پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

5 غذا برای مقابله با سرطان سینه


خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف برخی غذاهای خاص و مغذی و البته كنترل وزن تا دوسوم كاهش می‌یابد. برنامه غذایی خود را طوری تنظیم كنید كه هم به تركیبات موردنیاز برای مقابله با سرطان دست یابید و هم وزن خود را كنترل كنید.
1- سالمون: مصرف مكمل‌های روغن ماهی به مدت 10 سال، خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش می‌دهد. دانشمندان می‌گویند كه روغن امگا-3 موجود در روغن ماهی باعث كاهش التهابات می‌شود و التهابات از عوامل اصلی به وجود آورنده سرطان سینه هستند. اما به جای مكمل روغن ماهی می‌توانید هفته‌ای 250 گرم سالمون، ساردین یا ماهی تون بخورید.
2- جعفری: دانشمندان دانشگاه میزوری دریافته‌اند كه این گیاه حاوی موادی است كه باعث توقف رشد سلول‌های سرطانی می‌شود. حیواناتی كه به آنها از این مواد (اپی جنین) داده شد، مقاومت بیشتری در برابر رشد تومورهای سرطانی داشتند. اپی جنین تركیبی است در جعفری كه از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌كند. بنابراین سعی كنید در هر وعده غذایی خود مقداری جعفری تازه بگنجانید.
3- براكلی: سولفورافان نام تركیبی است در براكلی كه باعث كاهش سلول‌های سرطان سینه می‌شود. خوردن براكلی به اندازه كافی سولفورافان تولید نمی‌كند، اما باز هم بیشترین میزان سولفورافان را می‌توان از این طریق به دست آورد. براكلی را بهتر است به صورت خام مصرف كنید (پختن براكلی باعث از بین رفتن بخشی از سولفورافان می‌شود).
4- قهوه: اگر هر روز دو فنجان قهوه بنوشید، خطر بروز سرطان سینه از نوع حاد، كاهش می‌یابد. آنتی‌اكسیدان‌های قهوه از آسیب دیدگی سلول‌ها و بروز سرطان جلوگیری می‌كنند.
5- روغن زیتون: یك دلیل دیگر برای ضرورت استفاده از روغن زیتون بكر، این است كه آنتی‌اكسیدان‌های موجود در این روغن و البته اسید اولئیك روغن زیتون رشد سلول‌های بدخیم سرطانی رامتوقف می‌كنند. دانشمندان در برنامه غذایی تعدادی موش به جای روغن ذرت از روغن زیتون بكر استفاده كردند و به این نتیجه رسیدند.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.