چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

لازانیای بادمجان، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی


لازانیای بادمجان، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی

● مواد لازم:
▪ بادمجان خرد شده- یک عدد بزرگ
▪ پیاز خرد شده- یک عدد متوسط
▪ فلفل دلمه ای خرد شده- یک عدد متوسط
▪ گوجه فرنگی خرد شده- ۳ عدد درشت
▪ قارچ ریز خرد شده- ۱۰۰ گرم
▪ پوره گوجه فرنگی- …

مواد لازم:

بادمجان خرد شده- یک عدد بزرگ

پیاز خرد شده- یک عدد متوسط

فلفل دلمه ای خرد شده- یک عدد متوسط

گوجه فرنگی خرد شده- ۳ عدد درشت

قارچ ریز خرد شده- ۱۰۰ گرم

پوره گوجه فرنگی- ۲ قاشق غذاخوری

ورق لازانیا،نصف شده- ۲۵۰ گرم

خرده نان- ۴ قاشق غذاخوری

پنیر پارمیزان- ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل- به میزان کافی

سس پاستا- به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان، پیاز و فلفل دلمه را در مقدار کمی روغن تفت دهید و پس از ۳ دقیقه گوجه فرنگی و قارچ ها را اضافه کنید و آن را هم بزنید. در این مرحله که سبزی ها کمی نرم شد،رب گوجه، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

ورق های لازانیا را طبق دستور روی جعبه بپزید و کنار بگذارید. برای تهیه سس پاستا، در ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ حبه سیر له شده تفت دهید و سپس ۳-۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

ورق لازانیا را ۲ قسمت کنید و هر قسمت را با مواد و قارچ پر و لوله کنید و در ظرف مناسبی که از قبل کمی چرب شده است ، بچینید. روی آن سس پاستا و مخلوط خرده نان و پنیر پارمیزان بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر که از قبل روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن شده است، قرار دهید.