جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

تغذیه مناسب در زمان شیردهی، دانستنی ها


مادران باید در زمان شیردهی خود را تقویت کنند، شیره انگور و شیره خرما برای مادر شیرده، مفید و از ضعف مادر جلوگیری می کند و باعث ازدیاد شیر می شود.
خوردن انار توسط مادر شیرده باعث می شود پوست کودک شفاف و سفید شود.
خوردن یک قاشق عسل با آب ولرم و مصرف یک چهارم کاهوی متوسط در روز باعث ازدیاد شیر مادر و تامین آهن مورد نیاز فرزند می شود.
خوردن آب سیب توسط مادران شیرده، از زردی کودک جلوگیری می کند،
خوردن خرمای تازه از کاهش قند خون جلوگیری و باعث ازدیاد شیر مادر می شود.
خوردن یک خوشه انگور در روز و کاهو پخته باعث ازدیاد شیر می شود.
زیره سبز در زیاد شدن شیر تاثیر دارد و باعث تقویت جسمی و روحی مادر بعد از زایمان می شود.
مادر باید هر دو ساعت به کودک شیر دهد تا کودک با کاهش قند خون و ضعف شدید مواجه نشود.