جمعه, ۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 21 February, 2025
مجله ویستا
تاس کباب

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر
گوشت گوسفندی:
۳۰۰تا۴۰۰ گرم
پیاز:
۴عدد متوسط
هویج:
۵عدد متوسط
سیب زمینی:
۲عدد متوسط
آلو:
۱۰۰تا۲۰۰گرم
به:
۲عدد متوسط
بادمجان:
۲عدد
رب گوجه فرنگی:
یک قاشق غذاخوری
ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل، دارچین):
به مقدار لازم
روغن:
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سبزیجات شامل پیاز، هویج، بادمجان و به را پوست و حلقه حلقه کنید.
گوشت را تکه کنید و بشویید.
در ظرف مناسبی روغن را اضافه کنید و حلقه های پیاز را در دو ردیف در کف ظرف بچینید. سپس گوشت را اضافه کنید. آلوها را پس از شستن به مواد اضافه کنید. هویج، به و بادمجان را به ترتیب روی بقیه مواد اضافه کنید. حدود یک لیوان آب بیفزایید. ادویه را به غذا اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
وقتی غذا نیم پز شد، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
اگر طعم ترش غذا را دوست دارید می توانید در مراحل اولیه پخت لیموعمانی هم اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست