جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد پاستا


● مواد لازم:
▪ پاستای فرمی=۳۰۰ گرم
▪ لوبیا قرمز=۱۵۰ گرم
▪ پیاز قرمز=۱ عدد
▪ فلفل دلمه ای زرد و قرمز=۱ عدد
▪ زیتون سیاه=۵ عدد
▪ سس خردل=۳ قاشق غذاخوری
▪ ماست موسیر=۲ قاشق غذاخوری
▪ سرکه=۱ …

مواد لازم:

پاستای فرمی=۳۰۰ گرم

لوبیا قرمز=۱۵۰ گرم

پیاز قرمز=۱ عدد

فلفل دلمه ای زرد و قرمز=۱ عدد

زیتون سیاه=۵ عدد

سس خردل=۳ قاشق غذاخوری

ماست موسیر=۲ قاشق غذاخوری

سرکه=۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون=۳ قاشق چایخوری

پودر پونه=۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل=بمقدار دلخواه

طرز تهیه:

پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید.

لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید.

فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید.

برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.

سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.

زیتون ها را با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید.