چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
قلیه اسفناج
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:
۲۵۰گرم
لوبیا چشم بلبلی:
۵۰گرم
لپه:
۵۰گرم
عدس:
۵۰گرم
اسفناج تازه:
یک کیلوگرم
پیاز کوچک:
۲عدد
نعناع:
۱۰۰گرم
کشک:
۲پیمانه
روغن، نمک و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
لوبیا چشم بلبلی، لپه و عدس را به مدت ۲ساعت در آب خیس کنید.
سپس در آب بپزید تا نرم شود و حدود یک پیمانه آب باقی بماند.
پیاز رنده شده، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. گوشت ها را قلقلی کنید و سرخ کنید و کنار بگذارید.
اسفناج شسته شده را ریز خرد کنید و به همراه گوشت قلقلی، نمک و فلفل به حبوبات اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد تا آب آن خشک شود.
نعناع خرد شده را در روغن تفت دهید و همراه کشک به قلیه اسفناج اضافه کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت دولت سیزدهم آمریکا رافائل گروسی رئیس جمهور رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
سلامت هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران بارش باران حجاب سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون مایکروسافت گوگل باتری ناسا فضاپیما
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون