سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه آیس تی پرتقال


مجله پزشکی مادر: زمان آماده سازی: دو ساعت و ده دقیقه(دو ساعت برای خنک شدن چای)

 


طرز تهیه آیس تی پرتقال



مواد لازم برای 8 لیوان:                      

یک چهارم پیمانه چای، یا  12  عدد چای کیسه ای                           

 

پوستۀ خارجی یک عدد پرتقال، به علاوه  چندقاچ پرتقال برای تزئین                              

 

 4 پیمانه آب جوش                    

سه چهارم پیمانه آب پرتقال                         

یک چهارم پیمانه شکر                       

چهار پیمانه آب سرد                        

 


طرز تهیه:                                

چای (چای های کیسه ای) و پوست پرتقال را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب جوش بگذارید. تفاله های چای و پوست پرتقال را از مایع جدا کنید و آن را در یک پارچ بزرگ بریزید. آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید آب سرد را به آن اضافه کنید و همه را در پارچ بریزید. و حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آن را در لیوان های بلند(پر از یخ) سرو کنید. و از چند قاچ پرتقال برای تزئین استفاده کنید.                             

 


نکته:                        

این نوشیدنی را در یخچال نگه دارید و نهایتاً ظرف یک هفته آن را بنوشید.                    

 


ارزش غذایی هر وعده:                                  

 35 کالری، 0 گرم چربی، 0 میلی گرم کلسترول، 9 گرم کربوهیدرات، 0 گرم پروتئین، 0 گرم فیبر، 5 میلی گرم سدیم، 67 میلی گرم پتاسیم.