سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

خوردن غذای سرخ کردنی، برای زنان باردار ممنوع!


نی نی بان: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: زنان باردار برای حفظ سلامتی خود، غذاهای سرخ كردنی مصرف نكنند.

 

 اضافه وزن و چاقی یكی از بزرگترین مشكلات بهداشتی و عامل خطر برای بسیاری از بیماری های دوران بارداری است و بهتر است خانم های باردار از مصرف غذاهای سرخ كرده خودداری كرده و حتی الامكان غذاها را به شكل آب پز، بخارپز و كبابی مصرف كنند.

 

وی به زنان باردار توصیه كرد چربی اطراف گوشت و پوست مرغ را قبل از پخت، جدا و از مصرف آنها خودداری كرده و از شیر و محصولات لبنی كم چرب استفاده كنند.

 

بنابراین گزارش به جای بكاربردن سس های چرب در تهیه سالاد از چاشنی هایی مثل آبلیمو، سركه، آبغوره و آب نارنج استفاده كرده و از تنقلات پرچرب مثل چیپس، پیراشكی و شكلات اجتناب كنند.

 

همچنین زنان باردار باید مصرف غذاهای آماده (فست فودها) را كه حاوی چربی زیادی است مثل سوسیس، كالباس و پیتزا را محدود كنند.

 

این گزارش می افزاید: راه های كاهش مصرف مواد قندی یكی از راه های پیشگیری از چاقی در این دوران است و لازم است زنان باردار از میوه های تازه به جای شیرینی و شكلات در میان وعده ها استفاده كنند و مصـــرف دوغ كـم نمك و بــدون گـــاز، آب و آب میــوه های طبیــعی را جایگزین نوشابه های گازدار كنند.

 

بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه، خانم های باردار برای افزایش دریافت فیبر باید روزانه از سبزی های محلی یا سالاد همراه غذا استفاده كنند.

همچنین مصرف میوه های تازه به عنوان میان وعده و مصرف نان های سبوس دار به جای نان های سفید باید در برنامه غذایی زنان باردار قرار گیرد.