دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد ارزن مکزیکی


سالاد ارزن مکزیکی

چند سال است که غلات سبوس دار را در برنامه غذایی ام گنجانده ام؛ یکی از این غلات ارزن است.

چند سال است که غلات سبوس دار را در برنامه غذایی ام گنجانده ام؛ یکی از این غلات ارزن است. ارزن که از جمله قدیمی ترین غذاهاست و بومی قاره آفریقا و کشور هند است، بسیار مغذی و عاری از گلوتن است و به آسانی هضم می شود. این غله، در فصل سرما بدن را گرم می کند. برای بهتر کردن طعم آن، می توانید قبل از پخت، آن را در یک ماهیتابه خشک کمی تفت دهید.

مواد لازم برای ۴نفر:

* ارزن - یک پیمانه

* آب - ۲پیمانه

* نمک دریا - کمی

* ذرت - یک کنسرو

* پیاز قرمز ریز خرد شده - نصف پیمانه

* پیازچه ریز خرد شده - نصف پیمانه

* گوجه فرنگی خرد شده بدون دانه - ۲عدد

* فلفل دلمه ای ریز خرد شده - نصف پیمانه * گشنیز تازه خرد شده - نصف پیمانه

سس:

* سیر - یک حبه

* پودر فلفل - کمی

* روغن زیتون - یک چهارم پیمانه

* آب لیمو - ۳قاشق غذاخوری

* زیره - یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

* ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و ارزن را به مدت ۵دقیقه در آن تفت دهید تا خشک و خوشبو شود.

* در قابلمه ای روی حرارت بالا ارزن و آب را اضافه کنید وبه جوش بیاورید، کمی نمک اضافه کنید و حرارت را پایین بیاورید و بگذارید آرام آرام بپزد تا آب جذب ارزن شود.

* پس از خشک شدن آب ارزن، آب را با ذرت آبکش شده و تمامی مواد مخلوط کنید. * مواد سس را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید.