چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

سالاد میگو و پنیر


سایت پخت و پز: با میگو سالاد درست کنید.



سالاد میگو و پنیر

مواد لازم :


میگو: ۲۵۰گرم 
پنیر گودا: ۱۵۰گرم 
گوجه فرنگی : ۲۰۰گرم 
قارچ : ۲۵۰گرم 
آبلیمو: مقداری 
كاهو: ۲برگ 
پیاز: ۲عدد
تره خرد شده : یك دوم پیمانه 
سركه : ۳ قاشق سوپخوری 
شكر: ۱ قاشق سوپخوری 
روغن سالاد یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری 
تخم مرغ: ۶عدد
نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم 

 

 

طرز تهیه :

 

میگوها را بشویید. آنها را آب پز كرده و سپس در صافی بگذارید تا آب آن برود. پنیر را به صورت تكه هایی به طول ۳ سانت برش بدهید.گوجه فرنگی ها را بشویید و نصف كنید. قارچها راشسته و به صورت ورقه های نازك برش دهید وقدری آبلیمو روی آنها بریزید. كاهو را بشویید وخرد كنید. تره خردشده را هم به كاهوها اضافه كنید. برای تهیه سس ، سركه ، نمك ، فلفل و شكر را بایكدیگر مخلوط كنید و روغن را ذره ذره به آنهااضافه كنید.


ابتدا میگو را به سس اضافه كنید و كمی بگذاریدتا سس به خورد آن برود، سپس مابقی مواد رااضافه كنید و تخم مرغهای آب پز دونیم شده رابرای تزیین روی آنها قرار دهید.