پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
رژیم غذایی سالم در بارداری، توصیه متخصص تغذیه
سیدعلی کشاورز در ارتباط با تغذیه در دوران بارداری اظهار داشت: زنان باید حداقل چهار ماه قبل از بارداری باید رژیم غذایی خود را متعادل کرده و به هیچ عنوان براساس هوا و هوس هله هولهخوری نکنند.
وی گفت:در این زمان، مصرف 3 وعده اصلی غذایی اهمیت داشته و استفاده از لبنیات باید به میزان لازم و تا بیشتر مورد توجه قرار گیرد، به طوری که پس از بارداری هر سه ماه یکبار به واحد لبنیات اضافه شود.
این متخصص تغذیه استفاده از گوشت و مرغ را منبع اصلی پروتئین برای زنان باردار برشمرد و عنوان کرد: در ماههای آخر بارداری به دلیل فشار بر روی معده مادر و کاهش حرکات دودی روده، مشکل یبوست برای زنان باردار ایجاد شده، بنابراین خوردن سبزی و میوه به ویژه توت و انجیر ملین طبیعی به شمار میرود و در این زمان بسیار برای بدن مورد نیاز است.
کشاورز گفت: مادران چاق در زمان بارداری نباید بیش از 7 تا 9 کیلوگرم بیشتر اضافه وزن پیدا کنند، بنابراین در این زنان تعادل غذایی و رژیم مناسب بسیار حائز اهمیت است.
وی در مورد تهوع بارداری و یا ویار گفت: این مسئله از هفته چهار تا چهاردهم بارداری ایجاد شده و 70 درصد زنان در اولین بارداری با این مشکل مواجه میشوند، به طوری که استفاده از مقدار اندکی بیسکوئیت یا نان خشک هنگام بیدار شدن از خواب میتواند در پیشگیری از این مسئله مؤثر واقع شود، همچنین توصیه میشود نیم ساعت قبل و بعد از هر وعده غذایی آب نوشیده نشده و غذاهای چرب نیز استفاده نشود.
این متخصص تغذیه گفت: استفاده از سیر، پیاز و کلم محرک ویار بوده و زنان باردار باید در مصرف آن دقت لازم را داشته و موقع آشپزی دربهای پنجره را بازگذارند تا سبب بروز ویار بارداری نشود.
وی گفت:در این زمان، مصرف 3 وعده اصلی غذایی اهمیت داشته و استفاده از لبنیات باید به میزان لازم و تا بیشتر مورد توجه قرار گیرد، به طوری که پس از بارداری هر سه ماه یکبار به واحد لبنیات اضافه شود.
این متخصص تغذیه استفاده از گوشت و مرغ را منبع اصلی پروتئین برای زنان باردار برشمرد و عنوان کرد: در ماههای آخر بارداری به دلیل فشار بر روی معده مادر و کاهش حرکات دودی روده، مشکل یبوست برای زنان باردار ایجاد شده، بنابراین خوردن سبزی و میوه به ویژه توت و انجیر ملین طبیعی به شمار میرود و در این زمان بسیار برای بدن مورد نیاز است.
کشاورز گفت: مادران چاق در زمان بارداری نباید بیش از 7 تا 9 کیلوگرم بیشتر اضافه وزن پیدا کنند، بنابراین در این زنان تعادل غذایی و رژیم مناسب بسیار حائز اهمیت است.
وی در مورد تهوع بارداری و یا ویار گفت: این مسئله از هفته چهار تا چهاردهم بارداری ایجاد شده و 70 درصد زنان در اولین بارداری با این مشکل مواجه میشوند، به طوری که استفاده از مقدار اندکی بیسکوئیت یا نان خشک هنگام بیدار شدن از خواب میتواند در پیشگیری از این مسئله مؤثر واقع شود، همچنین توصیه میشود نیم ساعت قبل و بعد از هر وعده غذایی آب نوشیده نشده و غذاهای چرب نیز استفاده نشود.
این متخصص تغذیه گفت: استفاده از سیر، پیاز و کلم محرک ویار بوده و زنان باردار باید در مصرف آن دقت لازم را داشته و موقع آشپزی دربهای پنجره را بازگذارند تا سبب بروز ویار بارداری نشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست