چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

خورشت پنیر و نخود سبز


خورشت پنیر و نخود سبز

● مواد لازم:
▪ دوقاشق غذاخوری آرد
▪ چهارصد گرم پنیر برش خورده به شکل مکعب
▪ پنج قاشق غذاخوری روغن
▪ دو قاشق مرباخوری پودر گشنیز
▪ یک عدد پیاز درشت خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری پودر …

مواد لازم:

دوقاشق غذاخوری آرد

چهارصد گرم پنیر برش خورده به شکل مکعب

پنج قاشق غذاخوری روغن

دو قاشق مرباخوری پودر گشنیز

یک عدد پیاز درشت خرد شده

یک قاشق مرباخوری پودر کاری

یک قاشق مرباخوری زیره سیاه

دوقاشق غذاخوری زنجبیل تازه له شده

سه حبه سیر له شده

۳۰۰ گرم گوجه فرنگی

یک ونیم لیوان نخود تازه

یک سوم لیوان جعفری خرد شده

نصف لیوان آب

یک قاشق مرباخوری زردچوبه

طرز تهیه

برش های پنیر را در آرد بغلتانید و آرد اضافه را تکان دهید.

دو قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و برش های پنیر آغشته شده به آرد را کمی سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند و آن ها را کنار بگذارید.

به ۳ قاشق غذاخوری روغن باقی مانده زیره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن بلند شود. سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود.

در این مرحله زنجبیل، سیر و گشنیز را به مواد اضافه کنید وبه مدت یک دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی له شده، نصف لیوان آب و زردچوبه را نیز اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید تا خورشت به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بپزد و کمی غلیظ شود. حین پخت گاهی خورشت را هم بزنید.

در این مرحله نخود و پنیر را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا نخود نرم شود.

نمک، فلفل، پودر کاری و جعفری را اضافه کنید و با برنج و یا نان سرو کنید.