سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
طرز تهیه آیس تی پرتقال
مجله پزشکی مادر: زمان آماده سازی: دو ساعت و ده دقیقه(دو ساعت برای خنک شدن چای)
مواد لازم برای 8 لیوان:
یک چهارم پیمانه چای، یا 12 عدد چای کیسه ای
پوستۀ خارجی یک عدد پرتقال، به علاوه چندقاچ پرتقال برای تزئین
4 پیمانه آب جوش
سه چهارم پیمانه آب پرتقال
یک چهارم پیمانه شکر
چهار پیمانه آب سرد
طرز تهیه:
چای (چای های کیسه ای) و پوست پرتقال را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب جوش بگذارید. تفاله های چای و پوست پرتقال را از مایع جدا کنید و آن را در یک پارچ بزرگ بریزید. آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید آب سرد را به آن اضافه کنید و همه را در پارچ بریزید. و حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آن را در لیوان های بلند(پر از یخ) سرو کنید. و از چند قاچ پرتقال برای تزئین استفاده کنید.
نکته:
این نوشیدنی را در یخچال نگه دارید و نهایتاً ظرف یک هفته آن را بنوشید.
ارزش غذایی هر وعده:
35 کالری، 0 گرم چربی، 0 میلی گرم کلسترول، 9 گرم کربوهیدرات، 0 گرم پروتئین، 0 گرم فیبر، 5 میلی گرم سدیم، 67 میلی گرم پتاسیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست