جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

تغذیه در بارداری، پیشگیری از اگزمای نوزاد


دانشمندان بر این باورند که خوردن ماهی، مرغ و قارچ در دوران بارداری تا 35 درصد از ابتلای کودکان به اگزما جلوگیری می‌کند.
تحقیقات نشان می‌دهد که دریافت نوعی ویتامین ب که تنها در ماهی، مرغ و قارچ به وفور یافت می‌شود، می‌تواند نگرانی پدران و مادران از خارش و قرمزی شدید پوست فرزندشان را از بین ببرد.
طبق تحقیقات دانشمندان این نوع ویتامین بر جنین هنگامی‌که در رحم مادر است همانند یک کرم عمل می‌کند و عارضه‌های پوستی را نزدیک به 35 درصد پس از تولد تا بزرگسالی کاهش می‌دهد.
این تحقیقات که حدود یک سال زمان برد، رژیم غذایی سالم و پر بار که دربرگیرنده تمام پروتئین‌ها و ویتامین‌های لازم بدن در دوران بارداری است را عامل جلوگیری از بسیاری از بیماری‌ها و حساسیت‌ها در دوران بزرگسالی می‌داند.
اگزما که در حال شیوع بین کودکان سراسر جهان است، تنها با کمی دقت مادران باردار در نوع خواراکی‌های مصرفی قابل پیشگیری و درمان بسیار راحت‌تر و همراه با عوارض کمتری است.