سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
نرگسی لوبیا سبز برای ۴ نفر
نرگسی شبیه كوكو است با این تفاوت كه آن را هم نمی زنیم. چنان چه دقت كرده اید لوبیای سبز تازه به بازار آمده است گرچه از نوبرانه آن كمی گذشته اما شما می توانید همین امشب اعضای خانواده را به خوردن نرگسی لوبیا سبز دعوت كنید. این غذا ایرانی و مدت زمان پخت آن فقط ۲۰ دقیقه است.
مواد لازم:
لوبیا سبز:
نیم كیلو،
پیاز متوسط:
۲ عدد، تخم مرغ: ۴ عدد،
جوش شیرین:
یك قاشق مرباخوری،
روغن:
۱۵۰ گرم.
شیوه پخت:
سروته لوبیا را می گیریم و نازك خلال می كنیم. و در آب جوش می ریزیم. بعد از دو یا سه دقیقه جوش شیرین و نمك را اضافه می كنیم. سپس لوبیا پخته را در صافی می ریزیم تا آب آن كاملا گرفته شود. پیاز را نیز خلال كرده تا حد طلایی شدن در روغن سرخ می كنیم. پیاز را سپس با لوبیا روی حرارت می گذاریم تا آب آن كاملا كشیده شود. پس از آن با پشت قاشق لوبیا را صاف می كنیم و تخم مرغ ها را منظم روی آن می شكنیم و كمی نمك و فلفل به آن ها می زنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و در آن را می بندیم. كافی است فقط سفیده تخم مرغ ها بسته شود. نرگسی آماده است آن را در دیس بكشید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست