پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

شيرينی‌ های مرمری، با طعم نعنا و وانیل


شهرزاد:نعنا طعم منحصربفردی دارد که می تواند انواع شیرین ها را خوش طعم کنید. پس می توانید با دستورالعمل شرینی مرمری نعنایی کام خودتان را شیرین کنید.

 

مواد لازم

کره یا مارگارین نرم شده: یک فنجان

پودر شکر: یک سوم فنجان

پودر وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

آرد: دو فنجان

اسانس نعنای خوراکی: یک چهارم قاشق چایخوری

رنگ غذایی قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری

شکر: دو قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه

فر را با 180درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. در کاسه بزرگی، کره، پودر شکر و وانیل را با همزن برقی و با درجه متوسط بزنید یا همین کار را با قاشق انجام دهید تا خمیری به دست آید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. حالا اسانس نعنا و رنگ غذایی قرمز را به یک قسمت از خمیر اضافه کنید و آن را کاملا ورز دهید تا خمیر قرمز رنگی تهیه شود. دوباره هر دو خمیر سفید و قرمز را به دو قسمت تقسیم کنید.

 

سطح کار را آردپاشی کنید و هر قسمت از خمیر را روی سطح کار لوله کنید تا خمیر به صورت طنابی به بلندی 30 سانتیمتر درآید. حالا دو عدد خمیر بلند قرمز و سفید (یک قرمز و یک سفید) را در کنار هم قرار دهید و آن‌ها را مانند طناب به هم بپیچید و همین کار را در مورد دو تکه خمیر سفید و قرمز دیگر نیز انجام دهید.

 

حالا از طناب‌های خمیری دو رنگ، تکه‌هایی به اندازه 5/1سانتیمتر ببرید و هر یک از آن‌ها را بدون این‌که ورز دهید به صورت یک توپ درآورید و با فاصله 5/2 سانتیمتر از یکدیگر در سینی فر چرب نشده‌ای بچینید. بعد آن‌ها را با ته یک لیوان که چرب کرده‌اید و در شکر زده‌اید پهن کنید تا ضخامت آن‌ها به نیم‌سانتیمتر برسد.

 

سینی فر را مدت هفت تا نه دقیقه در فر بگذارید. پس از بیرون آوردن شیرینیها از فر، تا صبر کنید تا کاملا خنک شوند. سپس آن‌ها در ظرف مورد نظر بچینید.

 

نکته1:

اگر میخواهید به جای رنگ غذایی مایع، از رنگ غذایی خمیری استفاده کنید باید به جای یک چهارم قاشق چایخوری رنگ مایع، از یکهشتم قاشق چایخوری رنگ خمیری استفاده کنید. زیرا رنگ‌های خمیری، قویتر، مؤثرتر و پررنگ‌تر هستند.

 

نکته 2:

پس از بریدن تکه‌های 5/1سانتیمتری از خمیر دو رنگ، به هیچ عنوان آن‌ها را ورز ندهید. زیرا رنگ‌های آن‌ها با هم ترکیب شده و دیگر حالت مرمری نخواهد داشت.