سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

بارداری و غذاهای دریایی


روزنامه ایران: مصرف ماهی و میگو نقش بسیار مهمی در رژیم غذایی زنان باردار دارد. این دو ماده غذایی منبعی بسیار غنی از پروتئین، اسید چرب امگا سه و سایر مواد غذایی حاوی چربی اشباع شده کمی است. زنان باردار باید مقدار کافی از ماهی و میگوی سالم تغذیه کنند تا علاوه بر برخوردار شدن از خواص مفید، از مضرات آنها نیز دور باشند.

 


بارداری و غذاهای دریایی


باید و نباید های غذاهای دریایی برای زنان باردار و مادران

هرگز ماهی هایی مانند ماهی خال مخالی و ‎.‎.‎. را که حاوی سطح بالایی جیوه هستند، را مصرف نکنید. ماهی هایی که سطح جیوه پائین دارند عبارتند از: میگو، ماهی تن، سالمون و گربه ماهی.

هفته ای ۳۴۰ گرم -دوتا سه وعده- درهفته ماهی و میگو مصرف کنید.

انواع مختلف ماهی و میگو را مصرف کنید.

یک نوع ماهی یا میگو را بیش از یکبار در هفته مصرف نکنید.