چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

دسر یخی توت فرنگی


دسر یخی توت فرنگی

این دسر نوعی کسترد تخم مرغی ایتالیایی است.
▪ مواد لازم:
- توت فرنگی خرد شده- ۳ پیمانه
- شکر- یک پیمانه
- زرده تخم مرغ- ۴عدد
- تخم مرغ- ۲عدد
- آب انگور ترجیحا انگور سبز- سه چهارم پیمانه
- رنگ …

این دسر نوعی کسترد تخم مرغی ایتالیایی است.

مواد لازم:

- توت فرنگی خرد شده- ۳ پیمانه

- شکر- یک پیمانه

- زرده تخم مرغ- ۴عدد

- تخم مرغ- ۲عدد

- آب انگور ترجیحا انگور سبز- سه چهارم پیمانه

- رنگ خوراکی مجاز- کمی

- خامه غلیظ- یک پیمانه

مواد لازم برای تزئین دسر:

- خامه سفت زده شده- نصف پیمانه

- توت فرنگی کامل-۶عدد

طرز تهیه:

ظرف مستطیل شکلی را کمی چرب کنید و با فویل بپوشانید.

توت فرنگی را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا نرم شود، سپس در ظرفی با یک چهارم پیمانه شکر مخلوط کنید.

به طریق بن ماری (یعنی قرار دادن ظرف مواد روی ظرفی حاوی آب در حال جوش روی اجاق) تخم مرغ و زرده تخم مرغ را با سه چهارم باقی مانده شکر هم بزنید سپس از روی بن ماری بردارید تا خنک شود. در این مرحله آب انگور را اضافه کنید و هم بزنید.

حدود دو و دو سوم پیمانه از مخلوط تخم مرغ را در ظرف جدا بریزید و به آن رنگ غذا به دلخواه اضافه کنید.

خامه را بزنید تا فرم بگیرد.یک و یک سوم پیمانه خامه را به مواد حاوی رنگ اضافه کنید و مابقی را به بقیه مخلوط تخم مرغ بدون رنگ بیفزایید و هر ۲ مواد را در یخچال قرار دهید تا کمی سرد شود.

نیمی از مواد رنگ را در ظرف مستطیلی پوشیده شده با فویل نایلون بریزید و به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس تمامی مخلوط تخم مرغ بدون رنگ را روی ماده یخ زده بریزید و دوباره به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از این که لایه دوم خودش را گرفت بقیه مواد رنگی را به مواد یخ زده اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب کامل در فریزر قرار دهید.

برای این که دسر را به آسانی در بیاورید، ظرف را روی آب ولرم قرار دهید، روی سینی برگردانید و با خامه و توت فرنگی تزئین کنید.