یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خاویار بادنجان


بادمجان  :  ۱ عدد
پیاز  :  ۲ عدد
فلفل سیاه  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن زیتون  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب لیموترش  :  ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری
بادنجان …

بادمجان  :  ۱ عدد

پیاز  :  ۲ عدد

فلفل سیاه  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری

روغن زیتون  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری

آب لیموترش  :  ۲ قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری

نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری

بادنجان را تنور پز کرده پوستش را بیرون آورده آن را با پیاز ساطوری کنید. سپس نمک و فلفل سیاه کوبیده به آن افزوده و روغن زیتون مخلوطش نمائید. عصاره لیمو ترش و جعفری هم بدان افزوده به مصرفش رسانید.



همچنین مشاهده کنید