چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

پای براونی گردو


پای براونی گردو

▪ مواد لازم :
- کره یا مارگارین: یک‌دوم فنجان
- تخم‌مرغ زده‌شده: ۳ عدد
- شکلات خردشده: ۹۰ گرم
- شکر: یک‌و‌یک‌دوم فنجان
- خمیر یک‌لایه پای: به میزان لازم
- آرد سفید: یک‌دوم فنجان
- وانیل: به …

مواد لازم :

- کره یا مارگارین: یک‌دوم فنجان

- تخم‌مرغ زده‌شده: ۳ عدد

- شکلات خردشده: ۹۰ گرم

- شکر: یک‌و‌یک‌دوم فنجان

- خمیر یک‌لایه پای: به میزان لازم

- آرد سفید: یک‌دوم فنجان

- وانیل: به میزان لازم

- گردو خردشده: یک فنجان

- سس شکلات داغ: یک دستور

روش تهیه :

شکلات و کره را روی حرارت کم‌مرتب به هم بزنید تا آب شوند. ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کنید. خمیر را در ظرف پای به قطر ۲۲/۵ سانت پهن کنید، اضافه‌های خمیر را ببرید و لبه‌های خمیر را به صورت دالبری در آورید. تخم‌مرغ، شکر، وانیل و آرد را مخلوط کنید و شکلات و گردو اضافه کنید. مواد را روی خمیر بریزید و ۵۰ تا ۵۵ دقیقه در فر بگذارید تا وقتی که کاردی را در پای فرو می‌برید تمیز خارج شود. پای را از فر بیرون آورید و روی الک سیمی خنک کنید. می‌توانید با سس شکلات داغ یا میوه تازه سرو کنید.

مجله زندگی ایده آل