پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

آیا به شیر پاستوریزه، شیر خشک اضافه می کنند؟


پرسش: ایا شیر محلی را كه به مدت 15 دقیقه در حالت جوش حرارت دهیم میكروبهایش از بین می رود و ایا بعد از جوشیدن برای مصرف روز بعد باید باز شیر را جوشاند یا دیگر احتیاج به جوشیدن نیست كیفیت شیر محلی بهتر است یا شیر پاكتی پاستوریزه پرچرب چون می گویند شیر کارخانه دارای مواد نگهدارنده است و چربی شیر رامی گیرند و مقداری شیر وشیر خشك است كه به جای شیر می فروشند.

آیا به شیر پاستوریزه، شیر خشک اضافه می کنند؟


پاسخ:  15دقیقه جوشاندن شیر کم است. باید به شیر مقداری آب اضافه کنید و حداقل 20 دقیقه بجوشانید. برای مصرف روز بعد دیگر لازم نیست شیر جوشانده شود.
شیرهای پاستوریزه ای هم در بازار وجود دارند که دارای مواد نگهدارنده نیستند. البته مقداری شیر خشک به شیرها ممکن است اضافه شوند، اما اگر از کارخانه های معتبر خریداری کنید مشکلی ندارند.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.