یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
غذای مناسب برای ویار بارداری، آبکی یا خشک؟
ویار دوران بارداری یکی از مشکلاتی است که بیشتر زنان باردار با آن درگیر هستند و سوالی که دارند این است که برای کنترل ویار دوران بارداری شان چه غذاهایی بخورند بهتر است؟
زمان دقیق آغاز دوره ویار
زمان دقیق آغاز دوره ویار
سیده شاهد شعاری، جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی با بیان اینکه زمان دقیقی برای آغاز دوره ویار نمی توان در نظر گرفت، گفت: « مدت این دوره که در انسان های مختلف متفاوت است، معمولاً از ماه دوم حاملگی و هفته هفتم و هشتم آغاز و تا هفته چهاردهم و پانزدهم ادامه می یابد.»
« اما در عین حال مادرانی وجود دارند که تا پایان دوره بارداری ویار دارند. در برخی نیز ویار از بین می رود، اما مجدداً آغاز می شود. چرا که قانون خاصی برای آن وجود نداشته و بیشتر به هورمون های حاملگی بستگی دارد.»
«به طور کلی در طول دوره ویار بهتر این است که مادر هرچه تمایل دارد مصرف کند و اطرافیان اصراری نکنند که وی از یک رژیم خاص پیروی کند. چرا که همین اصرار کردن بر مصرف مواد خاص توسط اطرافیان موجب افزایش ویار مادر باردار می شود. اما در این دوره معمولاً مصرف میوه، مصرف ماست و ماست و خیار خوب است. اگر مادر تمام توصیه های تغذیه ای را به موقع به اجرا گذاشت اما ویار او افزایش پیدا کرد، اینجاست که از راهکارهای درمانی و دارویی استفاده می کنیم.»
غذاهای آبکی یا خشک، کدام یک مناسب دوره ویار هستند؟
«از آنجا که غذاهای آبکی سبب افزایش ویار می شود، رژیم هایی نظیر نان، بیسکویت، آجیل، خرما و هر ماده غذایی که خشک باشد توصیه می شود. اگر هم مادر قصد مصرف مایعات داشت، بهتر است از مایعات خنک نظیر آبمیوه استفاده کند.»
این کارشناس با اشاره به اینکه مصرف چای، سوپ و آش به هیچ عنوان برای مادر باردار توصیه نمی شود، خاطرنشان کرد: «البته به طور استثناء ممکن است که خانم باردار بگوید که قادر به تحمل آش است، اما به طور طبیعی در دوران ویار مصرف مواد خشک بهتر تحمل می شود.
«به طور کلی در طول دوره ویار بهتر این است که مادر هرچه تمایل دارد مصرف کند و اطرافیان اصراری نکنند که وی از یک رژیم خاص پیروی کند. چرا که همین اصرار کردن بر مصرف مواد خاص توسط اطرافیان موجب افزایش ویار مادر باردار می شود. اما در این دوره معمولاً مصرف میوه، مصرف ماست و ماست و خیار خوب است. اگر مادر تمام توصیه های تغذیه ای را به موقع به اجرا گذاشت اما ویار او افزایش پیدا کرد، اینجاست که از راهکارهای درمانی و دارویی استفاده می کنیم.»
غذاهای آبکی یا خشک، کدام یک مناسب دوره ویار هستند؟
«از آنجا که غذاهای آبکی سبب افزایش ویار می شود، رژیم هایی نظیر نان، بیسکویت، آجیل، خرما و هر ماده غذایی که خشک باشد توصیه می شود. اگر هم مادر قصد مصرف مایعات داشت، بهتر است از مایعات خنک نظیر آبمیوه استفاده کند.»
این کارشناس با اشاره به اینکه مصرف چای، سوپ و آش به هیچ عنوان برای مادر باردار توصیه نمی شود، خاطرنشان کرد: «البته به طور استثناء ممکن است که خانم باردار بگوید که قادر به تحمل آش است، اما به طور طبیعی در دوران ویار مصرف مواد خشک بهتر تحمل می شود.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران حمید نوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
جاده چالوس هواشناسی سیل تهران قتل آموزش و پرورش شهرداری تهران سیلاب چالوس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس
قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت خودرو خودرو همستر کامبت ایران خودرو قیمت طلا یارانه مسکن چین قیمت سکه حقوق بازنشستگان
فضای مجازی تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران دفاع مقدس سینما سریال موسیقی بازیگر
دانشگاه آزاد اسلامی
عید قربان رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه اوکراین عراق حزب الله لبنان لبنان
فوتبال یورو 2024 مس رفسنجان پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس جام ملت های اروپا باشگاه استقلال جواد نکونام
هواپیما هوش مصنوعی ناسا ایلان ماسک گوگل مایکروسافت سامسونگ توییتر نیسان
سازمان غذا و دارو کاهش وزن دیابت سنگ کلیه سیر چاقی فشار خون پیری تجهیزات پزشکی