقات دکتر Hans Bisgaa)هانس بیسگارد )رئیس مرکز آسم اطفال دانشگاه کپنهاگن در دانمارک و همکارانش، که بر روی بیش از ۷۰۰ زن باردار انجام شد و آنها را را به دو گروه تقسیم کردند و به یک گروه دوز مشخصی، با ۲/۴ گرم مکمل روغن ماهی و به گروه دیگر دارونما دادند.
اما نتایج نشان داد آسم در میان کودکانی که مادرانشان مکمل روغن ماهی خورده بودند، ظرف ۳ سال به میزان ۱۶/۹ درصد گسترش یافت در حالی که در گروه استفادهکننده از دارونما، آسم ۲۳/۷ درصد رشد را نشان میداد.
بیسگارد گفت: ما میخواستیم اثر مکملهای روغن ماهی در خطر ابتلا به آسم را بررسی کنیم .با استناد به افزایش مصرف N-6 اسیدهای چرب اشباع نشده ناشی از تغییرات رژیم غذایی شامل افزایش استفاده از روغنهای گیاهی در پخت و پز و غلات در تغذیه دام که در مجموع، منجر به کاهش مصرف اسیدهای چرب با زنجیره بلند اشباع نشده، EPA و DHA میشود.
حدود ۳۳۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری تنفسی خطرناک و مشکلات ناشی از آن همچون خسخس مزمن سینه دچارند و محققان اشتیاق زیادی به یافتن راهی برای پیشگیری از آن نشان میدهند.
تاثیر مستقیم مصرف روغن ماهی و کاهش خطر ابتلا به آسم در کودکان
طی این تحقیقات دکتر Hans Bisgaa)هانس بیسگارد )رئیس مرکز آسم اطفال دانشگاه کپنهاگن در دانمارک و همکارانش، که بر روی بیش از ۷۰۰ زن باردار انجام شد و آنها را را به دو گروه تقسیم کردند و به یک گروه دوز مشخصی، با ۲/۴ گرم مکمل روغن ماهی و به گروه دیگر دارونما دادند.
اما نتایج نشان داد آسم در میان کودکانی که مادرانشان مکمل روغن ماهی خورده بودند، ظرف ۳ سال به میزان ۱۶/۹ درصد گسترش یافت در حالی که در گروه استفادهکننده از دارونما، آسم ۲۳/۷ درصد رشد را نشان میداد.
بیسگارد گفت: ما میخواستیم اثر مکملهای روغن ماهی در خطر ابتلا به آسم را بررسی کنیم .با استناد به افزایش مصرف N-6 اسیدهای چرب اشباع نشده ناشی از تغییرات رژیم غذایی شامل افزایش استفاده از روغنهای گیاهی در پخت و پز و غلات در تغذیه دام که در مجموع، منجر به کاهش مصرف اسیدهای چرب با زنجیره بلند اشباع نشده، EPA و DHA میشود.
حدود ۳۳۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری تنفسی خطرناک و مشکلات ناشی از آن همچون خسخس مزمن سینه دچارند و محققان اشتیاق زیادی به یافتن راهی برای پیشگیری از آن نشان میدهند.
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی محمدباقر قالیباف انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران علیرضا زاکانی مصطفی پورمحمدی ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
سیل شهرداری تهران سیلاب تهران هواشناسی چالوس قتل طوفان سازمان هواشناسی پلیس آتش سوزی وزارت بهداشت
چین قیمت خودرو قیمت دلار یارانه همستر کامبت خودرو قیمت طلا مسکن تورم حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو
عربستان تلویزیون جواد عزتی رسانه ملی سینمای ایران سریال فیلم دفاع مقدس سینما
سرطان فناوری دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا عراق اوکراین علی باقری کنی حماس لبنان فرانسه
فوتبال یورو 2024 استقلال پرسپولیس تیم ملی آلمان فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام تیم ملی فوتبال ایران اوسمار ویرا رئال مادرید
هوش مصنوعی ایلان ماسک اپل تسلا سامسونگ گوگل مایکروسافت آیفون
فشار خون پیری رژیم غذایی گرمازدگی سیگار