چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
با قدرتمندترین واژه هاست كه پیروز می شویم
هر جا كه باشیم، در همین دنیای واقعی و یا این دنیای مجازی، اینترنت، «واژه ها» قدرتمندترین ابزار برای پیروزی و موفقیت ما به حساب می آیند. سایت های اینترنتی بسیاری - مخصوصاً در همین ایران خودمان- فراموش كرده اند كه مخاطبین اصلی سایت ها، انسان هستند ... ما برای ماشین ها و كامپیوترها سایت روی اینترنت نمی بریم ...
یادتان هست؟ آن اوایل كه اینترنت گسترش و نفوذ خود را در میان جوامع مختلف بشری آغاز كرده بود؟ یادتان هست كه یك بنده خدایی - طراح یا گرافیست - آمده بود و كاریكاتوری كشیده بود درباره اینترنت؟ او تصویری را رسم كرده بود كه سگی را پشت كامپیوتر نشان می داد در حالی كه دستش را روی صفحه كلید گذاشته است و به اینترنت متصل شده، دارد با آن كار می كند، كمی آن طرفتر، كاریكاتوریست در گوشه ای از تصویر نوشته بود «در اینترنت، هیچ كسی نمی فهمد كه تو یك سگی!»
پشت این كامپیوترهای متصل به اینترنت، انسانهایی نشسته اند، انسانهایی با تمایلات و احساسات انسانی، آنها سرشارند از مجموعه ای از تجارب خوب یا بد انسانی، آنها عاطفه دارند، روح دارند و روح و روانشان متاثر می شود وقتی ببینند كه «آدم» به حساب نیامده اند.
اینترنت امروز فضایی مجازی است كه دنیای تعاملات و محاوره هاست. سایت های وب را كه نگاه كنیم متوجه یك وجه اشتراك خیلی قوی در میان همه آنها می شویم. همگی رو به سمتی پیش می روند كه تعاملات و محاوره و گفتگو را -با مشتری بالقوه یا بالفعل و یا بازدید كننده و كاربر معمولی سایت افزایش دهند.
آری، تصاویر گویای هزاران واژه اند، اما واژه ها هستند كه می توانند این ارتباط قوی را ایجاد كنند، گسترش و یا ادامه دهند و در نهایت حفظ كنند. باید مواظب واژه ها باشیم، آنها به راستی اثر می گذارند و می توانند از كاهی، كوه بسازند.
استفاده از «واژه های مناسب» كاری حرفه ای است، هر كسی می تواند ادعا كند كه «راه اندازی یك سایت اینترنتی» كه كاری ندارد، یك نرم افزار FrontPage یا Dreamweaver می گیریم، چند تا تصویر، یك مقداری «متن» و ده دقیقه ای می توانیم برایتان سایت اینترنتی درست كنیم. چند تا صفحه HTML كفایت می كند. نه، به این راحتی ها هم كه می گویید نیست. انتخاب واژه ها، عبارت هایی كه بكار می برید، كاری حرفه ای است، آنهایی پیروز می شوند، كه «واژه های قدرتمند» و عبارت های «نو»، «خلاقانه» و «استادانه» بكار برده باشند. حال چه در دنیای واقعی و چه در دنیای مجازی.
هر جا كه باشیم، در همین دنیای واقعی و یا این دنیای مجازی، اینترنت، «واژه ها» قدرتمندترین ابزار برای پیروزی و موفقیت ما به حساب می آیند. سایت های اینترنتی بسیاری - مخصوصاً در همین ایران خودمان- فراموش كرده اند كه مخاطبین اصلی سایت ها، انسان هستند ... ما برای ماشین ها و كامپیوترها سایت روی اینترنت نمی بریم، متن نمی نویسیم، مقاله نمی نویسیم. انسانها شدیداً تحت تاثیر آن چیزی كه می بینند و یا می خوانند قرار می گیرند. ایجاد حس اعتماد در بازدید كنندگان و مشتریان و كسب «اعتبار» و جلب «اعتماد» بر روی اینترنت، كار ساده ای نیست. وقت می گیرد، فكر می برد و كار حرفه ای.
روی صفحات وب، باید «مخاطب» یا «مشتری» را شناخت و با او به «شیوه ای انسانی» ارتباط برقرار كرد. «واژه ها» و انتخاب مناسب ترین آنها نمی تواند به خودی خود و به تنهایی كارایی داشته باشد، بایستی عبارت های «قوی» و «هدف دار» نوشت. از بهترین و خلاقانه ترین «صفات» استفاده كرد، آنها را در كنار هم گذاشت و بر روی مخاطب «تاثیر»ی گذاشت كه از پیش تعیین شده است. برای تحت تاثیر قرار دادن مخاطبتان، روی اینترنت، فرصت زیادی ندارید. در واقع شما فقط «چند ثانیه» فرصت دارید و اگر نتوانید از آن چند ثانیه استفاده كنید، بازدید كننده تان را از دست داده اید، شاید برای همیشه.
ارتباط برقرار كردن با مخاطبین از طریق سایت و صفحات وب شما، كاری است كه شما بواسطه «متن وب» (Web Copy) انجام می دهید. در «متن وب» خودتان از واژه های قدرتمند و از قدرت «واژه ها» استفاده كنید. فروش بیشتری می خواهید؟ می خواهید با شما تماس گرفته شود؟ می خواهید ترافیك سایتتان افزایش یابد؟ با «گرد و خاكی» كه به راه انداخته ایم ببینید كه WEBFAQT با چه «سرعتی» به پیش می رود! ما كارها را خیلی سریعتر و حرفه ای تر انجام می دهیم و برای همین است كه حرفه ای «گرد و خاك» به پا می كنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست