شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا
افزایش بهره هوشی نوزاد با این خوراکی
شیر مادر شادابی، رحمت، آرامش، دوستی، محبت و رشد مطلوب را برای نوزاد به همراه دارد و نباید این مساله از دید والدین مغفول واقع شود.
محمد حسین سلطان زاده در رابطه با شیر مادر اظهار داشت: بهره هوشی کودکان با تغذیه از طریق شیر مادر بیشتر میشود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه شیر مادر حاوی انواع عناصر ضد عفونی است، افزود: پیشگیری از بیماریهای اسهالی و عفونت های حاد دستگاه تنفسی از مزایای بهره مندی نوزاد از شیر مادر محسوب میشود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: عناصر ضد عفونی و آنتی بادیها در شیر آغوز هزاران برابر شیر مادر است. لذا آغوز به عنوان اولین دوز واکسیناسیون به شمار میرود و مادران نباید فرزندانشان را از آغوز محروم سازند.
به گفته سلطان زاده شیر مادر از نظر میزان انرژی، پروتئین چربی، لاکتوز، املاح و ویتامین ها برای نوزاد کافی بوده و حتی در سال دوم 50 درصد کالری کودک از شیر مادر و 50 درصد از غذای تکمیلی آن تامین میشود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: بهره هوشی کودکانی که از شیر مادر استفاده میکنند بیشتر است و تغذیه با شیر مادر مرگ و میر ناشی از بیماریهای گوارشی و اسهالی را تا 25 برابر نسبت به کودکانی که شیر خشک مصرف می کنند، کاهش می دهد.
وی با بیان اینکه شیر مادر راحت در کودکان هضم میشود، افزود: احتمال بروز آلرژی در کودکانی که از شیر مادر استفاده کردهاند، کمتر است. همچنین شیر مادر حرارت مناسب دارد و از نظر عاطفی کودک را تامین میکند.
محمد حسین سلطان زاده در رابطه با شیر مادر اظهار داشت: بهره هوشی کودکان با تغذیه از طریق شیر مادر بیشتر میشود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه شیر مادر حاوی انواع عناصر ضد عفونی است، افزود: پیشگیری از بیماریهای اسهالی و عفونت های حاد دستگاه تنفسی از مزایای بهره مندی نوزاد از شیر مادر محسوب میشود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: عناصر ضد عفونی و آنتی بادیها در شیر آغوز هزاران برابر شیر مادر است. لذا آغوز به عنوان اولین دوز واکسیناسیون به شمار میرود و مادران نباید فرزندانشان را از آغوز محروم سازند.
به گفته سلطان زاده شیر مادر از نظر میزان انرژی، پروتئین چربی، لاکتوز، املاح و ویتامین ها برای نوزاد کافی بوده و حتی در سال دوم 50 درصد کالری کودک از شیر مادر و 50 درصد از غذای تکمیلی آن تامین میشود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: بهره هوشی کودکانی که از شیر مادر استفاده میکنند بیشتر است و تغذیه با شیر مادر مرگ و میر ناشی از بیماریهای گوارشی و اسهالی را تا 25 برابر نسبت به کودکانی که شیر خشک مصرف می کنند، کاهش می دهد.
وی با بیان اینکه شیر مادر راحت در کودکان هضم میشود، افزود: احتمال بروز آلرژی در کودکانی که از شیر مادر استفاده کردهاند، کمتر است. همچنین شیر مادر حرارت مناسب دارد و از نظر عاطفی کودک را تامین میکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست