شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

رولت اسفناج همراه با سس لیمو


رولت اسفناج همراه با سس لیمو

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ اسفناج ریز خرد شده ۱ کیلو
▪ تخم ‌مرغ ۸ عدد
▪ آرد ۳ قاشق‌ غذاخوری
▪ شیر ۳ قاشق‌ غذاخوری
▪ روغن مایع ۶۰۰ گرم
▪ پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
▪ نمک و فلفل به میزان …

مواد لازم برای ۶ نفر:

اسفناج ریز خرد شده ۱ کیلو

تخم ‌مرغ ۸ عدد

آرد ۳ قاشق‌ غذاخوری

شیر ۳ قاشق‌ غذاخوری

روغن مایع ۶۰۰ گرم

پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم داخل رولت:

پنیر خامه ‌ای ۱۵۰ گرم

قارچ تفت داده شده ۲۵۰ گرم

‌‌▪ گوشت ‌گوساله ورقه شده ‌پخته یا ژامبون گوشت ۳ ورق

مواد لازم برای سس لیمو:

آرد سفید گندم ۲ قاشق‌ غذاخوری

کره ۳۰ گرم

پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای‌ خوری

زعفران به میزان لازم

خامه یک دوم پیمانه

آب لیمو ۲ قاشق‌ غذاخوری

شیر یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

- اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی بپزد. سپس بگذارید کمی سرد شود.

- زرده و سفیده ی تخم‌ مرغ را جدا کرده و زرده، آرد، شیر، پودر سیر، نمک و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنید.

- در ظرف تمیزی سفیده را بزنید تا کاملا کف کند و پفکی شود. سپس به مخلوط قبلی بیفزایید و آرام هم بزنید تا یکدست شود.

- حال مخلوط را داخل تابه‌ای مستطیل شکل که از قبل چرب شده و داخل آن کاغذ روغنی انداخته‌ اید بریزید و داخل فر با حرارت ۳۰۰ درجه ی فارنهایت(۱۵۰ در جه ی سانتیگراد) به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه بپزید.

- سپس رولت را بر روی شبکه ی توری که با حوله یا دستمال پارچه ای پوشیده شده برگردانید و با دقت کاغذ روغنی را از روی رولت بردارید و پنیر خامه‌ای را روی آن پخش کنید.

- سپس ژامبون یا ورقه ی گوشت را بگذارید و در آخر قارچ تفت داده شده را روی رولت بریزید و سپس رولت را بپیچانید (مطابق تصویر).

روش تهیه سس لیمو :

کره را روی حرارت قرار دهید.

آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

شیر را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

سپس رنده ی پوست لیمو ترش، زعفران، نمک، فلفل و خامه را اضافه نمایید.

سس را از روی حرارت بردارید و آب لیمو ترش را اضافه کنید.

سس را همراه رولت سرو نمایید.



همچنین مشاهده کنید