پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا

غذای کمکی نوزاد، پوره هویج و گلابی


پوره هویج و گلابی، مناسب 9 تا 12 ماه
گلابی و هویج را به صورت تكه‌های كوچك خرد كنید. دقت كنید كه تكه‌های هویج ریزتر از تكه‌های گلابی باشند تا همزمان با هم بپزند. هویج و گلابی خرد كرده را در بخارپز بریزید.
مواد لازم پوره هویج و گلابی:
گلابی خرد كرده                1 پیمانه
هویج خرد كرده                 1 پیمانه
 
روش تهیه پوره هویج و گلابی:
گلابی و هویج را به صورت تكه‌های كوچك خرد كنید. دقت كنید كه تكه‌های هویج ریزتر از تكه‌های گلابی باشند تا همزمان با هم بپزند.
هویج و گلابی خرد كرده را در بخارپز بریزید و حدود 15 دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنگاه گلابی و هویج را در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌كن بریزید.
از مقداری از آب پخت هم استفاده كنید تا پوره به غلظت دلخواه برسد (حدود 2 قاشق سوپخوری).
نکته:
شما می‌توانید از شیر مادر هم برای این‌كار استفاده كنید.