چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

قلیه اسفناج


قلیه اسفناج

● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۵۰گرم
▪ لوبیا چشم بلبلی: ۵۰گرم
▪ لپه: ۵۰گرم
▪ عدس: ۵۰گرم
▪ اسفناج تازه: یک کیلوگرم
▪ پیاز کوچک: ۲عدد
▪ نعناع: ۱۰۰گرم
▪ کشک: ۲پیمانه
▪ روغن، نمک و فلفل: به …

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:

۲۵۰گرم

لوبیا چشم بلبلی:

۵۰گرم

لپه:

۵۰گرم

عدس:

۵۰گرم

اسفناج تازه:

یک کیلوگرم

پیاز کوچک:

۲عدد

نعناع:

۱۰۰گرم

کشک:

۲پیمانه

روغن، نمک و فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه:

لوبیا چشم بلبلی، لپه و عدس را به مدت ۲ساعت در آب خیس کنید.

سپس در آب بپزید تا نرم شود و حدود یک پیمانه آب باقی بماند.

پیاز رنده شده، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. گوشت ها را قلقلی کنید و سرخ کنید و کنار بگذارید.

اسفناج شسته شده را ریز خرد کنید و به همراه گوشت قلقلی، نمک و فلفل به حبوبات اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد تا آب آن خشک شود.

نعناع خرد شده را در روغن تفت دهید و همراه کشک به قلیه اسفناج اضافه کنید.