چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
درمان کم خونی، این سبزی فراموش نشود
مصرف "اسفناج" به همراه "لیموترش" تاثیر بسزایی در درمان کم خونی دارد.
کم خونی یک بیماری بسیار شایع و به معنی تعداد کم گلبول های قرمز و یا سطح پایین هموگلوبین است، از آنجائیکه هموگلوبین مسئول حمل اکسیژن از ریه ها به تمام سلول های بدن است، وقتی کسی دچار کم خونی می شود علامت هایی مانند کم شدن انرژی و زود خسته شدن نمایان می گردد و در کم خونی های حاد علائم شدیدتری مانند غش، افزایش عفونت در بدن و... نیز پدید می آیند.
کم خونی می تواند علت های مختلفی داشته باشد که از آن جمله می توان به فقر آهن، فقر ویتامین 12 B، وجود فلزات سمی بویژه سرب، کمبود برخی ویتامین ها مانند ویتامین C، ویتامین E، استفاده از برخی داروها و وجود عفونت در بدن اشاره کرد.
اما در کنار همه مکمل های دارویی که پزشکان برای رفع این عارضه تجویز می کنند ، استفاده از برخی مواد غذایی هم توصیه می شود که استفاده از آنها برای درمان این بیماری بسیار مفید است. اسفناج یکی از این مواد خوراکی است که طبیعتی سرد و تر دارد و سرشار از آهن است.
اما آهن آن به سختي جذب بدن مي شود. اگر بلافاصله بعد از پختن اسفناج به آن كمي ليمو ترش يا اسيدسيتريك اضافه كنيم، احتمال استفاده از آهن و آنتي اكسيدان آن افزايش مي يابد.
علاوه بر این خاصیت مهم، اسفناج براي بدن فوايد بسيار دیگری هم دارد:
اسفناج تب را پايين مي آورد، ورم روده كوچك را برطرف مي كند، براي كاهش وزن، رفع يبوست، هضم غذا، گلو درد، رفع تشنگي و سرفه هاي خشك، سرطان، كاهش كلسترول، كم خوني،رماتيسم و نقرس مفيد است.
البته بهتر است كساني كه مبتلا به ورم مفاصل و سنگهاي كليه و مثانه مي باشند اسفناج نخورند و افراد سرد مزاج نيز آن را با زنجبيل و هل ميل نمايند.
کم خونی یک بیماری بسیار شایع و به معنی تعداد کم گلبول های قرمز و یا سطح پایین هموگلوبین است، از آنجائیکه هموگلوبین مسئول حمل اکسیژن از ریه ها به تمام سلول های بدن است، وقتی کسی دچار کم خونی می شود علامت هایی مانند کم شدن انرژی و زود خسته شدن نمایان می گردد و در کم خونی های حاد علائم شدیدتری مانند غش، افزایش عفونت در بدن و... نیز پدید می آیند.
کم خونی می تواند علت های مختلفی داشته باشد که از آن جمله می توان به فقر آهن، فقر ویتامین 12 B، وجود فلزات سمی بویژه سرب، کمبود برخی ویتامین ها مانند ویتامین C، ویتامین E، استفاده از برخی داروها و وجود عفونت در بدن اشاره کرد.
اما در کنار همه مکمل های دارویی که پزشکان برای رفع این عارضه تجویز می کنند ، استفاده از برخی مواد غذایی هم توصیه می شود که استفاده از آنها برای درمان این بیماری بسیار مفید است. اسفناج یکی از این مواد خوراکی است که طبیعتی سرد و تر دارد و سرشار از آهن است.
اما آهن آن به سختي جذب بدن مي شود. اگر بلافاصله بعد از پختن اسفناج به آن كمي ليمو ترش يا اسيدسيتريك اضافه كنيم، احتمال استفاده از آهن و آنتي اكسيدان آن افزايش مي يابد.
علاوه بر این خاصیت مهم، اسفناج براي بدن فوايد بسيار دیگری هم دارد:
اسفناج تب را پايين مي آورد، ورم روده كوچك را برطرف مي كند، براي كاهش وزن، رفع يبوست، هضم غذا، گلو درد، رفع تشنگي و سرفه هاي خشك، سرطان، كاهش كلسترول، كم خوني،رماتيسم و نقرس مفيد است.
البته بهتر است كساني كه مبتلا به ورم مفاصل و سنگهاي كليه و مثانه مي باشند اسفناج نخورند و افراد سرد مزاج نيز آن را با زنجبيل و هل ميل نمايند.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس بابک زنجانی دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
معلم شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه فضای مجازی سلامت دستگیری شورای شهر تهران
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو دلار سایپا چین قیمت طلا بازار خودرو تورم کارگران
مسعود اسکویی تلویزیون سریال دفاع مقدس سعید آقاخانی موسیقی سینمای ایران فیلم نون خ تئاتر رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل ناسا نخبگان همراه اول آیفون ویروس
دیابت کاهش وزن پرستار ویتامین قهوه خواب بیماری بارداری