دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

آب آلوده و گوشت نپخته، عامل بروز اسهال خوني كودكان


فارس: يك متخصص اطفال گفت: اسهال خوني يكي از بيماري‌هايي است كه در فصل تابستان در كودكان بيشتر ديده مي‌شود؛ علاوه بر آب ‌آلوده، گوشت نپخته نيز در بروز اين بيماري نقش دارد.

اميرابراهيم صفرزاده اظهار داشت: بيماري "اسهال خوني " يكي از بيماري‌هايي است كه در فصل تابستان در كودكان بيشتر ديده مي‌شود.

وي درباره عوامل بروز بيماري اسهال خوني در كودكان گفت: باكتري‌هاي متعددي در بروز اين بيماري مؤثر هستند، علاوه بر اين آب آلوده و گوشت نپخته در بروز اين بيماري نقش دارد.

اين متخصص اطفال با بيان اينكه در فرهنگ غذايي كشور ما استفاده از كباب رايج است، تأكيد كرد: به افراد توصيه مي‌شود تا حد امكان مصرف كباب و همبرگر را خصوصاً در مسافرت‌ كاهش دهند چرا كه در اغلب موارد كباب‌ به خوبي مغز پخت نمي‌شود؛ ضمن اينكه بسياري از رستوران‌ها نكات بهداشتي در خصوص پخت غذا را رعايت نمي‌كنند و همين مسئله منجر به بروز بيماري‌هاي دستگاه‌ گوارش خصوصاً اسهال خوني مي‌شود.