سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

مصرف سیب در دوران بارداری


سیب دارای فیبر، پکتین، ویتامین C، ویتامین K، فسفر، پتاسیم، آهن، کلسیم و پروتئین است.مقدار متعارف آن باعث جذب بسیاری از ریزمغذی های فوق توسط زن باردار می شود.
همچنین ثابت شده زنان بارداری که به طور مرتب در رژیم غذایی خود سیب مصرف می کنند، خطر کمتری برای متولد کردن نوزادانی را دارند که بعدها به آسم مبتلا می شوند.
هیچ عارضه جانبی خاصی برای سیب مشاهده نشده است، با این حال دانه های سیب در مقدار بالا ممکن است برای زن باردار سمی محسوب شوند.همچنین آبمیوه های غیرطبیعی سیب، ممکن است حاوی ماده خطرناک آرسنیک باشند و بایستی از آبمیوه های طبیعی استفاده شود.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.