جمعه, ۱ فروردین, ۱۴۰۴ / 21 March, 2025
مجله ویستا

شست و شو و پاکسازی صحیح سبزیجات در بارداری


سوال مخاطب نی‌نی‌بان:  با توجه به لزوم مصرف سبزیجات در بارداری از یک طرف و جذب موادشیمیایی توسط سبزیجات به هنگام ضدعفونی و شست و شو از طرف دیگر، لطفا در مورد شست و شو و پاکسازی صحیح سبزی جات به هنگام بارداری راهنمایی فرمایید. 


شست و شو و پاکسازی صحیح سبزیجات در بارداری

پاسخ دکتر شهلا چایچیان، متخصص زنان، زایمان و نازایی:
اولین کار این است که سبزی ها را با آب خالی بشویید تا گِل و لای آن از بین برود و پس از آن، چند قطره مایع ظرفشویی روی آنها بریزید. حدود پنج تا ده دقیقه باید بگذارید سبزی و مایع ظرفشویی در آب بماند تا انگل ها از سطح کاهو یا سبزی خوردن کنده شود. پس از آن هم باید به کمک محلول های ضدعفونی کننده و براساس دستورالعملی که روی بسته نوشته شده است، سبزی ها را ضدعفونی کنید. پس از طی تمام این مراحل، می توان سبزی را آب کشی و مصرف کرد. هیچ وقت در شست وشوی سبزی ها نباید عجله و مرحله ای را حذف کنید. البته در مرحله آخر هم آبکشی باید کامل و با دقت انجام شود تا هیچ مایع شوینده ای باقی نماند.

نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد. 

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.