سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

کاسرول گوشت و پنیر


نی نی بان: من سعی داشتم غذای جدیدی را برای کودکانم درست کنم که با این دستور العمل برخورد کردم. کودکانم از خوردن آن بسیار لذت بردند، بنابراین تصمیم گرفتم آن را به شما نیز معرفی کنم. برای تهیه این غذا به روش زیر عمل کنید.

 


کاسرول گوشت و پنیر

 

مواد لازم:


·        ¼ فنجان پیاز خرد شده

·        ¼ فنجان فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده

·        2 حبه سیر خرد شده

·        2 قاشق چای خوری روغن زیتون

·        453 گرم گوشت گاو

·        1 فنجان سس گوجه اسپاگتی

·        1 بسته خمیر پیتزا

·        1 ½ فنجان پنیر ایتالیایی خرد شده

·        ¼ قاشق چای خوری ریحان خشک شده

 

دستورالعمل:

 

·        فر را در دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید.

·        روغن زیتون را روی گاز با دمای متوسط گرم کنید، سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن بریزید تا نرم شوند. سیر را به آن اضافه کنید و یک          دقیقه منتظر بمانید.

·        گوشت را به مخلوط پیاز و فلفل بیافزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوه‌ای شود صبر کنید.

·        سس اسپاگتی را در ظرف گوشت بریزید و به خوبی مخلوط کنید و کناری بگذارید.

·        در ظرفی شیشه‌ای خمیر را پهن کنید طوری که اطراف ظرف را نیز بپوشاند و از آن بیرون نیز بزند.

·        خمیر را به ته ظرف فشار دهید. 1 فنجان پنیر را روی آن بریزید.

·        مخلوط گوشت را روی پنیرها قرار دهید.

·        انتهای خمیر را روی مخلوط بیاورید. اگر میان آن فاصله افتاد اشکالی ندارد.

·        پنیر باقی مانده را روی خمیر بپاشید، سپس ریحان را به آن اضافه کنید.

·        حدود 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.