چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

بهترین خوراكی این فصل برای زنان باردار


این ماده غذایی یعنی لبو فواید بسیاری دارد از جمله فواید آن كنترل فشار خون بالاست و به این ترتیب كه هر 100 گرم از آن 380 میلی گرم پتاسیم وجود دارد كه به كاهش فشارخون كمك می‌كند و همچنین در هر 100 گرم از آن 36 كالری انرژی وجود دارد و فولات و كاروتن آن نیز بالاست.
دكتر نیاز محمدزاده هنرور متخصص تغذیه گفت: این ماده غذایی از بروز سرطان به خصوص سرطان كولون جلوگیری می‌كند و این خاصیت به علت وجود تركیبی به نام پتاسیانین است.
وی گفت: لبو پاك كننده  است و می‌تواند معده را شستشو داده و حكم مسهل برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.
دكتر هنرور با اشاره به این كه بخش‌های خوراكی چغندر لبویی در برگ و ریشه آن است گفت: در برگ های این گیاه طی طول روز قند تولید می شود و هنگام عصر اگر برگ آن خام خورده شود كاملا شیرین است باید این را در نظر داشت با توجه به شیرینی این گیاه بیماران مبتلا به دیابت نباید از آن استفاده كنند.
وی گفت: به علت وجود مقدار فراوان فولات در لبو این گیاه در دوران بارداری به دلیل اهمیت این ماده مغذی خوردن این سبزی توصیه شده تا از بروز نواقص مادرزادی جلوگیری كند.
آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان درد مفید است ضماد برگ با اسید بوریك باعث بهبود كك و مك و طاسی می شود.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.