دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
قلیه اسفناج
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:
۲۵۰گرم
لوبیا چشم بلبلی:
۵۰گرم
لپه:
۵۰گرم
عدس:
۵۰گرم
اسفناج تازه:
یک کیلوگرم
پیاز کوچک:
۲عدد
نعناع:
۱۰۰گرم
کشک:
۲پیمانه
روغن، نمک و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
لوبیا چشم بلبلی، لپه و عدس را به مدت ۲ساعت در آب خیس کنید.
سپس در آب بپزید تا نرم شود و حدود یک پیمانه آب باقی بماند.
پیاز رنده شده، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. گوشت ها را قلقلی کنید و سرخ کنید و کنار بگذارید.
اسفناج شسته شده را ریز خرد کنید و به همراه گوشت قلقلی، نمک و فلفل به حبوبات اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد تا آب آن خشک شود.
نعناع خرد شده را در روغن تفت دهید و همراه کشک به قلیه اسفناج اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست