چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

کباب لاری با ماست و پیاز سرخ شده


کباب لاری با ماست و پیاز سرخ شده

کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

مواد لازم:

فیله گوساله خرد شده: ۴۰۰ گرم

پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

ماست: ۱ پیمانه

فلفل پاپریکا: ۴/۱ قاشق چایخوری

روغن کنجد: ۳ قاشق سوپخوری

قرص عصاره گوشت: ۱ عدد

پیاز رنده شده: ۱ عدد

نمک و فلفل قرمز: ۸

روش تهیه:

۱. فیله‌های گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت ۵ دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویه‌ها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.

۲. به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و طعم‌دار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت ۶ الی ۷ دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.