چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

خوردن پیاز در بارداری، مفید یا مضر؟


پیاز حاوی اسیدآمینه های متیونین و سیستئین، اسیدفولیک و ویتامین های K، B1، B6 و C می باشد.
فواید پیاز خوردن در بارداری
حفظ چربی مناسب در زمان بارداری، پایین آوردن قند خون و پیشگیری از دیابت زمان بارداری، جلوگیری از نقص لوله عصبی در نوزاد، سم زدایی از بدن و بالاخره افزایش سطح ایمنی مادر در حین بارداری از جمله مزایایی است که برای مصرف پیاز در دوران بارداری ذکر شده است.
نکته
مصرف زیاد آن می تواند منجر به سوزش سر دل شود.

عوارض جانبی

البته تهوع، استفراغ، آبریزش بینی،  خشکی پوست و حتی در موارد شدید شوک آنافیلاکسی از عوارض جانبی مصرف پیاز برای کسانی است که نسبت به پیاز آلرژی دارند.